08/18/2022

Cum să vezi cine a distribuit povestea ta pe Instagram

În prezent, Instagram conduce lumea rețelelor sociale. Platforma a câștigat un succes rapid în trei luni de la înființare. Platforma servește mai multor scopuri și poate fi utilizată în funcție de nevoile utilizatorilor. De la povești la marketing, acoperă toate aspectele vieții cuiva. Recent, a observat o creștere a numărului de utilizatori care folosesc aplicația pentru a conduce afaceri. Este important ca companiile să își urmărească progresul pe aceste platforme. Dacă sunteți unul dintre aceștia care găsește o modalitate de a vedea cine v-a distribuit povestea pe Instagram, vă oferim un ghid util și eficient. Acest articol vă va învăța cum să vedeți cine v-a distribuit povestea pe Instagram și multe altele despre platformă.

Cum să vezi cine a distribuit povestea ta pe Instagram

Nu poți vedea exact cine a distribuit povestea ta de pe Instagram. Dar din contul dvs. de Instagram al creatorului sau al companiei, vedeți numărul de acțiuni folosind funcția Instagram Insights. Citiți acest articol până la sfârșit pentru a vedea pașii care demonstrează același lucru în detaliu cu ilustrații utile.

Cum folosești poveștile Instagram?

Poveștile Instagram pot fi folosite pentru o gamă largă de scopuri, cum ar fi partajarea postărilor, imaginilor etc. cu colegii tăi, interacționarea și interacțiunea cu fanii sau urmăritorii tăi etc. Urmați pașii de mai jos pentru a utiliza poveștile Instagram:

1. Deschide Instagram pe telefonul tău.

2. Din partea de sus a ecranului, apăsați pe Povestea dvs.

3. Apăsați pe opțiunea Creare.

Notă: De asemenea, puteți selecta și încărca imaginea dorită la alegere.

  De ce Instagram nu afișează ultimul activ? Iată cum să activați activitatea

4. Creați povestea dorită cu suplimente, cum ar fi autocolante, filtre, GIF-uri, muzică etc.

5. Odată ce sunteți gata să postați povestea, atingeți opțiunea Povestea dvs. din partea de jos, așa cum este descris mai jos.

Cum adaug o poveste la povestea mea?

Dacă începi cu Instagram și nu ai idee cum funcționează poveștile sau cum poți să-ți creezi o poveste, nu trebuie să-ți faci griji. Vă vom învăța cum să adăugați o poveste folosind câțiva pași simpli:

1. Deschide aplicația Instagram și atinge Povestea ta în colțul din stânga sus.

2. Apăsați pe Creare.

3. Creați povestea dorită cu diverse suplimente.

4. Odată ce postarea este gata, atingeți Povestea dvs. din partea de jos.

Când povestea ta este publicată, poate fi vizualizată de urmăritorii tăi numai dacă ai un cont privat sau de către toți cei de pe platformă dacă contul tău este public.

Cum vezi o poveste pe Instagram?

Instagram vă permite să vizualizați poveștile profilurilor pe care le urmăriți și toate conturile publice. Este destul de ușor să găsiți poveștile oamenilor pe care îi urmăriți. Dar în cazul în care ați ratat-o, urmați pașii de mai jos:

1. Deschide Instagram.

2. Apăsați pe poveștile active din partea de sus, așa cum se arată mai jos.

Notă: Poți găsi și povești pe pagina de profil a utilizatorului dorit.

Acestea sunt poveștile unor oameni pe care îi urmărești de bunăvoie. Poveștile sunt vizibile timp de 24 de ore, după care sunt eliminate, dar pot fi salvate în arhivă.

Poți vedea cine ți-a împărtășit povestea pe Instagram? Poți vedea dacă cineva îți trimite povestea pe Instagram?

Nu, Instagram nu oferă o opțiune de a vedea cine a distribuit povestea ta pe Instagram, fie prin mesaj direct, fie în povestea sa. Cu toate acestea, Instagram Insights vă permite să verificați numărul de persoane care v-au împărtășit povestea. Din păcate, nu ai cum să faci asta dacă deții un cont personal. Instagram Insights este o funcție exclusivă fie pentru conturile de afaceri, fie pentru conturile de creatori.

  Remediați postarea Instagram blocată la trimitere

Poți vedea dacă cineva îți face capturi de ecran în povestea ta pe Instagram?

