08/18/2022

Cum să schimbi numărul de telefon pe contul Samsung

Fiecare telefon Samsung are opțiunea de a crea un cont Samsung pentru a se conecta la dispozitivul dvs., astfel încât toate serviciile de pe telefon să funcționeze corect. Dacă nu aveți un cont Samsung, puteți crea unul cu ușurință în doar câțiva pași simpli. Vă puteți crea contul folosind browserul sau dispozitivul Samsung. Acum, dacă aveți un cont Samsung și doriți să vă schimbați numărul de telefon asociat cu acesta, acest articol vă va ghida în recuperarea contului Samsung pierdut și schimbarea contului Samsung de pe telefon. De asemenea, întrebările dvs. despre cum să configurați și să activați verificarea în 2 pași pe contul dvs. Samsung și despre cum să vă schimbați numărul de telefon din contul Samsung vor primi răspunsuri în detaliu.

Cum să vă schimbați numărul de telefon pe contul Samsung

Puteți schimba numărul de telefon din contul Samsung din setările Gestionare cont. Citiți până la sfârșit pentru a descoperi pașii care explică același lucru în detaliu în acest articol cu ​​ilustrații utile.

Notă: Următoarele metode din acest articol sunt efectuate pe telefonul Samsung Galaxy M31. Prin urmare, asigurați-vă setările corecte înainte de a schimba oricare pe dispozitivul dvs. de pe telefonul Samsung.

Puteți avea mai mult de un număr de telefon într-un cont Samsung?

Nu, nu puteți avea mai mult de un număr de telefon într-un cont Samsung. Cu toate acestea, îl puteți schimba oricând. Puteți adăuga mai multe e-mailuri, numere de telefon și adrese în secțiunea de informații a contului dvs. Samsung. Un cont Samsung poate avea un singur număr de telefon și un singur e-mail înregistrat.

  Cum să transferați soldul cardului cadou Amazon într-un alt cont

Cum poți schimba numărul de telefon din contul tău Samsung?

Schimbarea numerelor de telefon este destul de simplă. Urmați acești pași despre cum să vă schimbați numărul de telefon pe contul Samsung:

1. Vizitați pagina de conectare Samsung din browser.

2. Introduceți e-mailul sau numărul de telefon și parola. Apoi, faceți clic pe Conectare.

Notă: finalizați procesul de verificare în doi pași, dacă este activat.

3. După conectare, faceți clic pe Profil, așa cum se arată mai jos.

4. Faceți clic pe Gestionare cont Samsung.

5. Acum, faceți clic pe ID numărul de telefon.

6. Apoi, faceți clic pe Modificare.

7. Introduceți noul număr de telefon și faceți clic pe Trimite cod, așa cum este evidențiat mai jos.

8. Introduceți Cod de verificare trimis la numărul dvs. și faceți clic pe Verificare.

Numărul dvs. de telefon a fost acum actualizat sau schimbat cu succes.

Cum să resetați numărul de cont Samsung pe telefonul dvs.?

Resetarea numărului de cont înseamnă pur și simplu schimbarea numărului de telefon din acel cont Samsung. Vă puteți schimba numărul de telefon din contul Samsung destul de ușor. Urmați pașii următori pentru asta:

1. Deschideți Setările dispozitivului dvs. Samsung.

2. Atingeți contul Samsung din partea de sus.

3. Apăsați pe opțiunea Informații profil.

4. Atingeți numărul de telefon, așa cum se arată mai jos.

Notă: Introduceți parola contului Samsung pentru a intra în acest meniu, dacă vi se cere.

5. Apăsați pe Adăugare din partea de jos a ecranului.

6. Introduceți numărul de telefon în câmpul dat și apăsați pe Trimite cod.

7. După ce ați primit codul de verificare pe numărul de telefon introdus, introduceți codul în câmpul Introduceți cod, așa cum se arată mai jos.

8. Apoi, în cele din urmă, apăsați pe Verificare pentru a reseta sau schimba cu succes numărul de telefon al contului Samsung.

Cum vă puteți verifica contul Samsung după ce vă schimbați numărul de telefon?

După ce ți-ai schimbat numărul de telefon, poți activa verificarea în doi pași pe contul tău Samsung pentru a asigura siguranța corespunzătoare a contului. De fiecare dată când vă conectați la contul dvs., acesta vă va cere un cod de verificat împreună cu ID-ul și parola. Puteți selecta și configura una dintre următoarele metode de verificare pentru a vă schimba numărul de telefon în contul Samsung:

  • Mesaj text: Un cod de verificare va fi trimis la numărul dvs. înregistrat. În timp ce vă conectați, introduceți codul pentru verificare.

  • Aplicația Authenticator: va fi generat un cod de verificare în aplicația Authenticator. Introdu codul și autentifică-te.

