Cum să creezi autocolante generate de AI pe WhatsApp

WhatsApp vă permite să creați și să trimiteți cu ușurință autocolante generate de AI.

Ți-ai dorit vreodată să-ți condimentezi conversațiile WhatsApp cu autocolante distractive și personalizate? Ei bine, acum poți, datorită funcției de autocolante AI a WhatsApp, care îți permite să-ți creezi propriile autocolante folosind AI.

Curios cum? Citiți mai departe pentru a afla.

Ce sunt autocolantele AI pe WhatsApp?

Autocolantele WhatsApp AI sunt o caracteristică care vă permite să generați autocolante personalizate pe baza textului pe care îl introduceți. Puteți introduce orice cuvânt sau expresie, iar AI va crea un autocolant care se potrivește cu sensul și starea de spirit a textului dvs.

Autocolantele AI sunt diferite de autocolantele pe care le obțineți folosind producătorul de stickere WhatsApp în aplicația sa web sau de la producătorii de stickere terți. Autocolantele AI sunt personalizate și unice, deoarece sunt create pe loc de un model AI.

Cum se creează autocolante AI pe WhatsApp

Este posibil să fie necesar să vă actualizați aplicația WhatsApp dacă utilizați o versiune mai veche pentru a accesa funcția de sticker AI. Dacă WhatsApp-ul tău este actualizat, iată pașii de urmat pentru a crea un autocolant AI pe WhatsApp.

 • Deschide WhatsApp și atinge chatul unde vrei să trimiți un sticker AI.
 • Atingeți pictograma emoji de lângă câmpul de introducere a textului.
 • Atingeți pictograma autocolant.
 • Selectați Creare.
 • Introduceți textul pe care doriți să îl utilizați pentru autocolant în caseta de text și așteptați câteva secunde în timp ce AI vă generează stickerul.
 • Atingeți autocolantul preferat din selecție pentru a-l partaja contactului sau grupului dvs.
 • Puteți să vă modificați descrierea sau să atingeți elipsa verticală > Încercați din nou pentru a genera o altă selecție de autocolante. Autocolantele partajate sunt salvate în tava de stickere și pot fi reutilizate.

  Crearea de autocolante personalizate pe WhatsApp

  Crearea de stickere AI pe WhatsApp este un mod distractiv și personalizat de a vă exprima și de a vă condimenta conversațiile. Puteți folosi această funcție pentru a crea autocolante bazate pe interesele, hobby-urile, emoțiile, glumele sau orice altceva care vă vine în minte.

  Cu toate acestea, ar trebui să aveți grijă să nu creați sau să distribuiți autocolante inadecvate sau dăunătoare, care ar putea jigni sau răni pe cineva.