Cum să cumpărați căștile Apple Vision Pro AR/VR

Ai 3.499 USD de plătit pe un nou produs Apple? Apple a anunțat data lansării pentru mult așteptatul său set de căști Vision Pro AR/VR. Dacă sunteți interesat să fiți unul dintre cei care adoptă timpuriu, citiți mai departe, deoarece vom discuta tot ce trebuie să știți pentru a comanda unul.

Când și cum puteți precomanda căștile Vision Pro?

Dacă vă aflați în Statele Unite, puteți precomanda Apple Vision Pro începând de vineri, 19 ianuarie 2024, la ora 5:00 PST (8:00 EST). Îl vei putea precomanda de la Pagina produsului Apple Vision Pro.

Cu toate acestea, așteptați-vă ca produsul să se vândă rapid. Conform Rapoartele lui Bloomberg, Apple nu produce Vision Pro în număr mare, așa cum face iPhone-urile și iPad-urile. Așadar, dacă doriți să vă creșteți șansele de a comanda unul cu succes, vă recomandăm cu căldură să vizitați pagina produsului exact la 8 AM est, pe 19 ianuarie.

Dacă nu locuiți în Statele Unite, va trebui să jucați jocul de așteptare, deoarece Apple nu a anunțat niciun plan pentru o lansare globală.

Când va ajunge Apple Vision Pro în magazine?

Unsplash

Apple Vision Pro va fi disponibil la Apple Store Online și magazine fizice Apple din Statele Unite, începând cu 2 februarie 2024. Nu este clar dacă setul cu cască va fi disponibil pentru cumpărare din magazinele de vânzare cu amănuntul. Dar Apple a trimis e-mailuri unor clienți selectați, solicitându-i să se înscrie pentru o demonstrație atunci când aceasta este disponibilă, după cum a raportat The Verge:

  Cum să faci muzică AI cu MusicGen de la Meta

Începând cu ora 8:00, vineri, 2 februarie, vă invităm să vă înscrieți pentru o demonstrație a Apple Vision Pro la Apple Store local. Orele demonstrațiilor vor fi disponibile de vineri până în weekend, pe principiul primul venit, primul servit.

Din păcate, nu avem informații despre când Apple va aduce căștile Vision Pro în alte regiuni precum Europa, Asia, Australia și Africa.

Ce se află în cutia Vision Pro?

Măr

Pentru 3.499 USD, nu primiți doar căștile Vision Pro AR/VR. Uitandu-ma la Postarea Apple în sala de știri confirmă că compania a inclus și câteva accesorii:

  • Banda Solo Knit
  • Banda cu dublă buclă
  • Sigiliu ușoară
  • Două perne ușoare de etanșare
  • Husa Apple Vision Pro pentru vizor
  • Pânză de lustruit
  • Baterie
  • Cablu de încărcare USB-C și adaptor de alimentare

În plus, Apple va oferi două tipuri de inserții optice ZEIS (pentru 99 USD și 149 USD) pentru cei care poartă ochelari. Căștile Vision Pro vor veni cu 256 GB de stocare încorporată, dar nu este clar dacă Apple intenționează să vândă variante mai scumpe cu capacități de stocare mai mari.

Căștile Vision Pro marchează intrarea Apple pe piața AR/VR, concurând cu meta Quest Pro și cu alte căști VR grozave disponibile în prezent. Va trebui să așteptăm și să vedem cum iese dispozitivul de calcul spațial al Apple pe termen lung. Oricum, suntem încântați să punem mâna pe un produs Apple complet nou.