08/10/2022

Care este politica de anulare a Great Wolf Lodge?

Great Wolf Resorts este una dintre cele mai bune stațiuni pentru familii, cu zeci de locuri și activități de care să te bucuri alături de cei dragi. Great Wolf Lodge este renumită pentru parcurile acvatice interioare. În afară de asta, există multe locuri interesante, cum ar fi restaurante, arcade, spa-uri și o mulțime de activități care să vă țină pe tine și pe copiii tăi implicați. Mulți pasionați de aventură și-au rezervat cu entuziasm șederea în Great Wolf Lodge fără a trece prin termenii și condițiile pentru Great Wolf Lodge pe site-ul lor. Nefiind pe deplin conștienți de politica de anulare a Great Wolf Lodge, ei sunt frustrați când se apropie de biroul de asistență. De asemenea, mulți oaspeți sunt curioși dacă rezervările au început la Great Wolf Lodge după COVID sau dacă este sigur să vizitezi stațiunile. Vă vom oferi sfaturi despre cum să anulați rezervarea în Great Wolf Lodge și vom răspunde la toate celelalte întrebări conexe.

Care este politica de anulare a Great Wolf Lodge?

Citiți până la sfârșit pentru a afla în detaliu despre politica de anulare a Great Wolf Lodge și Great Wolf Lodge după COVID.

Care este politica de confidențialitate a Great Wolf Lodge?

Great Wolf Lodge respectă intimitatea oaspeților și face tot posibilul pentru a vă menține încrederea în serviciile oferite oaspeților săi. Politica de confidențialitate a acestei cabane explică modul în care colectează, utilizează și protejează informațiile personale furnizate de oaspeți în timpul rezervării folosind site-ul lor.

  Cum să grupați imagini și forme în MS Word

Există termeni și condiții pentru șederea dvs. în Great Wolf Lodge?

Înainte de a face rezervări pentru a sta în Great Wolf Lodge, asigurați-vă că sunteți bine informat despre acești termeni și condiții:

  • Ora de check-in începe la ora 16:00. sau pe măsură ce camerele devin disponibile.
  • Oaspetele înregistrat este singura persoană căreia i se va cere să facă check-in. Restul grupului este desemnat să rămână în vehiculul dumneavoastră, iar un membru al pachetului îi va ajuta cu instrucțiuni suplimentare.
  • Aveți la dispoziție pentru check-in un act de identitate valabil și cardul de credit când ați făcut rezervarea.
  • Păstrați regulile de distanțare fizică, cum ar fi să rămâneți la 6 ft/2 metri unul de celălalt atunci când intrați într-o coadă.
  • Completați chestionarul de sănătate la sosire.
  • Memento: Great Wolf Lodge nu are numerar. Nu se vor accepta numerar la niciun punct de vânzare. Folosiți numai carduri de credit sau configurați-vă brățara cabană pentru a face achiziții și înregistrări.
  • Ora de check-out este 11:00.

Este ușor să obțineți o rezervare pentru Great Wolf Lodge?

Da, este ușor să obțineți o rezervare la Great Wolf Lodge, atâta timp cât vă planificați șederea cu o săptămână înainte de sosirea estimată.

Puteți schimba datele șederii dvs. în Great Wolf Lodge?

Da. Conform politicii de anulare a Great Wolf Lodge, oaspeții care efectuează o rezervare la opt sau mai multe zile de la data sosirii au 24 de ore pentru a modifica sau anula o rezervare fără penalități sau taxe. Așa că puteți schimba datele șederii dumneavoastră în Great Wolf Lodge. Cu toate acestea, trebuie să sunați direct la cabană și să vorbiți cu un specialist în rezervări. În cazul oaspeților care folosesc oferte speciale de reducere unică, aceasta nu este transferabilă la alte date calendaristice. Great Wolf Lodge va încerca să găsească o altă dată disponibilă și să ofere un tarif comparabil. Cu toate acestea, nu pot garanta egalitatea exactă a reducerilor.

  Cum să sortați răspunsurile pe Quora după voturi

Nu poți să stai în Great Wolf Lodge după ce ai mers acolo?