Nu, o astfel de caracteristică nu a fost lansată din nou de Instagram. Chiar dacă Instagram a testat acest lucru în 2018, când utilizatorii puteau urmări cine își făcea capturi de ecran poveștile, această funcție a fost retrasă în curând din motive necunoscute. Poți vedea doar cine a văzut povestea ta, dar nu vei fi notificat dacă cineva îi mai face capturi de ecran. Dacă utilizatorii ale căror imagini care dispar sunt trimise în mesaje directe primesc capturi de ecran, aceștia vor fi anunțați.

Cum să vezi cine a distribuit povestea ta pe Instagram? Cum să știi cine ți-a împărtășit povestea pe Instagram?

Nu puteți vedea numele persoanelor care v-au împărtășit povestea, ci mai degrabă un număr de câte ori a fost distribuită. Urmați pașii de mai jos pentru a afla cum să vedeți câte persoane v-au distribuit povestea pe Instagram:

Notă: Instagram Insights este o funcție disponibilă numai pentru conturile de afaceri și de creatori.

1. Lansați aplicația Instagram pe telefon.

2. Atingeți pictograma Profilul dvs. din colțul din dreapta jos.

3. Atingeți fila Informații din secțiunea Bio.

4. Glisați în jos și atingeți poveștile dorite sub fila Conținut pe care l-ați partajat.

5. Apăsați pe Acoperire.

6. Selectați Partajări din meniul derulant, așa cum se arată mai jos.

7. Găsiți povestea dorită. Un număr dintr-o casetă rotundă neagră indică numărul de acțiuni, așa cum este prezentat mai jos.

Cum să vezi cine a împărtășit povestea ta Instagram ca mesaj?

Deși Instagram nu oferă o opțiune de a vedea cine ți-a distribuit povestea pe Instagram, are o funcție cunoscută sub numele de Instagram Insights, care vă poate oferi numărul de distribuiri primite de povestea dvs. Dacă doriți să vedeți de câte ori a fost distribuită povestea dvs., urmați pașii simpli și eficienți menționați mai jos:

Notă: Instagram Insights este o funcție disponibilă numai pentru conturile de afaceri și de creatori.

1. Deschide Instagram și atinge pictograma Profil.

2. Apăsați pe Perspective > povestea dorită din secțiunea Conținut pe care l-ați distribuit, așa cum este evidențiat mai jos.

  Cum să vă schimbați numele de utilizator și numele afișat pe Instagram

3. Atingeți Reach > Shares din meniul drop-down.

4. Selectați povestea dorită.

5. Puteți găsi o cutie rotundă neagră cu un număr care indică numărul de acțiuni.

Instagram Story vs Instagram Post

Mai jos sunt caracteristicile care fac poveștile și postările Instagram unice și atractive pentru utilizare pe conturile lor de Instagram.

A. Povestea Instagram

  • Poveștile Instagram sunt mai casual și mai temporare și oferă un număr enorm de instrumente pentru interacțiune și implicare, cum ar fi sondaje și contoare de rating.
  • Acestea durează 24 de ore și pot fi de maximum 15 secunde.
  • Ele au potențialul de a fi editate cu text, autocolante, filtre și multe altele înainte de a fi postate.
  • Spectatorii pot răspunde la poveștile trimise folosind mesaje directe.

B. Postare pe Instagram

  • Postările de pe Instagram sunt permanente și serioase, deoarece sunt afișate în feedul tău.
  • Pentru orice organizație de afaceri care folosește Instagram pentru serviciile sale, devine esențial să-și planifice cu atenție feedul, deoarece creează prima impresie a unui spectator.
  • În comparație cu poveștile, acestea nu sunt la fel de capabile să editeze, cu excepția câtorva filtre.
  • Postările au o secțiune de comentarii pentru discuții care sunt vizibile pentru toată lumea.

Cea mai bună aplicație pentru a vedea cine a distribuit povestea ta pe Instagram

Nu există nicio aplicație terță parte care să poată enumera numele persoanelor care au distribuit povestea ta pe Instagram. Trebuie doar să comutați la un cont de companie sau de creator pentru a utiliza funcția Perspectivă, care vă permite să vedeți de câte ori a fost distribuită o poveste.

Notă: statisticile vor fi disponibile numai pentru poveștile postate după trecerea la un cont de companie sau de creator. Orice postat înainte de schimbare nu va face parte din Instagram Insights.

***

Sperăm că acest ghid a fost util și că ați reușit să obțineți răspunsul la întrebarea cum să vedeți cine v-a distribuit povestea Instagram. Dacă aveți întrebări sau sugestii, nu ezitați să le trimiteți în secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, spune-ne ce vrei să înveți în continuare.