03/02/2024

Cum să începeți o întâlnire Zoom ca gazdă

Întâlnirile Zoom pot fi programate sau începute ad-hoc. O întâlnire programată nu începe automat, adică sala de ședințe nu se va deschide doar pentru că a sosit momentul să înceapă. Cu toate întâlnirile programate, întâlnirea trebuie începută manual de către gazdă.

Începeți o întâlnire Zoom ca gazdă

O întâlnire programată poate fi „începută” oricând. Participanții se pot alătura unei întâlniri numai după începerea acesteia. Dacă întâlnirea începe mai devreme, participanții se pot alătura acesteia atunci când gazda le permite să intre. Nu trebuie să aștepte să sosească timpul acordat înainte de a putea solicita intrarea în sala de ședințe.

O întâlnire programată poate fi începută oricând înainte de ora stabilită, poate fi închisă mai devreme și poate fi începută din nou. Dacă aveți o întâlnire programată pentru miercuri, o puteți începe marți, o puteți încheia și apoi o puteți începe din nou miercuri.

Începeți o întâlnire Zoom ca gazdă – Desktop

Pentru a începe o întâlnire Zoom ca gazdă din aplicația desktop Windows 10 sau macOS, urmați acești pași.

Deschideți Zoom.
Accesați Întâlniri din dreapta sus.
Selectați întâlnirea pe care doriți să o începeți din coloana din stânga.
Faceți clic pe butonul Start.

Începeți o întâlnire Zoom ca gazdă – Web

Pentru a începe o întâlnire Zoom din interfața web, urmați acești pași.

Accesați Zoom în browser.
Selectați Întâlniri din coloana din stânga.
Selectați filele Următoare.
Deplasați mouse-ul peste întâlnirea pe care doriți să o începeți.
Faceți clic pe butonul Start care apare.

  De câtă viteză de internet ai nevoie cu adevărat?

Începeți o întâlnire Zoom ca gazdă – iOS/Android

Pentru a începe o întâlnire Zoom din aplicațiile iOS sau Android, urmați acești pași.

Deschideți aplicația Zoom.
Accesați fila Întâlniri.
Atingeți întâlnirea pe care doriți să o începeți.
Atinge Start.

Începeți ședințele devreme

Zoom permite utilizatorilor să înceapă o întâlnire mai devreme. Acest lucru este deosebit de util, având în vedere că utilizatorii nu pot selecta un minut personalizat la oră pentru a programa o întâlnire, totuși, atunci când o întâlnire începe devreme, participanții nu sunt informați automat. Dacă intenționați să începeți o întâlnire devreme, asigurați-vă că toată lumea știe.

Concluzie

O întâlnire programată care nu a fost niciodată începută va rămâne în lista de întâlniri programate. Puteți în continuare să-l porniți și să anunțați participanții că linkul pe care îl au este valid și ar trebui folosit. Dacă nu intenționați să organizați întâlnirea, niciodată, va trebui să o ștergeți manual. Procesul este similar cu începerea întâlnirii doar în loc de butonul Start, veți face clic pe butonul Șterge.

x