03/01/2024

Cum să instalați aplicația meteo Google pe dispozitivul dvs. Android

Aplicația Google Weather nu este disponibilă în Magazinul Play, dar o puteți instala în continuare din aplicația Google. Iată cum.

Recomandări cheie

 • Aplicația Google Weather este ascunsă în aplicația Google, așa că asigurați-vă că ați instalat-o mai întâi pe telefon.
 • Căutați „vreme” în aplicația Google, atingeți cele trei puncte de lângă cardul meteo și alegeți Adăugați la ecranul de pornire.
 • Pentru a dezinstala aplicația Meteo, pur și simplu apăsați lung pictograma și trageți-o în pictograma Eliminare. Este ușor de înlocuit cu o altă aplicație meteo, dacă doriți.

Aveți o mulțime de aplicații meteo din care să alegeți pe Android. Dar una dintre cele mai bune este aplicația Google Weather. În mod ciudat, nu îl veți găsi în Magazinul Play, dar există o soluție ușoară pentru a-l instala. Hai să aruncăm o privire.

Cum să obțineți aplicația ascunsă Google Weather

Dacă ați folosit vreodată unele dintre cele mai bune widget-uri meteo fără reclame pe Android, probabil că ați întâlnit widget-ul Meteo de la Google. Are o interfață de utilizator simplistă, dar informativă, care este, de asemenea, ușor de navigat. Dar poate ocupa un pic de imobil pe ecranul de pornire.

Din fericire, Google oferă o aplicație ca soluție alternativă. Obțineți aceeași experiență ca și widgetul Meteo de la Google, care este ușor pentru ochi, cu animații colorate și vibrante care apar, toate fără a ocupa spațiu valoros pe ecran.

Cu toate acestea, aplicația Google Weather este ascunsă în aplicația Google, mai degrabă decât să fie disponibilă ca ofertă autonomă în Magazinul Play (din noiembrie 2023). Deci, asigurați-vă că îl aveți instalat mai întâi pe telefon.

  Care este cel mai bun browser pentru Android TV? 5 aplicații de top, clasate

Descarca: Google (Gratuit)

Acum, urmați acești pași pentru a obține aplicația Meteo Google:

 • Deschideți aplicația Google și atingeți bara de căutare.
 • Tastați „vreme” și apăsați butonul Căutare (sau tasta Enter) de pe tastatură.
 • Atingeți pictograma cu trei puncte din colțul din dreapta sus al cardului Meteo și alegeți Adăugați la ecranul de pornire.
 • Selectați Adăugați la ecranul de pornire din fereastra pop-up pentru a adăuga aplicația Meteo Google pe ecranul dvs. de pornire.
 • Cum să eliminați aplicația meteo Google

  Dacă știți deja cum să dezinstalați aplicațiile pe Android și sunteți obișnuit cu metodele obișnuite, s-ar putea să vă fie puțin confuz să dezinstalați aplicația Google Weather. Dar eliminarea acestuia este destul de ușoară. Iată ce trebuie să faci:

 • Apăsați lung pe pictograma aplicației Meteo.
 • Trageți pictograma aplicației Meteo pe pictograma Eliminare.
 • Aplicația Meteo de la Google va fi acum eliminată de pe dispozitivul dvs. Android.

  Deși ar fi convenabil dacă aplicația Google Weather ar fi ajuns în Magazinul Play, este totuși ușor să o obțineți din aplicația Google. Încercați-l dacă vă gândiți să treceți de la aplicația meteo actuală sau să renunțați la uriașul widget meteo al Google de pe ecranul dvs. de pornire. S-ar putea să devină noua ta aplicație meteo!

  x