Resurse de încredere pentru a reuși online

Am ales manual unele dintre cele mai bune resurse pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea online și abilitățile pentru a rămâne relevante în lumea digitală.

Îmbunătățiți-vă abilitățile

Învățarea de noi abilități este crucială pentru a vă menține relevant în industrie. Indiferent dacă sunteți dezvoltator, administrator de sistem, cercetător în domeniul securității, marketer sau proprietar de afaceri, există întotdeauna anumite inovații care vă pot afecta dacă nu știți bine ce se întâmplă în industria dvs.

Exemplu – AI a evoluat rapid în ultimii ani. Există milioane de lucruri pe care le puteți automatiza și deveni mai eficient. Cu instrumentele AI potrivite, puteți economisi sute de ore la locul de muncă.

tipstrick.ro are sute de articole pentru a vă ghida cu cursurile utile și certificarea pentru a vă îmbunătăți abilitățile.

Înțelege Tehnologia

Adesea ignorăm elementele de bază presupunând că știm lucruri. Pentru a deveni un maestru în orice domeniu, trebuie să cunoști conceptele de bază. Mai jos sunt câteva dintre articolele care vă învață elementele de bază ale tehnologiei.

Începeți să scrieți pe blog

Una dintre cele mai bune modalități de a face o prezență online este să începi să scrii pe blog. Și, nu numai atât, puteți extinde la sursa pasivă de venit dacă doriți. Sunt multe, odată începută ca un blogging a făcut o carieră cu normă întreagă.

Pat Flynn, Neil Patel, Pete Cashmore, Amit Agarwal sunt câteva exemple pentru a te inspira.

Primul lucru de care aveți nevoie este un domeniu pe care îl puteți cumpăra pe Namecheap, nu va costa mai mult de 10 USD. Ca alternativă, puteți începe gratuit conectarea pe platforme de bloguri deschise.

  Creați o schemă de culori centrată în jurul unei singure culori la alegerea dvs

Dacă alegeți propriul nume de domeniu, pe care l-aș sfătui cu tărie, în continuare, trebuie să decideți cum să vă găzduiți site-ul. WordPress este una dintre cele mai importante platforme de blogging care oferă domeniu și găzduire, ambele. Probabil cea mai simplă modalitate de a vă conecta.

Dacă aveți nevoie de soluții alternative de găzduire, puteți alege SiteGround.

Echipa de management

Când echipa dvs. crește, veți întâmpina multe provocări, dar cu instrumentele de productivitate, nu trebuie să vă faceți griji despre cum să colaborați cu echipa.

Pentru documente, e-mailuri, calendare, puteți utiliza Google Workspace. Și, Slack pentru chat în timp real. Dacă sunteți fan Microsoft, puteți încerca alternativ Microsoft 365.

Pentru a gestiona concediile echipei, statul de plată și lucrurile legate de resursele umane, puteți utiliza Oamenii Zoho sau Rippling.

Gestionarea sarcinilor

Când am început tipstrick.ro, gestionam toate sarcinile din e-mail etichetându-le și marcându-le cu stea. Acest lucru funcționează bine atunci când ești doar unul care face totul. Dar atunci când vei crește, vei avea nevoie de un software care să te ajute să devii eficient.

Folosim Notion pentru a gestiona sarcini și wiki, dar dacă aveți nevoie de mai mult decât atât pentru a gestiona un proiect mai mare, puteți accesa monday.com.

Suportul Clientului

Oferirea de asistență pentru clienți sau clienți de cea mai bună clasă este vitală pentru a construi relații cu clienții dvs. Când începeți să vindeți online, asistența prin e-mail este bună. Cu toate acestea, pe măsură ce creșteți, e-mailurile pot fi dificil de gestionat.

Pentru volum mic, puteți încerca DragApp, care vă permite să partajați căsuța de e-mail cu echipa dvs. Și, când sunteți gata să încercați un software complet de serviciu de asistență pentru a gestiona interogările clienților din mai multe surse, cum ar fi e-mail, telefon, rețele sociale etc., puteți alege Freshdesk.

  Remediați eroarea PS4 CE-34788-0

Dacă rulați SaaS, puteți utiliza instrumentele CRM pentru a organiza datele clienților și a gestiona relația cu clienții. Există o mulțime de opțiuni precum monday.com sau HubSpot.

