12/05/2022

Ai fișiere video corupte? Încercați aceste 11 programe de reparare video pentru a le recupera

Unul dintre cele mai frustrante lucruri care se pot întâmpla cu fișierele dvs. video este că acestea pot fi corupte din diverse motive.

Motivul pentru care spun „frustrant” este că acele fișiere video pot însemna mult pentru tine, poate sub formă de amintiri sau chiar lucruri importante legate de muncă. În aceste cazuri, un fișier corupt este un coșmar și poate duce la situații stresante.

Din fericire, există instrumente care pot repara fișierele video corupte și le vom discuta pe unele dintre cele mai bune din această listă. Cu toate acestea, înainte de a continua, să aflăm mai multe despre fișierele corupte și despre ce putem face pentru a le preveni.

Ce cauzează corupția video?

Videoclipurile pot fi corupte din diverse motive și există momente în care este dificil să înțelegeți motivul exact din spatele lor. Cu toate acestea, iată câteva dintre cele mai frecvente cauze care vă vor oferi un indiciu bun:

  • Întreruperea în timpul transferului de fișiere, rezultând în jumătate din datele transferate
  • Viruși sau programe malware în sistemul dvs
  • Unitate de stocare coruptă
  • Întreruperea bruscă a curentului în timp ce lucrați la fișiere
  • Suport fizic sau DVD deteriorat sau zgâriat

Cum să preveniți corupția video?

Zicala „este mai bine să previi decât să vindeci” se aplică tuturor situațiilor din viață, inclusiv în aceasta. Este mai bine să preveniți corupția video decât să o reparați. Și vestea bună este că este destul de ușor să faci asta. Trebuie doar să fii precaut și organizat atunci când vine vorba de gestionarea fișierelor video.

Iată câteva măsuri preventive pe care le puteți lua:

  • Instalați antivirus pe computer
  • Faceți o copie de rezervă a fișierului video original în altă parte
  • Aveți grijă când introduceți/ejectați dispozitivul care conține fișierul
  • Permiteți transferului video să progreseze corect, fără întrerupere
  • Păstrați ambele dispozitive complet încărcate în timp ce transferați de la unul la altul

Dacă, chiar și după ce ați fost atent, ajungeți cu un fișier video corupt, utilizați software-ul de reparare video de mai jos pentru a-l repara cu ușurință.

Reparație stelară pentru video

Primul din această listă este Reparație stelară pentru videocare este un instrument care repară videoclipurile corupte, stricate sau neredabile în peste 17 formate diferite, indiferent dacă sunt grav corupte sau nu.

  Cum să reglați viteza tastelor săgeți ale Mac-ului dvs

Puteți adăuga mai multe videoclipuri în amestec pentru a permite software-ului să-l repare simultan și funcționează chiar și pentru videoclipuri 4K, 8K, 360 de grade și VR. Acceptă videoclipuri de la orice cameră de acolo, inclusiv camera de bord și CCTV. De asemenea, puteți importa de pe orice mediu de stocare, cum ar fi HDD-uri și carduri SD.

Pe lângă problemele de corupție video, acest instrument rezolvă diverse aspecte ale videoclipului dvs., cum ar fi granulat, neclar, sacadat, întrerupt, nesincronizat, întârziat etc.

Stellar Repair for Video este 100% sigur și sigur pentru descărcare și utilizare. Este o soluție completă de reparații video pentru Windows și macOS. Puteți să-l instalați astăzi fără teamă.

Tenorshare

Vino în salvare a fișierelor video corupte folosind Reparații video Tenorshare. Este un instrument minunat care acceptă mai mult de 17 formate video diferite și poate repara înregistrări din diverse medii, inclusiv GoPro, drone și camere.

Indiferent de cât de grav sunt corupte videoclipurile dvs., acest software îl poate remedia eficient cu o operare ușoară. Aveți opțiunea de a repara videoclipurile în loturi sau unul câte unul, dacă doriți.

În afară de corupția video, poate rezolva numeroase alte probleme video comune în doar câteva clicuri. Odată ce reparația este finalizată, puteți previzualiza videoclipurile pentru a vă asigura că lucrarea a fost bine făcută și apoi le puteți exporta oriunde pe computer sau pe unitatea externă.

Repară-l

Tot ce este nevoie este un proces în 3 pași pentru a vă remedia videoclipurile corupte Repară-l, indiferent de gravitatea defectului. Și nu doar videoclipuri, acest instrument poate repara și fotografiile una câte una sau simultan.

Are o interfață intuitivă care face ușor pentru utilizatorii de orice nivel să opereze software-ul fără probleme. Acceptă o varietate de formate atât pentru videoclipuri, cât și pentru fotografii. În afară de corupția video, poate rezolva și alte probleme, cum ar fi cadre înghețate și imagini neclare și pixelate.

În general, este un instrument plătit, dar îl puteți încerca gratuit. Este disponibil pentru Windows și macOS.

Fix.video

Așa cum sugerează și numele, Fix.video vă poate repara videoclipurile corupte, neredabile sau deteriorate, indiferent de format.

