Cele mai bune 8 aplicații de gramatică engleză pentru a-ți îmbunătăți abilitățile lingvistice

Legături rapide

Gramatica este esențială pentru a vorbi fluent engleza. Pentru asta, ar trebui să te întorci la elementele de bază. Dar, în loc de cărți vechi de gramatică de liceu, apelează la aceste aplicații excelente de gramatică engleză. Cele mai bune aplicații de gramatică pentru iPhone și Android sunt interactive, ceea ce vă va ajuta să treceți prin toate subiectele, obiectele și modificatorii suspendați.

1. Învață gramatica engleză

British Council este unul dintre cele mai bune locuri pentru a stăpâni limba engleză. Dar chiar dacă sunteți vorbitor de engleză, puteți ascuți nuanțele cu aplicația sa de gramatică. Aplicația de învățare de top vă duce prin 25 de subiecte gramaticale, 600 de activități interactive și mii de întrebări de la completarea spațiilor libere, alegere multiplă și potrivire a cuvintelor.

Începeți de unde vă convine, deoarece lecțiile acoperă patru niveluri: Începător (nivelul CEFR A1), Elementar, Intermediar și Avansat (nivelul CEFR C2). Aplicația gratuită este acceptată de anunțuri, dar puteți plăti 1,99 USD pentru a le elimina.

Descărcați: LearnEnglish Grammar pentru Android | iOS (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

2. Johnny Grammar Word Challenge

British Council oferă mai multe aplicații pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți limba engleză. Asociați aplicația de mai sus cu aplicația gratuită și distractivă Johnny Grammar Word Challenge. Testele de 60 de secunde vă vor testa vocabularul, ortografia și gramatica engleză obișnuită, pentru a vă ajuta să vă consolidați limba engleză conversațională.

  Cum să utilizați VLOOKUP pe un interval de valori

Chestionarele acoperă 12 subiecte gramaticale (prepoziții, verbe neregulate, conjuncții etc.) și vă ghidează prin utilizări în restaurante, călătorii, discuții, hobby-uri și multe altele. Este un instrument excelent care se bazează pe un clasament global și pe insigne pentru a vă motiva.

Descărcați: Johnny Grammar Word Challenge pentru Android | iOS (Gratuit)

Pentru cei care încep pregătirile pentru IELTS, British Council oferă o aplicație IELTS Prep ușor de utilizat pentru Android și iOS cu teste de practică gratuită, sfaturi de gramatică, exerciții și chestionare.

3. Gramatica

Gramatica

Rămânem cu distracție pe acest site pentru tinerii studenți la gramatică (cu vârsta peste 8 ani). Testele de gramatică, cântecele, cărțile, jocurile și videoclipurile cu instrucțiuni vă ajută să înțelegeți ciudateniile celor opt părți de vorbire. Părțile de vorbire prind viață cu personaje animate care joacă în cărți, cântece, videoclipuri și jocuri interactive.

Puteți folosi site-ul web sau aplicațiile pentru iOS. Există o aplicație gamificată pentru învățarea semnelor de punctuație (numai iPad). Grammaropolis vă permite să învățați puțin gratuit, cu achizițiile în aplicație deblocând celelalte părți ale vorbirii. Nu există încă nicio aplicație pentru Android.

Descărcați: Grammopolis pentru iOS (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

4. ELSA Vorbește

ELSA folosește microfonul de pe telefonul tău, împreună cu tehnologia sa avansată de recunoaștere a vorbirii, pentru lecții de practică. Lecțiile de dimensiuni mici vă testează fluența și gramatica pe diverse subiecte din viața reală. Aplicația adaptează lecțiile în funcție de cunoștințele tale în engleza americană sau britanică. Peste 7.100 de activități personalizate, de la lecții zilnice până la pregătirea testelor, vă ajută să stăpâniți sunetele și pronunțiile dificile, îmbunătățindu-vă în același timp gramatica.

Aplicația vine în trei versiuni – Free, Pro și Premium. Versiunea Premium a aplicației este cuprinzătoare, cu un tutor AI, un analizor de vorbire live și o practică ghidată pentru interviuri, prezentări și examene. Versiunile Pro și Premium oferă planuri de abonament lunar.

