12/02/2022

Cum să dezactivați și să dezactivați iMessage pe iPhone sau iPad

Apple iMessage este una dintre cele mai populare platforme de mesagerie din jur și este o modalitate excelentă pentru Apple de a bloca oamenii în ecosistemul său. Oricât de grozav este iMessage, pot exista încă momente în care trebuie să îl dezactivați sau să îl dezactivați complet.

Unele dintre aceste momente se pot datora unei soluții bune de depanare de modă veche (sau poate chiar ați făcut saltul la Android) Indiferent de motivele dvs., nu va trebui doar să dezactivați iMessage de pe iPhone sau iPad, dar, eventual, să îi spuneți lui Apple să vă elimine. numărul de la iMessage și pe partea serverului.

Sună înfricoșător, nu-i așa? Nu vă faceți griji, suntem aici pentru a vă ajuta.

Cum să dezactivați iMessage pe iPhone sau iPad

Dezactivarea iMessage pe iPhone sau iPad este adesea primul pas de făcut dacă întâmpinați probleme cu trimiterea sau primirea mesajelor. O simplă dezactivare și apoi repornire poate deseori să trezească iMessage și, deși s-ar putea să nu ne dorim să recunoaștem acest lucru, vechea sugestie de a opri ceva și apoi a reporni din nou funcționează mai des decât nu.

Pentru a dezactiva iMessage, accesați aplicația Setări și atingeți „Mesaje”.

Finalizați procesul de dezactivare a iMessage prin apăsarea comutatorului. Dacă trebuie să-l reporniți, iată unde ați face și asta.

Cum să dezactivezi iMessage

Dacă treceți de la iPhone și doriți să terminați complet cu iMessage, dezactivarea numărului de telefon și eliminarea acestuia din serviciul iMessage la nivel central este calea de urmat. Pentru a realiza acest lucru, vizitați selfsolve.apple.com/deregister-imessage și introduceți numărul dvs. de telefon după ce ați selectat țara. Apăsați „Trimite cod” pentru a iniția procesul.

  Cum să curățați în siguranță controlerele de joc urâte

Apple vă va trimite un cod de confirmare prin SMS și, odată ce acesta sosește, conectați-l în caseta „Cod de confirmare” înainte de a apăsa „Trimite”.

Odată ce toți acești pași sunt finalizați, numărul dvs. de telefon nu va mai fi asociat cu iMessage. SMS-ul nu va fi afectat și va continua să funcționeze ca de obicei.

x