Cum să eliminați „Continuați vizionarea” de pe Netflix

Netflix este unul dintre cele mai importante servicii de streaming din lume, unele dintre cele mai populare emisiuni TV și filme fiind disponibile pentru ca utilizatorii să se bucure fără nici un fel de limită, iar faptul că există planuri de abonament care oferă un singur cont cu mai multe subconturi fac este chiar mai popular.

Pentru că nu avem întotdeauna timpul sau răbdarea să ne uităm la un film din cap până la capăt și este ușor să uiți ce episod dintr-o emisiune TV ai vizionat ultima dată când un singur sezon are cam 20 dintre ele. Din fericire, Netflix vine cu o mare varietate de instrumente și funcții care fac navigarea prin conținut mai ușoară, iar cei dintre voi care se rătăcesc și doresc pur și simplu să reia locul unde erau mai devreme pot folosi funcția Continuați vizionarea.

Cum să eliminați "Continuați vizionarea" pe Netflix

Această funcție elegantă evidențiază tot conținutul pe care ați început să-l vizionați, dar nu ați avut niciodată șansa să-l terminați până la sfârșit și rămâne în partea de sus a meniului de conținut Netflix, astfel încât să fie primul lucru pe care îl vedeți ori de câte ori intrați în cont.

Totuși, acolo mai să fie momente în care nu intenționați să reluați vreodată o emisiune TV sau un film pentru că a fost pur și simplu rău, sau sunteți pe cale să vizionați ceva pe Netflix cu cineva și nu doriți ca ei să știe ce mai vizionați .

Oricare ar fi cazul, concluzia este că, în ambele aceste două scenarii, ați dori ca notificarea Continuați vizionarea să dispară definitiv și tocmai asta vă vom arăta în următorul articol, deoarece vom include pași. și pentru versiunile Netflix pentru PC, smartphone și Smart TV.

Cum să eliminați Continuați vizionarea pe Netflix

Eliminarea listei Continuați vizionarea este diferită de la o platformă la alta, așa că am enumerat ghiduri pas cu pas pentru fiecare dintre ele.

  8 moduri de a vizualiza profilurile Tinder fără cont

1. Deschideți Continuați vizionarea pe PC și macOS

Ștergeți istoricul Netflix din browserul web

Du-te la oficial Site-ul Netflix sau deschideți aplicația magazin Netflix și conectați-vă la contul dvs. Netflix.
Conectați-vă la profilul dvs.
Faceți clic pe el în colțul din dreapta sus al ecranului și faceți clic pe Cont.
Derulați în jos lista până ajungeți la Activitate de vizualizare.
Ar trebui să vedeți acum o listă cu tot ce a fost vizionat pe un anumit profil, cum ar fi numele, numărul episodului (numai emisiunile TV) și data.

Apăsați butonul de lângă fiecare intrare etichetată Ascundeți din istoricul vizualizării.
Dacă doriți să eliminați în întregime emisiunile TV, selectați Ștergeți seria? butonul care se află chiar sub numele emisiunii.

Odată ce v-ați întors la ecranul principal, lista Continuați vizionarea nu ar trebui să mai conțină acea emisiune sau film, iar dacă ați eliminat totul, lista Continuați vizionarea ar trebui să dispară definitiv.

Ștergeți istoricul în aplicația Netflix UWP Microsoft Store

Lansați aplicația Microsoft Store Netflix.
Conectați-vă la contul dvs. și introduceți profilul dorit.
Apăsați butonul cu trei puncte din colțul din dreapta sus și selectați Setări.
Faceți clic pe Detalii cont.

Se va deschide o nouă fereastră în browser, care vă va duce la pagina Netflix și de acolo pur și simplu urmați pașii utilizați mai devreme pentru a șterge lista Continuare vizionare prin browser.

2. Deschideți Continuați vizionarea pe Android sau iOS

Lansați aplicația Netflix pe smartphone și conectați-vă la contul dvs.
Introduceți profilul de unde doriți să ștergeți lista Continuare vizionare.
Accesați fila Acasă și derulați până ajungeți la categoria Continuați vizionarea.
Atingeți butonul cu trei puncte de lângă lista pe care doriți să o eliminați.
Atingeți Eliminați din rând.

  11 cărți și cursuri pentru a învăța NumPy într-o lună [2023]

3. Debifați Continuați vizionarea pe un Smart TV

Notă: în prezent, nu există nicio modalitate de a elimina un articol din lista Continuați vizionarea dacă sunteți conectat la un Smart TV, dar există o soluție pe care o puteți încerca:

Conectați-vă la PC, Mac, Android sau iOS folosind același cont ca Smart TV
Urmați pașii menționați mai sus pentru a elimina intrările din lista Continuați vizionarea
După ce ați șters intrările, reporniți Smart TV-ul

Cum să eliminați o emisiune din Continuarea vizionarii pe Netflix – CONCLUZIE

Urmând pașii menționați mai sus, ar trebui să puteți elimina lista Continuare vizionare din contul dvs. Netflix pe toate platformele majore (cu excepția televizoarelor inteligente).

Datorită acestui mic truc, catalogul dvs. Netflix nu numai că se va simți mai puțin aglomerat, dar nu veți vedea niciun memento constant de emisiuni TV proaste sau filme pe care ați fost suficient de inteligent să le abandonați devreme.

Cum să eliminați o emisiune din Continuarea vizionarii pe Netflix

Iată câteva lucruri suplimentare pe care trebuie să le știți despre funcția Continuați vizionarea Netflix:

Emisiunile TV și filmele care au fost eliminate din biblioteca Netflix nu vor mai apărea în lista Continuați vizionarea.
Dacă utilizați o rețea VPN și sunteți conectat la o țară care nu are o anumită emisiune sau film în biblioteca sa, acesta va fi eliminat din lista Continuați vizionarea.

Sperăm că ați găsit acest articol util și că vă puteți bucura de Netflix după ce l-ați citit. Spune-ne dacă vrei mai multe articole de acest fel lăsându-ne feedback-ul tău în secțiunea de comentarii de mai jos și le vom scrie în cel mai scurt timp.

  Top 10 expansori de propoziții pentru a-ți face scrierea interesantă [2023]