  Unde este Backup-ul meu iPhone sau iPad pe un PC sau Mac?

Descărcați: ELSA Speak for Android | iOS (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

5. Lingualeo

Aplicația Lingualeo este o platformă distractivă și personalizată de top de învățare a limbilor străine pentru vorbitori non-nativi din Rusia, Brazilia, Portugalia, Polonia și Turcia. Serviciul de gamification online a început cu limba rusă, dar de atunci s-a extins în alte câteva regiuni.

Elementele de gamification colorate ar putea fi potrivite dacă portugheza sau rusă este puternică, dar doriți să vă îmbunătățiți engleza. Pentru a începe, faceți un test, iar aplicația generează automat un plan de lecție. Continuați-vă antrenamentul cu peste 12 cursuri de antrenament de vocabular, exerciții de gramatică, cursuri tematice, videoclipuri, cărți și articole – puteți chiar să „luptați” cu alți utilizatori pentru a vă îmbunătăți învățarea limbilor străine.

Puteți descărca aplicația gratuit, dar în plus, toate planurile de lecție de la începător la avansați necesită un abonament.

Descarcă: Lingualeo pentru Android | iOS (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

6. Mad Libs

Mad Libs este un joc popular de cuvinte și gramatică. În centrul jocului sunt cărțile și poveștile. Un jucător îi cere celuilalt o listă de cuvinte pentru a înlocui spațiile libere dintr-o poveste. Diferite indicii din joc te provoacă să inserezi părți de vorbire într-o propoziție. Sună prea simplu?

Nimic nu te împiedică să-ți faci propriile reguli și să creezi propoziții ciudate. Jocul este ușor și îl poate juca oricine de orice vârstă. Este distractiv și un exercițiu educațional pentru copii. Un ghid al profesorului este, de asemenea, disponibil pe site dacă doriți să introduceți acest lucru în sala de clasă.

  Cum se creează butoane de acțiune în Microsoft PowerPoint

Descărcați: Mad Libs pentru Android | iOS (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

7. Cartea de gramatică engleză

English Grammar Book este o aplicație simplă pentru cei care nu doresc gamification. Dar nu lăsați ca asta să ia nimic din utilitatea. Oferă explicații directe asupra subiectelor care vă pot deruta.

Toate domeniile gramaticii engleze sunt acoperite – de la voce activă/pasivă la homofone, idiomuri și verbe. Fiecare explicație este susținută de mai multe exemple.

Abordați subiectele și faceți exercițiile. Puteți urmări progresul dvs. și puteți analiza rezultatele pe măsură ce vă îmbunătățiți. Aplicația este acceptată de anunțuri, care poate fi eliminată cu o mică achiziție.

Descarcă: Cartea de gramatică engleză pentru iOS (Versiune gratuită, premium disponibilă)

8. Gramatical

Grammarly este bine cunoscut pentru asistentul său de scriere pe desktop. Ca verificator gramatical mobil, aplicația de tastatură Grammarly pentru Android și iPhone vă ajută în același mod, corectându-vă scrisul pe măsură ce introduceți text. Deși Grammarly nu este o aplicație de instruire în limba engleză în sensul obișnuit, poate detecta erori și poate oferi sugestii mai bune pe măsură ce tastați.

De exemplu, recomandările de sinonime vă vor extinde vocabularul. Acest feedback instantaneu vă poate ajuta să învățați engleza mai repede, deoarece comunicăm atât de mult cu telefoanele noastre. Tastatura Grammarly are nevoie de o conexiune la internet activă pentru a funcționa ca verificator gramatical.

Descărcați: Gramatical pentru Android | iOS (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

Instalarea aplicației potrivite este un lucru. Să lucrezi la asta în fiecare zi este altceva. O modalitate de a face acest lucru este să înveți ceva nou și să-l folosești imediat în conversație sau în scris. Engleza este o limbă ușor de învățat datorită numărului de resurse disponibile, dar doar practica te va ajuta să o înveți fluent.