  • Notificare dispozitiv Galaxy: dispozitivul dvs. Samsung Galaxy va primi codul de verificare.

  • Cod de rezervă: la activarea verificării în 2 pași, este generat un cod de rezervă. Introdu codul de verificare pentru a te autentifica.

Vă puteți recupera contul Samsung pierdut dacă numărul dvs. de telefon s-a schimbat?

Da, vă puteți recupera contul Samsung pierdut chiar dacă numărul dvs. de telefon a fost schimbat. Dacă încă vă amintiți sau ați salvat ID-ul și parola contului Samsung, vă puteți conecta din nou fără probleme. După ce v-ați autentificat, puteți schimba cu ușurință vechiul număr de telefon cu cel nou.

Vă puteți recupera contul Samsung pierdut dacă uitați parola?

Da, vă puteți recupera contul Samsung pierdut chiar dacă ați uitat parola. Puteți recupera și reseta parola numai dacă ați înregistrat-o cu o adresă de e-mail.

Puteți avea mai mult de un cont Samsung pe telefon?

Da, puteți avea mai mult de un cont Samsung pe telefon. Puteți utiliza un cont ca cont de serviciu, iar celălalt ca cont personal. Puteți avea mai multe conturi Samsung pe telefon. Dacă nu este necesar, puteți schimba cu ușurință contul Samsung de pe telefon din contul temporar într-un cont permanent.

Cum să schimbi setările contului Samsung pe telefonul tău?

Puteți modifica setările contului Samsung de pe telefon. Pașii sunt mai simpli decât modul de a schimba contul Samsung de pe telefon.

1. Accesați Setările dispozitivului dvs. Samsung.

2. Atingeți contul dvs. Samsung > Informații profil, așa cum este evidențiat mai jos.

3. Din meniul Informații profil, apăsați pe diferite opțiuni de setări, cum ar fi Nume, E-mail, Număr de telefon, Data nașterii etc., așa cum se arată mai jos, pentru a le modifica conform dorinței dvs.

Ce este verificarea în doi pași pe contul tău Samsung?

Verificarea în doi pași este o metodă care permite utilizatorului să verifice contul folosind un cod de verificare. Codul va fi trimis la numărul lor înregistrat sau e-mail sau într-un alt mod. Acesta adaugă mai multă securitate contului dvs. Chiar dacă cineva vă cunoaște parola și ID-ul, nu se poate conecta până când nu este introdus codul de verificare, care va fi trimis pe dispozitivul dvs. Nimeni în afară de tine nu se poate conecta la contul tău.

Cum să ocoliți verificarea în 2 pași pe un cont Samsung?

Anterior, era ușor să ocoliți verificarea în 2 pași pe un cont Samsung. Utilizatorul are opțiunea de a dezactiva verificarea în doi pași. Dar acum, Samsung nu vă va lăsa să dezactivați verificarea în 2 pași din contul dvs. Samsung pentru a asigura siguranța și securitatea contului dvs. împotriva piratarii. Puteți sări peste verificarea în doi pași pe dispozitivul conectat anterior, dar nu o puteți ocoli.

Cum să ștergi un cont Samsung de pe telefonul tău?

Pentru a șterge un cont Samsung de pe telefon, urmați acești pași:

1. Lansați Setări pe dispozitivul dvs. Samsung.

2. Apăsați pe Conturi și backup.

3. Apăsați pe Gestionați conturile.

4. Atingeți contul Samsung dorit pe care doriți să îl eliminați din listă.

5. Apăsați pe Eliminare cont.

6. Din nou, apăsați pe Eliminare cont din fereastra pop-up.

7. Apăsați pe Deconectare.

Notă: Puteți selecta Păstrați profilul pentru a vă păstra profilul în aplicația Contacte.

8. Introduceți Parola contului Samsung și apăsați pe OK.

Notă: Dacă v-ați conectat contul cu o adresă de e-mail, atingeți Trimite e-mail.

Îți poți reseta telefonul Samsung fără un cont Samsung?

Nu, nu vă puteți reseta telefonul Samsung fără un cont Samsung. Pe măsură ce încercați să resetați dispozitivul, acesta vă va solicita parola contului Samsung pentru confirmarea resetarii dispozitivului. Resetarea dispozitivului va șterge toate datele de pe dispozitiv. Deci, gândiți-vă de două ori înainte de a reseta.

***

Asta e tot pentru acest articol. Sperăm că acest articol v-a ajutat să înțelegeți cum să vă schimbați numărul de telefon pe contul Samsung și, de asemenea, ce este verificarea în 2 pași și cum funcționează. Dacă ați găsit acest articol util și aveți întrebări sau sugestii, nu ezitați să le trimiteți în secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, spune-ne ce vrei să înveți în continuare.