08/18/2022

Cum să obțineți ajutor în Windows 11 (6 metode)

În timp ce Windows 11 a fost în general bine primit de utilizatori, unele dintre problemele Windows de bază apar din când în când. Și pentru a rezolva aceste probleme, primul instinct al multor utilizatori este să apeleze la Microsoft pentru a obține ajutor. În efortul nostru de a vă ajuta să rezolvați astfel de probleme, am scris mai multe tutoriale despre problemele obișnuite ale Windows și soluțiile acestora, inclusiv probleme precum utilizarea ridicată a discului în Windows 11 sau Bluetooth care nu funcționează în Windows 11. Cu toate acestea, dacă doriți să obțineți ajutor în Windows 11 folosind chat, apel sau e-mail de la asistența Microsoft, urmați articolul nostru de mai jos. Puteți contacta echipa de asistență Windows 11 și puteți discuta cu un agent Microsoft pentru a rezolva problema instantaneu.

Obțineți ajutor în Windows 11 (2022)

În acest ghid, am adăugat șase moduri diferite de a obține ajutor cu computerul cu Windows 11. Puteți să discutați cu echipa de asistență Windows 11, să primiți un apel de la ei sau să faceți o programare personală pentru a vă repara și repara computerul. Acestea fiind spuse, să ne uităm la metodele pentru a obține ajutor dacă vă confruntați cu erori sau probleme.

1. Lansați aplicația Native Get Help

Cea mai rapidă modalitate de a obține ajutor în Windows 11 este prin intermediul aplicației dedicate „Obțineți ajutor” care este livrat cu sistemul de operare. De fapt, dacă apăsați tasta „F1”, pe care am folosit-o anterior pentru a găsi subiecte de ajutor, acum va deschide browserul Microsoft Edge și vă va cere să utilizați aplicația Obțineți ajutor. Deci, pentru a obține asistență în Windows 11, urmați pașii de mai jos.

1. Apăsați tasta Windows și tastați „ajutor” în bara de căutare. Din rezultatele căutării, faceți clic pe „Obțineți ajutor” în panoul din stânga pentru a deschide aplicația.

  Remediați eroarea Pokemon 29 în Windows 10

2. În fereastra Obțineți ajutor, puteți căuta problema dvs. sau puteți explora subiectele de mai jos. Căutarea problemelor oferă răspunsuri de la Microsoft Community, pe care le puteți urmări pentru a rezolva problema.

3. În cazul în care doriți să contactați asistența Windows 11 prin chat, e-mail sau apel, faceți clic pe „Contactați asistența” în partea de jos a aplicației „Obțineți ajutor”.

4. După aceea, alegeți „Windows” din meniul derulant „Produse și servicii”, selectați categoria în funcție de problema dvs. și faceți clic pe „Confirmare”.

5. Pe pagina următoare, vi se va oferi opțiunea de a discuta cu echipa de asistență pentru Windows 11. În cazul în care sunteți abonat la Microsoft 365 și v-ați conectat cu același cont Microsoft pe computerul dvs. Windows 11, puteți vorbi cu agent de asistență la apel.

2. Utilizați aplicația Începeți pe Windows 11

Dacă ați făcut recent upgrade la Windows 11 de la Windows 10 și întâmpinați dificultăți în navigarea în noua interfață de utilizare, în special în meniul Start centrat și bara de activități, ei bine, nu vă faceți griji. Microsoft a inclus o aplicație „Începeți” în Windows 11, care arată tot ce este nou în Windows 11 și vă prezintă aceste elemente și cum să interacționați cu ele. Pentru utilizatorii noi de Windows 11, este într-adevăr un loc grozav de început. Acestea fiind spuse, haideți să vedem cum puteți accesa aplicația Începeți.

1. Apăsați tasta Windows și tastați „începeți” în bara de căutare. Acum, deschideți aplicația „Începeți”.

2. Aici, puteți face clic pe „Începeți” și puteți afla despre toate noile caracteristici ale Windows 11 și despre cum să le utilizați.

3. În afară de asta, vă sugerez de asemenea să activați sfaturi pentru a primi în continuare sugestii despre cum să utilizați Windows 11. Puteți apăsa comanda rapidă de la tastatură Windows 11 „Windows + I” pentru a deschide aplicația Setări. Aici, sub „Sistem”, deschideți „Notificări“.