Poate recupera videoclipurile filmate cu majoritatea camerelor de acolo și se poate asigura că calitatea rămâne intactă. Indiferent de motivul din spatele corupției video, acest software poate repara totul.

  Ce sunt foile de apel? [Explanation and Free Templates]

Este complet gratuit să descărcați și să utilizați Fix.video pe computere Windows și macOS. Pe lângă repararea videoclipurilor, are și un instrument separat pentru a vă recupera datele cardului de memorie, ceea ce cred că poate fi foarte util dacă doriți să stocați o mulțime de lucruri importante pe el.

Reparație Yodot MOV

Remediați fără probleme fișierele video defectuoase cu Reparație Yodot MOV. Este o aplicație puternică, care are o mulțime de capabilități impresionante. De exemplu, poate gestiona fișiere de înaltă definiție, acceptă toate tipurile de fișiere ale camerei și oferă un raport de succes ridicat, indiferent de cât de grav sunt fișierele deteriorate.

Yodot MOV Repair funcționează prin extragerea cadrelor video și audio din fișiere și apoi reatașându-le împreună pentru a crea un fișier nou redabil. Vine cu o interfață simplă, adaptată fiecărui nivel de utilizator.

Puteți utiliza demonstrația lor gratuită înainte de a alege versiunea plătită.

DivFix++

Complet gratuit și ușor de utilizat, DivFix++ este un instrument de reparare video special pentru fișierele video AVI. Dacă aveți un PlayStation Portable (PSP), atunci acest software va fi destul de util, deoarece AVI este unul dintre puținele formate acceptate și există momente în care fișierele respective pot fi corupte.

Puteți utiliza DivFix++ pe computere Windows și macOS.

Restaurare.Media

Restaurare.Media poate gestiona diferite formate video pentru a le repara, indiferent dacă nu pot fi redate, sunt deteriorate sau corupte.

Pot fi videoclipuri înregistrate de la orice cameră, deoarece algoritmul lor se poate adapta cu ușurință la diverse camere. În afară de videoclipuri, poate repara și fișierele audio M4A, inclusiv cele din notele vocale de pe telefon.

Cel mai bun lucru este că nu trebuie să descărcați niciun software pe computer. Totul este online și se poate face din browser. De asemenea, o altă caracteristică interesantă este capacitatea de a lăsa inginerii să se ocupe de procesul de reparare video dacă nu o puteți face singur.

În general, Restore.Media face lucrurile destul de convenabile pentru utilizatori.

Proiectul Meteorit

În special pentru fișierele video MKV, Proiectul Meteorit poate repara fișierele corupte și le face compatibile. Este obișnuit ca videoclipurile HD să fie în format MKV, așa că dacă descărcarea s-a oprit la jumătatea drumului sau fișierele par a fi sparte, atunci acest instrument îl poate face funcțional instantaneu.

  Cum să trimiteți invitații la evenimente care se ajustează automat pentru fusurile orare

Este un instrument simplu și gratuit care poate fi descărcat pe Windows.

Video de reparație

Un alt instrument complet gratuit, Video de reparație, este la fel de bun ca majoritatea instrumentelor menționate în această listă. Există din 2004 și a reparat peste 150 de milioane de videoclipuri până în prezent, cu o rată de succes ridicată.

Acest software funcționează bine, indiferent de motivul din spatele videoclipului care nu poate fi redat. De asemenea, nu contează ce cameră a făcut videoclipul, deoarece acceptă toate tipurile.

FileConverto

Cu o limită maximă de încărcare de 500 MB, FileConverto vă puteți face treaba dacă este pentru videoclipuri de dimensiuni mai mici. Este un instrument online la îndemână care vă poate repara videoclipurile neredate într-o clipă. Este, de asemenea, relativ simplu, așa că nu trebuie să descărcați niciun software sau să treceți prin tufiș în ceea ce privește procesul de reparație.

Doar încărcați fișierul și apăsați butonul „Trimiteți acum” pentru a vă repara videoclipurile.

Reparație video Remo

Sigur, puternic și eficient descrie cel mai bine acest ultim software din lista numită Reparație video Remo. Este nevoie doar de trei clicuri pentru a repara videoclipuri de cea mai înaltă calitate, realizate de aproape orice tip de cameră.

Poate remedia videoclipurile deteriorate, corupte, deteriorate și chiar cu alte probleme, cum ar fi sunetul nesincronizat. Toate acestea, indiferent de motivul din spatele problemelor, sunt o bună asigurare că, indiferent de ce s-a întâmplat cu fișierele dvs. video, există o posibilitate uriașă ca acesta să poată fi remediat cu Remo Video Repair.

Pentru a-l îmbunătăți, este rapid și alimentat de AI.

Concluzie 👨‍🏫

Văzând videoclipurile tale prețioase devenind imposibil de redat poate fi frustrant și descurajator. Din fericire, software-ul menționat în această listă vă oferă o șansă mare de a-l obține și de a-l readuce la redare.

Apoi, aflați cum puteți recupera date de pe Windows și Mac.

x