06/04/2023

Cum să obțineți acces la Testul limitat Counter-Strike 2 Beta

Valve a oprit în cele din urmă zvonurile și a anunțat Counter-Strike 2, un înlocuitor al shooterului tactic FPS CS:GO, aclamat de critici, care refuză să moară. Ei bine, chiar mai mulți jucători joacă acum Counter-Strike, datorită hype-ului Counter-Strike 2 și a lansării sale viitoare în vara lui 2023. Apropo, dacă vă întrebați ce este nou, iată tot ce trebuie să știți despre Counter Strike 2. Dar în acest ghid, vă vom explica cum să jucați CS2 beta și sfaturi despre cum să vă creșteți șansele de a fi invitat să testați jocul. Acestea fiind spuse, este timpul să ne uităm la pașii pentru a obține acces la testul beta limitat Counter-Strike 2.

Cum să joci Counter-Strike 2 Beta (2023)

Oricine poate primi o invitație la testul beta Counter-Strike 2 atâta timp cât jucătorul trece de câțiva factori de bază. Le vom discuta în secțiunea următoare, unde vă spunem cum să vă creșteți șansele de a intra în testul limitat Counter-Strike 2. Pentru moment, iată cum puteți verifica dacă ați fost invitat la Counter-Strike 2 Beta:

1. Mai întâi, deschideți Steam. Descărcați și instalați Counter-Strike: Global Offensive (gratuit) dacă nu ați făcut-o. Deși CS:GO va fi înlocuit cu Counter-Strike 2 mai târziu, acesta va fi în continuare disponibil pentru moment. Jucătorii pot primi invitații la CS2 numai prin jocul existent. Presupun că aveți deja Steam, dar dacă nu aveți, îl puteți descărca folosind link-ul de aici.

2. Continuați să lansați Counter-Strike: Global Offensive. Presupun că sunteți deja utilizator Steam și ați mai jucat CS:GO. Dacă nu ați făcut-o, probabil că va trece mult timp până când veți putea obține acces la CS2 Beta. Acest lucru se datorează faptului că în prezent, Valve îl oferă jucătorilor cu un factor de încredere bun deja stabilit în CS:GO. Contează și timpul de joc recent pe serverele oficiale Valve.

3. Odată ce vă aflați în meniul principal CS, ar trebui să primiți o notificare pentru versiunea beta de acces limitat Counter-Strike 2 (dacă sunteți selectat, adică). Consultați tweet-ul (cu amabilitatea lui Twitter/HLTV.org) de mai jos pentru a vedea cum arată opțiunea pentru jucătorii care sunt selectați de Valve pentru CS2 beta. După cum am menționat anterior, orice jucător poate obține acces la testul limitat Counter-Strike 2. Nu doar profesioniștii și influenții au transmis jocul în flux.

  3 moduri de a utiliza Google Chrome ca player muzical pentru fișiere locale

4. După ce te înscrii la testul limitat Counter-Strike 2, Steam va începe să descarce CS2 pe computer. Odată instalat, veți avea opțiunea de a alege între CS:GO sau CS2 când faceți clic pe „Play” în Steam.

Cum să vă creșteți șansele de a juca Counter Strike 2 Beta

Ei bine, dacă nu ați avut acces la Testul Counter-Strike 2 Limited, nu vă îngrijorați, deoarece Valve a confirmat că vor adăuga mai mulți jucători la testare foarte curând. Nu au menționat nimic despre necesitatea unui statut Prime, așa că, chiar dacă nu îl aveți, puteți obține acces la CS2 Beta. Iată ce are de spus Valve despre modul în care jucătorii sunt selectați pentru CS2 Beta:

Jucătorii sunt selectați pentru testul Counter-Strike 2 Limited pe baza unui număr de factori considerați importanți de echipa de dezvoltare Counter-Strike 2, inclusiv (dar fără a se limita la) timpul de joacă recent pe serverele oficiale Valve, factorul de încredere și starea contului Steam. — CS2 (@CounterStrike) 22 martie 2023

Acestea fiind spuse, avem câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă creșteți șansele de a intra în versiunea beta. Puteți face următoarele:

  • Joacă mai mult Counter-Strike: Global Offensive pe serverele oficiale Valve. Joacă cât de mult poți în meciuri competitive sau în moduri ocazionale. Acest lucru vă va crește timpul de joacă și este unul dintre factorii majori (dar nu singurul) care afectează dacă obțineți acces la CS2. Evitați să jucați pe serverele comunității, deoarece acestea nu sunt luate în considerare ca timp de joacă pe serverele oficiale Valve. Încercați să jucați în fiecare zi și verificați des meniul principal pentru invitația de testare beta CS2.
  • Fiți un sport bun și cereți jucătorilor sau prietenilor să vă laude. A juca într-un mod non-toxic, a fi un bun coechipier și a-i ajuta pe ceilalți va crește cu siguranță factorul de încredere.
  • Asigurați-vă că contul dvs. Steam este în stare bună de a nu avea nicio interdicție VAC. Și dacă aveți unul, ați putea fi evitat ca potențial tester CS2 beta.
  Ce este un Network Sniffer și pentru ce este folosit?

