Cum să-l accesezi și să-l folosești chiar acum

Recomandări cheie

 • OpenAI a lansat Magazinul GPT, unde utilizatorii pot găsi GPT-uri personalizate create de comunitatea ChatGPT.
 • Accesul la Magazinul GPT este disponibil pentru utilizatorii cu abonamente premium ChatGPT, dar accesul este implementat treptat.
 • Utilizatorii pot să răsfoiască și să caute GPT-uri personalizate în magazin, după categorie sau cuvinte cheie, și să le salveze pentru acces viitor. Trecerea la ChatGPT Plus merită pentru varietatea de GPT-uri personalizate disponibile.

OpenAI și-a dezvăluit în sfârșit foarte așteptatul magazin GPT, oferind utilizatorilor o selecție de GPT-uri personalizate create de comunitate ChatGPT, cu chatboți specializati, de la scriere și design până la programare și productivitate. Lansarea marchează cea mai recentă mișcare a OpenAI de a valorifica popularitatea fulgerătoare a creației sale AI ChatGPT, care a luat lumea cu asalt după lansarea sa în noiembrie 2022.

Magazinul GPT personalizat al ChatGPT este deschis chiar acum și acesta este modul în care îl puteți folosi pentru a găsi instrumentele AI preprogramate de care aveți nevoie.

Cum să accesați magazinul GPT

Accesul și utilizarea noului Magazin GPT necesită un abonament ChatGPT. Numai utilizatorii cu conturi ChatGPT Plus, ChatGPT Teams sau ChatGPT Enterprise vor putea folosi catalogul magazinului de GPT personalizate. De asemenea, aveți nevoie de un abonament ChatGPT dacă doriți să vă creați propriul dvs. GPT personalizat.

Cu toate acestea, chiar și abonații premium ar putea să nu aibă acces imediat. OpenAI activează treptat funcționalitatea GPT Store pentru milioane de utilizatori abonați în loturi. Deci, deși abonamentul dvs. premium ChatGPT este necesar, acesta singur nu garantează că puteți utiliza magazinul în prezent, din cauza lansării treptate. Utilizatorii fără abonament premium „pot răsfoi în prezent catalogul GPT-uri, dar nu îl vor putea folosi”. Verificați periodic contul dvs. ChatGPT pentru a vedea dacă v-a fost acordat accesul, deoarece OpenAI continuă să extindă disponibilitatea la loturi suplimentare de abonați.

  Cum să revendicați o parte din plățile Apple de 25 de milioane de dolari în familie

De unde știi când ți s-a acordat accesul?

În bara laterală din stânga a interfeței ChatGPT, ar trebui să vedeți Explorați GPT-uri în loc de pur și simplu Explorați. Odată ce vedeți acest lucru, puteți începe să utilizați Magazinul GPT! Rețineți că întreaga idee a Magazinului GPT este de a ajuta utilizatorii să răsfoiască și să acceseze o gamă largă de GPT-uri construite de comunitate. Deci, cum îl puteți folosi pentru a găsi GPT-ul potrivit pentru sarcinile dvs.?

Cum să găsiți cele mai bune GPT personalizate în magazinul GPT

Utilizarea Magazinului GPT este destul de simplă. Iată cum puteți să răsfoiți și să căutați GPT-uri personalizate:

 • După ce puteți accesa Magazinul GPT, faceți clic pe Explorare GPT-uri în bara laterală din stânga a interfeței ChatGPT pentru a deschide magazinul.
 • În partea de sus a paginii magazinului, veți vedea categorii prezentate precum Scriere, Productivitate, Programare, Cercetare și Analiză și DALL-E pentru generarea de imagini. Faceți clic pe o categorie pentru a vedea o listă a modelelor GPT personalizate cu cele mai bune performanțe din categoria respectivă.
 • De asemenea, puteți utiliza bara de căutare pentru a găsi GPT-uri după cuvinte cheie sau termeni înrudiți.
 • Când găsiți un GPT pe care doriți să îl încercați, faceți clic pe el pentru a deschide pagina GPT individuală.
 • Pe pagina GPT, veți vedea informații despre ceea ce oferă acel model.
 • După ce ați testat un GPT care vă rezolvă problema bine, faceți un pas important suplimentar: faceți clic pe numele GPT din colțul din stânga sus al paginii, apoi faceți clic pe Păstrați în bara laterală. Acest lucru salvează acel GPT în bara laterală împreună cu istoricul de chat pentru un acces facil în viitor.
 •   Ce camere de securitate Wi-Fi vă permit să înregistrați local?

  Cu toate acestea, ar trebui să rețineți că la momentul scrierii, Magazinul GPT nu este revizuit și nu există un sistem de evaluare sau altfel. Sperăm că OpenAI va introduce un anumit tip de sistem de evaluare în viitorul apropiat, deoarece în prezent, fără niciun sistem în vigoare, sunteți efectiv pe cont propriu atunci când vine vorba de a afla ce funcționează bine. Prin extensie, pare probabil ca o anumită formă de sistem de evaluare sau de evaluare să fie implementată odată cu lansarea distribuirii veniturilor din magazinul GPT, dar OpenAI nu a oferit nicio cronologie fixă ​​pentru acest lucru.

  Merită să faceți upgrade la ChatGPT Plus pentru a utiliza GPT-uri personalizate?

  Deoarece aveți nevoie de un abonament ChatGPT pentru a utiliza GPT-uri personalizate, probabil vă întrebați dacă merită să plătiți taxa de abonament de 20 USD pentru a accesa funcția.

  Răspunsul scurt este da. Indiferent dacă sunteți un începător sau un utilizator avansat ChatGPT, veți găsi multe GPT-uri personalizate impresionante în magazin. În plus, dacă abilitățile tale de promptare AI nu sunt deosebit de puternice, GPT-urile personalizate sunt destul de utile, deoarece simplifică solicitarea. Practic, creatorul GPT face cea mai mare parte a sarcinilor grele în ceea ce privește solicitarea, programarea GPT-ului personalizat pentru un anumit subiect și permițându-vă să culegeți beneficiile cu o muncă minimă.

  Cu milioane de GPT-uri disponibile, poate cel mai mare argument pentru a te abona este că cineva ar fi listat un GPT care rezolvă exact problema cu care te confrunți în prezent. De asemenea, rețineți că un abonament vă oferă și acces la câteva alte avantaje, în special acces la GPT-4 și instrumentul DALL-E text-to-image.

    Cum se creează un tapet de telefon folosind DALL-E