06/10/2023

Cum să obțineți Dynamic Island pe orice iPhone (fără jailbreak)

Insula dinamică este caracteristica principală a seriei iPhone 14 Pro. Noua versiune de la Apple a crestăturii iPhone transformă notoriul notoriu într-o funcție de utilitate. Din păcate, este exclusiv pentru iPhone 14 Pro și 14 Pro Max, dar se zvonește că va ajunge la toate modelele cu seria iPhone 15. Deși am văzut mai multe modificări de jailbreak care aduc funcționalitatea Dynamic Island la iPhone-uri cu o crestătură, nu este fezabil pentru toată lumea să-și facă jailbreak dispozitivele. Cu toate acestea, dezvoltatorul iOS Matteo Zappia a venit cu o nouă aplicație care nu necesită jailbreak-ul iPhone-urilor pentru a obține funcțiile Dynamic Island. Denumită „DynamicCow”, această aplicație poate aduce pastila Dynamic Island pe orice iPhone care are deja o crestătură. Și ne vom uita la modul de instalare a aplicației DynamicCow în acest ghid.

Obțineți funcții Dynamic Island pe orice iPhone (2023)

Va trebui să instalați AltStore pe iPhone-ul fără jailbreak pentru a instala aplicația DynamicCow și pentru a aduce funcționalitatea Dynamic Island pe iPhone-ul cu crestătură. Mai întâi, explicăm cum funcționează această aplicație și apoi trecem la procesul de instalare pas cu pas.

DynamicCow: Cum funcționează aplicația?

Aplicația DynamicCow exploatează eroarea „MacDirtyCow” (CVE-2022-46689) pe dispozitivele care rulează iOS 15 – iOS 16.1.2 și macOS 13.0.1, care permite oricui să modifice toate fișierele pe care le poate citi o aplicație sandbox. Din fericire, aceste modificări sunt temporare, deoarece scrieți în datele stocate în cache în RAM.

Oricât de interesant pare, procesul nu este la fel de simplu ca descărcarea unei aplicații din App Store. Va trebui să vă conectați iPhone-ul la un computer Mac sau Windows pentru a descărca AltStore pentru a descărca aplicația DynamicCow. Dar, merită bătaia de cap dacă doriți să experimentați acele caracteristici și animații interesante ale Dynamic Island pe telefoanele din seria iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13 sau iPhone 14. În plus, este posibil să obțineți Dynamic Island doar pe iPhone-urile care rulează iOS 16.0 – iOS 16.1.2, deoarece Apple a corectat bug-ul MacDirtyCow pe iOS 16.2.

  12 lucruri din cutie pe care computerele Mac nu le pot face

În prezent, aplicația se află într-o fază experimentală, iar dezvoltatorul are promis pentru a-l îmbunătăți în continuare în viitor. Prin urmare, vă recomandăm să încercați acest lucru pe propriul risc. Dacă sunteți un utilizator iPhone 11, fiți gata să vedeți o bară roșie mare în jurul crestăturii care blochează timpul, pictogramele și procentul bateriei. Dezvoltatorul aplicației DynamicCow încă nu a găsit o remediere pentru această problemă.

Cerințe preliminare pentru a instala DynamicCow

Cu elementele de bază la o parte, iată cerințele preliminare pentru a instala aplicația DynamicCow și a obține Dynamic Island pe iPhone:

  • În primul rând, aveți nevoie de un iPhone care rulează iOS 16.0 – iOS 16.1.2. Nu descărcați cea mai recentă actualizare iOS 16.2 dacă doriți să utilizați funcțiile Dynamic Island pe telefon.
  • Veți avea nevoie de un computer Mac sau Windows pentru a instala AltStore pe iPhone. Da, puteți instala iTunes pe Windows pentru a încărca lateral AltStore pe iPhone.
  • În cele din urmă, aveți nevoie de un cablu fulger pentru a vă conecta iPhone-ul la computerul Mac sau Windows.

Cum se instalează AltStore pe iPhone

Mai întâi de toate, să vedem cum puteți descărca și instala aplicația AltStore pe iPhone, care este necesară pentru ca aplicația Dynamic Island să funcționeze. Iată cum merge:

Notă: Am demonstrat procesul pe Mac, dar puteți vizita acest link pentru a consulta instrucțiunile pentru Windows.