Securizarea site-ului

Securitate online

Adesea ignorat de fondatori, presupunând că site-ul dvs. este sigur dacă găzduiți pe AWS sau GCP. Nu este adevărat, trebuie să implementați mecanisme de securitate pentru a vă asigura securitatea magazinului dvs. online sau a site-ului.

Cloudflare oferă CDN și WAF, care este o alegere populară. Alternativ, puteți încerca SUCURI pentru a accelera și a vă asigura site-ul web împotriva vulnerabilităților cunoscute și a DDoS.

Nu ar trebui să ignorați e-mailurile. Majoritatea atacurilor de phishing încep prin e-mailuri și ar trebui să explorați soluții de securitate pentru e-mail pentru a vă asigura că angajații și organizația dvs. sunt ferite de spam, falsificare și atacuri cunoscute prin e-mail.

Testarea periodică de penetrare este, de asemenea, recomandată comerțului electronic și afacerilor SaaS pentru a respecta conformitatea și pentru a se asigura că sistemul îndeplinește cerințele de securitate pentru a păstra datele clienților în siguranță.

Protejându-te

Devi și tu o țintă!

Suntem expuși internetului deschis prin intermediul smartphone-urilor, computerelor personale sau tabletelor noastre. Ar trebui să vă protejați dispozitivele personale, mai ales când călătoriți și vă conectați la internet necunoscut.

Avast One este una dintre opțiunile populare pentru antivirus personal și firewall pentru a se proteja de viruși, troieni, programe malware etc. Puteți utiliza Avast pe un desktop, laptop sau dispozitive mobile.

Dacă sunteți mereu în mișcare sau aveți nevoie să testați aplicațiile de la distanță, puteți utiliza Proton VPN.

Monitorizați ceea ce contează

Este important să fii cu ochii pe afacerea ta. Puteți monitoriza aproape totul și, în funcție de cerințele dvs., puteți utiliza instrumentele necesare.

  Cum să schimbați fundalul Google pe un Chromebook

Pentru a vă monitoriza site-ul web, astfel încât să fiți notificat când acesta este oprit, lent sau are o eroare, puteți utiliza StatusCake. Și, pentru a monitoriza întreaga infrastructură, cum ar fi servere, site-uri web, containere etc., puteți încerca Noua relicvă.

Pentru a primi notificări când cineva menționează marca dvs. pe Internet, puteți utiliza Menționați sau SproutSocial. Monitorizarea mărcii vă va ajuta să aflați ce spun alții despre produsul dvs.

Uneori este nevoie să fie monitorizați și oamenii. Când aveți o echipă la distanță, poate fi necesar să vă monitorizați și angajații.

De asemenea, aș recomanda să verificați ContentKing pentru a monitoriza SEO site-ului dvs. în timp real. Dacă afacerea dvs. online este foarte competitivă, acest lucru poate fi la îndemână pentru a afla când valorile SEO nu merg greșite.

Gestionarea plăților

PayPal este foarte popular pentru trimiterea și primirea plăților, în întreaga lume, dar poate fi costisitor având în vedere taxele și rata de conversie. Wise este o soluție alternativă practică care oferă un cont fără bord pentru a plăti și a primi oricui, oriunde (aproape).

Dacă vindeți online, puteți utiliza Dungacare vă permite să trimiteți o factură și să primiți plata în valutele majore.

De asemenea, trebuie să vă gestionați contabilitatea anuală și ar fi mai înțelept să utilizați QuickBooks sau Xero.

Analizarea concurenților

Nu există nicio modalitate de a reuși dacă nu știi cine este concurentul tău, ce fac și dacă nu știi din când în când oferta. Unele companii necesită cercetare manuală pe teren, dar dacă rulați SaaS, conținut, comerț electronic sau publicații, puteți utiliza aceste instrumente.

Ahrefs sau Semrush pentru audit SEO all-in-one și analiză a concurenței. Pentru a monitoriza site-ul concurentului dvs. pentru modificări vizuale, puteți utiliza Vizualizarea. Puteți utiliza acest lucru și pentru monitorizarea deformarii.

Nota de incheiere

Am încercat să acopăr resurse pentru majoritatea cazurilor de utilizare pentru a începe și a gestiona afacerea dvs. online. Sper că acest lucru vă ajută.

Noroc!