Ca să fiu sincer cu tine, joc Counter-Strike de peste 10 ani (și am și CS 1.6 pe contul meu Steam). În CS:GO, am peste 2.000 de ore, o medalie de serviciu de 5 ani și peste 500 de victorii competitive. Odată cu lansarea Counter-Strike 2, m-am grăbit să descarc din nou jocul și să verific dacă am acces. Am jucat chiar și un joc competitiv și am deblocat rangul Gold Nova Master.

Cu toate acestea, nu am primit încă o invitație pentru testul Counter-Strike 2 Limited. Pentru a-mi crește șansele, jucăm în fiecare zi de la anunț, în speranța de a ne înscrie în CS2 beta în curând. Dacă ai fost un jucător loial Counter-Strike de ani de zile și nu ai intrat în beta, simțim pentru tine. Dar, așa cum sa menționat anterior, Valve a confirmat că va permite mai multor jucători să intre în Counter-Strike 2 Beta pe măsură ce avansăm.

Atenție la înșelătoriile de teste limitate Counter-Strike 2

Este foarte important să rețineți că NU există chei oficiale pentru Counter-Strike 2. Puteți obține acces la joc doar prin intermediul promptului de pe ecranul meniului principal al CS:GO. Există o mulțime de videoclipuri și site-uri web care încearcă să-i ademenească pe oameni să-și predea contul Steam sau să-i plătească pentru a cumpăra chei pentru a intra în testul beta limitat al Counter-Strike 2. Trebuie să fii atent și să eviți aceste escrocherii cu orice preț. Ar trebui să fii extrem de precaut, deoarece oamenii și-au dat identitatea Valve pentru a păcăli pe alții. Iată poziția oficială a lui Valve cu privire la situația înșelătoriei:

Atenție la escrocherii. Singura modalitate de a verifica accesul la Test limitat este să lansați CS:GO prin Steam și să verificați meniul principal.

Nu vă conectați pe site-uri terțe care pretind că vă verifică contul Steam pentru acces sau oferă acces sau chei de testare limitată; nu există chei de testare limitată.— CS2 (@CounterStrike) 22 martie 2023

  Cum să vă restaurați manual iPhone-ul sau iPad-ul folosind Mac-ul dvs

întrebări frecvente

Cât de des sunt adăugați jucători la testul Counter-Strike 2 Limited?

Valve a confirmat că mai mulți jucători vor fi adăugați la CS2 Beta în timp. Ei le-au cerut jucătorilor să verifice în continuare meniul lor principal pentru o potențială invitație.

Counter-Strike 2 este gratuit pentru a juca?

Da, Counter-Strike 2 va fi un joc free-to-play. Va fi la fel ca multe alte jocuri Valve, cum ar fi Dota 2, CS:GO și Team Fortress 2.

Se va transfera starea mea Prime în CS:GO în Counter-Strike 2?

Da, Valve a confirmat că statutul principal al utilizatorului CS:GO se va transfera la Counter-Strike 2.

Counter-Strike 2 înlocuiește CS:GO?

Da, Counter-Strike 2 va înlocui CS:GO când va fi lansat în această vară, în 2023. Elementele de joc existente și skin-urile de arme vor fi, de asemenea, portate în noul joc.

Counter-Strike 2 va fi pe PS5?

Valve nu are planuri sau informații oficiale cu privire la lansarea Counter-Strike 2 pe PS5. Cu toate acestea, CS:GO există pe console.

Este Counter-Strike 2 actualizarea Source 2 pe care oamenii o așteptau?

Da, Counter-Strike 2 este pe motorul Source 2 și este una dintre actualizările majore ale jocului.

Puteți juca CS:GO separat în timp ce testul limitat Counter-Strike 2 are loc?

Da, puteți juca CS:GO separat de Counter-Strike 2 în prezent. Dar, la un moment dat, noul joc îl va înlocui pe cel vechi.

Valve permite înregistrarea și transmiterea în direct a gameplay-ului lui Counter Strike 2 pe YouTube și Twitch?

Da, jucătorilor li se permite să transmită și să înregistreze jocul Counter-Strike 2. Îl puteți publica pe rețelele sociale și pe platforme de streaming precum Twitch, YouTube și Twitter.

Distrează-te cu noul Counter-Strike 2 Beta

A trecut mult timp de când jucătorii au așteptat CS:GO 2 sau următoarea actualizare majoră a seriei Counter-Strike, adică actualizarea Source 2. Ne uităm la scurgeri de mult timp, iar acum, Valve a anunțat oficial jocul. Dacă ați urmat pașii din acest ghid, veți putea afla dacă ați fost invitat la testul limitat Counter-Strike 2. Am mai vorbit despre cum să vă creșteți șansele de a intra în versiunea beta. Ai primit încă acces la CS2 Beta? Ce părere aveți despre Counter-Strike 2? Spuneți-ne în comentarii și, dacă aveți nelămuriri, vă vom ajuta cu siguranță.

x