4. Derulați în jos în jos și activați caseta de selectare de lângă „Obține sfaturi și sugestii când folosesc Windows“.

  Remediați PUBG care nu funcționează pe Windows 10

3. Utilizați Căutare Windows pentru a obține ajutor

Microsoft a îmbunătățit Căutarea Windows cu un pas și a integrat atât rezultatele locale, cât și cele web, provenite direct de la Bing, în Windows 11. Dacă introduceți o problemă în bara de căutare, Bing arată soluția exactă cu un link direct pentru a deschide pagina corespunzătoare Setări de pe computer. În acest fel, puteți naviga rapid și remedia problemele pe computerul dvs. cu Windows 11. Iată cum să-l folosești.

1. Apăsați tasta Windows și introduceți interogarea. Sau puteți face clic pe pictograma „căutare” din bara de activități și introduceți problema sau eroarea cu care vă confruntați. De exemplu, vreau să adaug o imprimantă, așa că tastau „add printer”. Acum, în secțiunea „Căutați pe web”, faceți clic pe „Deschideți rezultatele în browser” în panoul din dreapta.

2. Aceasta va deschide interogarea în Bing pe Microsoft Edge și va oferi cu ușurință soluția cu un link rapid către pagina Setări. În acest fel, puteți lua ajutorul Windows Search pentru a rezolva multe probleme în Windows 11.

3. Puteți, de asemenea, să faceți clic pe acest link și să obțineți asistență pentru problemele comune direct de la Microsoft. Compania a documentat în mod clar instrucțiunile pentru multe probleme și categorii comune, așa că este frumos.

4. Utilizați instrumentul de depanare

În cazul în care nu știți, Microsoft a inclus mai multe soluții de depanare în Windows 11 pentru a remedia toate tipurile de probleme, de la deconectarea Wi-Fi la lipsa sunetului pe computer. Am folosit instrumentele dedicate de depanare în trecut și par să funcționeze destul de bine. Deci, dacă vă confruntați cu probleme obișnuite pe computerul dvs., asigurați-vă că profitați de instrumentul de depanare pe Windows 11. Iată cum să îl accesați.

1. Apăsați tasta Windows și tastați „depanare” în bara de căutare. Acum, deschideți „Depanați setările” din panoul din stânga.

2. În pagina următoare, faceți clic pe „Alte soluții de depanare” în panoul din dreapta.

3. Aici veți găsi instrumente de depanare dedicate atât pentru problemele frecvente, cât și pentru cele rare. În funcție de problemă, rulați instrumentul de depanare specific din listă.

  Remediați eroarea audio Windows 10 0xc00d4e86

5. Contactați asistența Microsoft

Dacă doriți să aveți un apel unu-la-unu cu un agent Microsoft în legătură cu problemele cu care vă confruntați pe Windows 11, puteți solicita echipei de asistență să apeleze la numărul dvs. Iată cum să o faci.

1. Deschideți acest link și faceți clic pe „Începeți” pentru a obține asistență de la Microsoft.

2. Apoi, descrieți problema în caseta de căutare și faceți clic pe „Obțineți ajutor”.

3. Va oferi câteva sugestii mai jos. Dar dacă nu sunteți mulțumit de sugestiile subiectelor de ajutor, puteți face clic pe „Contactați asistența” chiar mai jos.

4. Acum, alegeți codul de țară și introduceți numărul de telefon. În cele din urmă, faceți clic pe „Confirmați” și veți primi un apel de la un agent Microsoft.

5. În cazul în care sunteți un utilizator business al Microsoft, îi puteți apela direct. Deschideți acest link și găsiți numărul de telefon al serviciului pentru clienți în funcție de regiunea dvs.

6. Asistență Microsoft Experience Center

Dacă dețineți un dispozitiv Surface și aveți probleme cu Windows 11, puteți rezerva atât întâlniri online, cât și în persoană pentru sugestii, remedieri și reparații. Programul este denumit și Microsoft Answer Desk și funcționează destul de bine pentru utilizatorii Surface. Deci, dacă doriți să obțineți asistență pentru dispozitivul dvs. Surface care rulează Windows 11, accesați acest link și obțineți ajutor imediat.

Deci, acestea sunt cele șase metode diferite de a contacta asistența Windows 11 și de a remedia problemele imediat. Utilizatorii Windows 11 Home pot discuta cu un agent Microsoft, dar dacă sunteți un utilizator Pro, Enterprise, Microsoft 365 sau Business, puteți apela echipa de asistență Windows 11 pentru a obține ajutor și a remedia problema instantaneu. În plus, dacă doriți să remediați problemele legate de Windows 11, urmați eticheta noastră Windows 11 pentru a găsi soluții la o multitudine de probleme. În cele din urmă, dacă aveți întrebări, spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.