Da. Dacă ați făcut o rezervare, trebuie să plătiți integral chiar dacă decideți să nu rămâneți. Dar acum Great Wolf Lodge a introdus permise de zi, de unde puteți cumpăra permise de o zi, dar alegeți să nu rămâneți acolo.

Great Wolf Lodge percepe o taxă de anulare?

Dacă oaspetele a făcut rezervarea pentru o dată de sosire mai mare de zece zile și sună înapoi pentru a anula rezervarea în Great Wolf Lodge în termen de 24 de ore, oaspetele poate anula fără taxă. Taxele de anulare aplicabile se vor aplica pentru rezervările de grup.

Cu câte zile înainte trebuie să anulați rezervările?

Conform politicii de anulare a termenilor și condițiilor pentru Great Wolf Lodge, oaspeții care efectuează o rezervare la opt sau mai multe zile de la data sosirii au la dispoziție 24 de ore. În aceste 24 de ore, aceștia pot modifica sau anula rezervarea fără penalități sau taxe.

Dacă trebuie să anulați, vi se va rambursa avansul plătit minus 15%, cu condiția ca anularea să se facă la mai mult de 7 zile de la data sosirii dumneavoastră. Anularea cu 4 zile înainte de data sosirii va duce la o deducere de 30% din rambursare. Dar, dincolo de aceasta, rezervarea lor este supusă următoarelor taxe de modificare:

  • 25 USD dacă rezervarea este modificată la 8 sau mai multe zile de la sosire

  • 50 USD dacă rezervarea este modificată la mai puțin de 8 zile de la sosire

  • 100 USD dacă se anulează în 3-7 zile de la sosire sau costul unui sejur de o noapte dacă tariful este sub 100 USD

Puteți obține rambursare după anularea rezervării în Great Wolf Lodge?

Da. După rezervare, depozitele pentru rezervare pentru promoția Early Saver sunt supuse unui depozit nerambursabil. Depozitele pentru rezervare pentru cabane sunt considerate câștigate și nerambursabile dacă oaspetele anulează rezervarea în termen de 48 de ore de la check-in. Cu toate acestea, în cazul anulării Cabana de către Hotel în orice moment din cauza vremii nefavorabile, indisponibilității sau orice alt motiv, depozitul va fi rambursat.

Cum să anulez rezervarea în Great Wolf Lodge Online?

Nu puteți anula rezervarea online în Great Wolf Lodge. Dacă există o dată de sosire de mai mult de zece zile și sună înapoi pentru a anula rezervarea în Great Wolf Lodge în 24 de ore, puteți lua legătura cu serviciul clienți Great Wolf Lodge prin telefon la 1 (888) 960-9653 pentru anulare. procedură.

Este sigur să mergeți la Great Wolf Lodge după COVID-19?

Da, acum este complet sigur să mergeți la Great Wolf Lodge după COVID, deoarece au adoptat măsuri îmbunătățite de igienizare și siguranță pentru a proteja oaspeții și membrii haitei Great Wolf. Oaspeții pot începe să facă rezervări, deoarece Great Wolf Lodge ia toate măsurile de precauție necesare pentru a-și păstra oaspeții și membrii pachetului în siguranță.

Au afectat COVID-19 politicile de anulare ale Great Wolf Lodge?

Da. Din cauza COVID-19, oaspeții și-au anulat rezervările. Cu toate acestea, Great Wolf Lodge a contactat în mod constant oaspeții și membrii pachetului în timp ce lucra la rambursarea tuturor. Așadar, acei oaspeți care au anulat rezervările în Great Wolf Lodge au primit rambursarea. Dar din cauza volumului și a duratelor variate de procesare bancară, altora a durat ceva mai mult.

***

Sperăm că ați primit toate informațiile despre termenii și condițiile și politica de anulare a Great Wolf Lodge. Sper că tu și familia ta veți experimenta o dată în viață o oportunitate de a vizita Great Wolf Lodge după COVID! Dacă există comentarii și sugestii, vă rugăm să le lăsați în comentarii pentru ca noi să le citim.