Cum să dezactivați fotografiile în mișcare pe un telefon Samsung

Telefonul dvs. Samsung înregistrează videoclipuri scurte în loc să facă o fotografie? În acest caz, este posibil să fi activat accidental modul Fotografie în mișcare. Acest lucru poate fi util atunci când fotografiați subiecții care s-ar putea mișca, clipi, vorbesc sau orice altceva care ar putea avea un impact negativ asupra fotografiei.

Cu toate acestea, este posibil să nu aveți nevoie de el de fiecare dată. Iată cum să dezactivezi Motion Photos.

Cum funcționează Motion Photos de la Samsung?

Modul Fotografie în mișcare funcționează prin realizarea unui videoclip scurt de trei secunde în timp ce eliberați butonul declanșator. În acest fel, puteți adăuga mai mult context fotografiilor dvs. și poate fi un plus frumos pentru albumele dvs. foto. În plus, în timp ce acest mod este activat, telefonul dvs. va înregistra sunet pentru a descrie mai bine mediul.

Dacă ai deținut un dispozitiv iPhone, s-ar putea să fii familiarizat cu ideea din spatele Motion Photos, deoarece acesta este răspunsul Samsung la Live Photos de pe iPhone.

După ce faceți o fotografie în mișcare, o puteți reda și selecta cel mai bun cadru pentru a o salva ca imagine statică. Atingeți Vizualizare fotografie în mișcare și întrerupeți videoclipul când ajungeți la cadrul perfect. Pentru a o salva ca imagine individuală, selectați Previzualizare în colțul din stânga jos. Apoi, atingeți previzualizarea imaginii pentru a o salva.

Cum să dezactivezi fotografiile în mișcare pe Samsung

Dacă rămâneți fără spațiu pe telefon, ar putea fi mai bine să dezactivați Motion Photos. Deoarece fotografiile în mișcare sunt în principiu videoclipuri, ele ocupă mai mult spațiu decât imaginile obișnuite.

  12 aplicații de urmărire a cărților pentru a fi la curent cu obiectivele dvs. de lectură

Dacă doriți să reveniți la fotografierea obișnuită, deschideți aplicația Cameră. Apoi, atingeți pictograma Fotografii în mișcare. Telefonul dvs. ar trebui să afișeze un mesaj care vă anunță că ați dezactivat funcția.

În funcție de telefon, ar putea fi necesar să atingeți pictograma Setări pentru a dezactiva Motion Photos. Dacă doriți să reactivați Motion Photos, atingeți din nou pictograma.

De asemenea, trebuie să știți că Motion Photo de la Samsung este incompatibilă cu diferite moduri foto. De exemplu, nu va funcționa dacă ați activat modul Night Shot, Single Take sau Macro.

Puteți partaja fotografii în mișcare?

Puteți trimite fotografii în mișcare prietenilor tăi pe aplicațiile de rețele sociale, cum ar fi WhatsApp sau Facebook Messenger. Cu toate acestea, vor primi o imagine în loc de un videoclip de trei secunde. Același lucru este valabil și dacă postați fotografia în mișcare în povestea dvs.

Pentru a-l trimite sub formă de videoclip scurt, deschideți fotografia în mișcare și atingeți pictograma cu trei puncte din partea de jos a ecranului. Apoi, selectați Export și alegeți GIF sau Video, în funcție de preferințele dvs.

Fotografii Stop Motion

Dacă vi se pare că fotografiile în mișcare sunt enervante, nu există niciun motiv să continuați să utilizați acest mod pentru cameră. Chiar dacă nu obțineți fotografia perfectă, Android are o mulțime de instrumente care vă ajută să vă editați fotografiile. Puteți regla temperatura imaginii, îmbunătăți contrastul sau chiar șterge obiectele nedorite.