09/26/2023

Ce este sunetul separat al aplicației pe telefoanele Samsung și cum îl folosiți?

Imaginează-ți asta, asculți muzică, conectați la difuzoarele mașinii și primiți o notă vocală de la prietenul dvs. Dacă îl redați, sunetul va veni peste difuzoarele mașinii, întrerupând sesiunea de muzică. Este destul de incomod.

Din fericire, dacă dețineți un dispozitiv Samsung Galaxy cu caracteristica Separate App Sound, puteți reda fără probleme conținut media din alte surse, fără a vă întrerupe muzica. Să aruncăm o privire la funcția de sunet separat al aplicației de pe dispozitivele Samsung Galaxy și la modul de utilizare al acesteia.

De ce ar trebui să activați funcția de sunet separat al aplicației

Sunetul separat al aplicației este o caracteristică interesantă a dispozitivelor Samsung Galaxy, care vă permite să direcționați sunetul de la anumite aplicații către un dispozitiv alternativ de ieșire audio, în timp ce sunetele altor aplicații continuă să fie redate prin difuzoarele încorporate ale dispozitivului.

Acest lucru este deosebit de util, deoarece permite utilizatorilor să se bucure de sunet din două surse diferite, fără ca una să o întrerupă pe cealaltă. De exemplu, dacă ascultați un podcast Spotify și doriți să vizionați un film pe Instagram. Sunetul separat al aplicației Samsung Galaxy vă permite să direcționați podcast-ul către difuzoarele Bluetooth în timp ce ascultați orice alt sunet prin difuzoarele dispozitivului.

Cum să activați sunetul separat Samsung Galaxy

Spre deosebire de caracteristica audio duală a Samsung, care vă permite să redați audio pe două perechi de căști sau difuzoare și este acceptată pe dispozitive la fel de vechi ca seria Galaxy S7, caracteristica Separate App Sound este disponibilă pe Samsung Galaxy S8 și pe modelele mai noi care rulează pe Android 7 sau mai târziu. Toate telefoanele Samsung recente ar trebui să-l aibă.

  chat cu utilizatori externi fără a adăuga ca invitat

Iată cum să activați această funcție pe dispozitivul dvs. Galaxy:

 • Găsiți și deschideți aplicația Setări pe dispozitivul dvs. Alternativ, puteți glisa în jos și atinge pictograma Setări din partea dreaptă sus a panoului de notificări.
 • În Setări, localizați și atingeți Sunete și vibrații.
 • Derulați în partea de jos a afișajului și atingeți Separare sunet aplicație.
 • Comutați comutatorul pe afișajul următor.
 • Atingeți fila Aplicație pentru a afișa o listă a aplicațiilor dvs. instalate și selectați o aplicație pentru a desemna sunetele acesteia difuzoarelor Bluetooth.
 • Atingeți fila Dispozitiv audio pentru a selecta dispozitivul de ieșire audio prin care doriți să canalizeze sunetele aplicației selectate.
 • De asemenea, puteți seta diferite niveluri de volum pentru dispozitivele dvs. de ieșire audio, ceea ce este un truc util, deoarece nu doriți ca sunetul din călătoriile pe rețelele sociale să interfereze cu redarea.

  Multitasking ca niciodată înainte cu sunetul separat al aplicației

  Separate App Sound este un exemplu perfect al capabilităților audio avansate ale Samsung, care sunt excelente pentru multitasking. Cu toate acestea, merită menționat că această caracteristică, din păcate, nu acceptă apeluri telefonice. Deci, dacă sosește un apel în timp ce asculți muzică, se va întrerupe totuși sesiunea.

  x