Cum să eliminați orice dispozitiv Smart Home din aplicația Amazon Alexa

Dacă trebuie să eliminați dispozitivele Echo sau de la terțe părți de pe controlul Alexa, poate pentru a ajuta la depanarea unei probleme sau pentru a vă schimba configurarea casei inteligente, acest lucru durează doar câțiva pași. Vă vom arăta cum.

De ce eliminați dispozitivele din Alexa?

Există numeroase motive potențiale pentru a elimina dispozitivele din aplicația Alexa. Dacă, de exemplu, faceți upgrade la un dispozitiv Echo mai nou, nu este nevoie să lăsați versiunea veche a aglomerat aplicația.

Numele implicite atribuite dispozitivelor Echo pe care le adăugați în aplicația Alexa nu sunt întotdeauna utile sau descriptive. De exemplu, dacă ați trecut prin mai multe versiuni ale Echo Dot, toate ar putea fi denumite în mod similar în aplicație. Acest lucru poate face să fie frustrantă selectarea dispozitivului dvs. actual.

A ști cum să eliminați dispozitivele poate fi, de asemenea, util pentru depanarea problemelor. Conflictele dintre difuzorul dvs. Echo și alte dispozitive inteligente de acasă pot fi uneori rezolvate prin eliminarea și reconectarea acestora la Alexa.

Eliminarea unui dispozitiv din controlul Alexa sună simplu. Cu toate acestea, metoda exactă variază, în funcție de dacă este un dispozitiv Amazon sau ceva de la o terță parte precum TP-Link sau Philips.

Eliminarea unui dispozitiv Echo din Alexa

Ai putea crede că Amazon ar face ca eliminarea dispozitivelor Echo să fie un proces evident, dar chiar nu a fost așa. În loc să oferiți un simplu buton Ștergere, căutați opțiunea Deregister.

  Iluminat de tavan scump, dar profesional
 • Asigurați-vă că telefonul este conectat la Internet, apoi deschideți aplicația Alexa pentru iOS sau Android.
 • Atingeți fila Dispozitive și căutați placa dispozitivului Echo pe care doriți să-l eliminați.
 • Selectați acel dispozitiv și atingeți pictograma roată pentru a deschide setările dispozitivului.
 • Derulați până în partea de jos a setărilor și atingeți Anulați înregistrarea în secțiunea Înregistrat la.
 • Terminați prin confirmarea acțiunii și dispozitivul dvs. va fi eliminat din aplicația dvs. Alexa.
 • Odată îndepărtat, puteți reconecta dispozitivul Echo la aplicația Alexa folosind metoda obișnuită, dacă este necesar. Alternativ, dispozitivul poate fi adăugat acum la contul altcuiva.

  Eliminarea dispozitivelor terțe din Alexa

  Dispozitivele terțe din aplicația Alexa cuprind aproape tot ceea ce nu este un difuzor sau un afișaj inteligent Echo. Puteți elimina dispozitivele oricând doriți, dar cel mai bine este să faceți acest lucru când telefonul/tableta dvs. este online, astfel încât modificările să poată fi sincronizate cu contul dvs. Amazon.

 • Deschideți aplicația Alexa și selectați fila Dispozitive.
 • Atingeți tigla dispozitivului terță parte pe care doriți să-l eliminați.
 • Dacă dispozitivul este afișat ca indisponibil, atingeți butonul Mai multe (trei puncte).
 • Pe ecranul cu detalii ale dispozitivului, selectați pictograma roată pentru a deschide setările.
 • În cele din urmă, atingeți pictograma Coș de gunoi din colțul din dreapta sus al setărilor, apoi atingeți Ștergeți pentru a confirma acțiunea.
 • Dispozitivul terț pentru casă inteligentă va fi acum eliminat, nu mai este accesibil și nu va apărea în fila Dispozitive.

  Eliminarea dispozitivelor Bluetooth asociate

  Ultimul tip de dispozitiv pe care s-ar putea să doriți să îl eliminați de la Alexa este cel care se conectează prin Bluetooth. Ca și în cazul dispozitivelor Echo sau terță parte, eliminarea dispozitivelor Bluetooth ar putea fi în scopuri de gestionare a aplicațiilor sau de depanare.

    Cum să adăugați numere de linie la un document Microsoft Word
 • Deschideți aplicația Alexa și navigați la fila Dispozitive.
 • Selectați dispozitivul Echo pe care doriți să-l gestionați și veți vedea o listă de conexiuni Bluetooth.
 • Atingeți unul dintre acestea cu inițierea asocierii, așa că atingeți pictograma roată.
 • Sub titlul Wireless, selectați Dispozitive Bluetooth și apoi atingeți săgeata de lângă numele celui pe care doriți să îl eliminați.
 • În cele din urmă, atingeți Uitați dispozitivul pentru a-l elimina din aplicație.
 • Dacă doriți să conectați dispozitivul Bluetooth la Alexa în viitor, puteți face acest lucru cu ușurință.

  Eliminarea dispozitivelor din aplicația Alexa

  Menținerea ordonată și bine organizată a aplicației Alexa vă ajută să o faceți mai utilizabilă și mai puțin frustrantă. Eliminarea dispozitivelor inteligente nedorite sau care funcționează defectuos, inclusiv difuzoarele Echo, vă va permite să le accesați mai ușor pe cele de care aveți nevoie. Apoi, puteți continua să vă bucurați de casa dvs. inteligentă.