1. Descărcați AltServer pe Mac vizitând acest link chiar aici.

2. Odată descărcat, lansați AltServer și apoi lansați aplicația Mail pe Mac.

3. În aplicația Mail, navigați la „Mail -> Preferences” din bara de meniu din partea de sus. Apoi, alegeți opțiunea „Gestionați pluginurile” din fila „General” și activați opțiunea „AltPlugin.Mailbundle”. Faceți clic pe opțiunea „Aplicați și reporniți e-mailul”.

  Cele mai bune alternative MRTG pentru a vă îmbunătăți monitorizarea rețelei în 2020

4. Apoi, conectați iPhone-ul la dispozitivul MacBook sau Mac.

5. Simultan, deblocați iPhone-ul și faceți clic pe „Încredere” când apare fereastra pop-up „Încredere în acest computer” pe iPhone.

6. Acum, deschideți „Finder” pe Mac, alegeți-vă iPhone-ul din bara laterală din stânga, apoi activați opțiunea „Afișați acest iPhone când sunteți în Wi-Fi” în panoul din dreapta.

7. Apoi, accesați bara de meniu a Mac-ului dvs. din partea de sus a ecranului și faceți clic pe pictograma AltServer. Apoi, faceți clic pe „Instalați AltStore” (utilizat pentru a instala aplicația Dynamic Island) și alegeți iPhone-ul conectat.

8. Introduceți ID-ul și parola Apple și veți primi o notificare cu „AltStore a fost instalat cu succes pe dispozitivul dvs.” în câteva secunde.

9. După aceea, reveniți la iPhone și accesați „Setări -> General -> VPN și Gestionare dispozitive” și apoi apăsați pe „Încredere [Your email ID]”.

10. Apoi, accesați „Setări -> Confidențialitate și securitate” și derulați în jos pentru a găsi Modul Dezvoltator. Aici, activați modul Dezvoltator pe iPhone.

Încărcați lateral aplicația DynamicCow pe iPhone

Acum ați instalat cu succes AltStore pe iPhone. Acestea fiind spuse, acum este timpul să încărcați aplicația DynamicCow și să obțineți funcționalitatea Dynamic Island pe iPhone. Iată cum faci asta:

1. Deschideți AltStore pe iPhone și conectați-vă cu ID-ul Apple.

2. Apoi, vizitați Pagina GitHub pentru DynamicCow pe iPhone-ul tău. Apoi, derulați în jos la secțiunea „Versiuni” și descărcați cel mai recent fișier „.ipa” pentru DynamicCow.

3. După aceea, deschideți AltStore și treceți la fila „Aplicațiile mele”. Aici, atingeți pictograma „+” și alegeți DynamicCow.ipa pentru a instala aplicația.

  8 cursuri Crypto pentru a deveni mai buni la tranzacționare

4. Odată instalat, deschideți aplicația DynamicCow și alegeți între aspectul iPhone 14 Pro și iPhone 14 Max, în funcție de modelul iPhone și dimensiunea ecranului. Apoi, atingeți butonul Activare. Dacă dețineți un iPhone non-Pro, vă sugerăm să alegeți iPhone 14 Pro Dynamic Island.

5. Și voilà! iPhone-ul tău crestat are acum interfața de utilizare Dynamic Island și funcționalități precum noile iPhone 14 Pro și 14 Pro Max.

Insula dinamică pe iPhone 12 Pro

Notă: Nu uitați să dezactivați Dynamic Island înainte de a dezinstala aplicația DynamicCow sau AltStore de pe iPhone. În caz contrar, va trebui să reinstalați aplicația sau să vă actualizați iPhone-ul cu totul pentru a scăpa de el.

Insula dinamică: Transformă orice iPhone în iPhone 14 Pro

Acum că ați învățat cum să obțineți funcționalitatea similară Dynamic Island pe orice iPhone, este timpul să testați funcția. Puteți consulta articolul nostru pentru a vedea lista de aplicații acceptate de Dynamic Island. Ca alternativă, începeți să vă jucați cu noua caracteristică instalând niște aplicații interesante pe care să le utilizați cu Dynamic Island. Sunt de acord că interfața de utilizare Dynamic Island pe care o obțineți folosind aplicația DynamicCow nu este la fel de plăcută din punct de vedere estetic precum este pe seria iPhone 14 Pro și crestătura nativă obstrucționează pictogramele de timp și semnal celular, dar merită să puneți mâna pe noua funcție fără a cheltui 1.000 USD.

x