Beatbot face furori cu noul revoluționar AquaSense Pro Pool Cleaner la CES 2024

CES 2024 este aici și, odată cu el, vin valuri de inovație datorită numeroaselor mărci care își expun noile dispozitive la spectacol. Un astfel de brand este Beatbot, care se află la etajul expoziției cu noul său aparat de curățat revoluționar pentru piscine, AquaSense Pro.

Deci, ce diferențiază exact Beatbot AquaSense Pro de alte aparate de curățat piscine de pe piață? Ei bine, destul de multe, de fapt. Să vedem de ce AquaSense Pro este un beneficiar foarte demn de o prestigioasă distincție CES 2024 Spotlight Honoree.

Ce este Beatbot?

Beatbot are rolul de a aduce roboți în viața piscinelor de pe tot globul. Fondat de o grămadă de oameni care sunt în jocul de robotică acasă de mai bine de un deceniu, Beatbot este pe calea rapidă spre extindere, instalându-se în mai multe țări și având un echipaj solid de peste 80 de vrăjitori de cercetare și dezvoltare.

Cu toate acestea, Beatbot nu se împroșcă doar. Descoperirile tehnologice, cum ar fi pompele de apă fără perii de lux, mișcările spațiale AUV, sonarul cu laser SLAM și algoritmii de navigație de cartografiere a spațiului, i-au adus Beatbot o grămadă de brevete.

Beatbot intenționează să devină cel mai bun câine în roboții inteligenți de îngrijire a piscinelor, pe urmele marilor jucători din robotica acasă. Scopul Beatbot este simplu: să revoluționeze îngrijirea piscinei, să abordeze problemele din industrie, să sporească performanța și să ofere o călătorie fără stres pentru îngrijirea piscinei.

Ce este Beatbot AquaSense Pro?

Beatbot AquaSense Pro este, în esență, un robot de curățat piscine. Toate acele detritus care se acumulează în piscina ta în lunile mai reci – frunze moarte, murdărie, nisip și alge – pot fi un coșmar de îndepărtat, dar AquaSense Pro te acoperă în mai multe moduri.

Dispozitivul a fost lansat la CES 2024 din Las Vegas, dezvăluind o serie de caracteristici inovatoare, ceea ce înseamnă că puteți renunța la plasa de curățare sau robotul de curățare a piscinei cu fir; acesta face tot ce ai nevoie și mai mult, fără să fii nevoie să te implici (mult).

  Cele mai populare generatoare CS: GO Crosshair

Cititorii care doresc să precomanda dispozitivul o pot face. Doar accesați site-ul web Beatbot Pagina AquaSense Pro. Dacă precomandați și plătiți taxa de precomandă de 9,99 USD, obțineți o reducere de 500 USD din prețul integral la lansare!

7 caracteristici inovatoare Beatbot AquaSense Pro

După cum am menționat, AquaSense Pro împinge plicul când vine vorba de caracteristici. Alte aparate de curățat piscine arată în mod pozitiv vechi în comparație cu această fiară de înaltă tehnologie, în timp ce Beatbot AquaSense Pro este primul robot inteligent pentru piscină care dispune de inteligență artificială pentru o curățare ultra-eficientă. Iată câteva caracteristici noi care fac din acesta aparatul de curățat pentru piscină preferat în această vară.

Curățare 5 în 1 fără fir

AquaSense Pro oferă prima curățare fără fir a piscinei din industrie. Alte modele de curățător de piscină dictează că de obicei se atașează la ceva din afara piscinei, fie că este un rezervor sau o sursă de energie (sau ambele). Beatbot AquaSense Pro nu are nimic din toate acestea. Este complet lipsit de cabluri sau țevi; totul este la bord!

Aspectul 5-în-1 intră în joc atunci când se iau în considerare zonele piscinei pe care le curăță robotul. Suprafața apei, linia de apă, pereții piscinei și podeaua piscinei sunt toate îngrijite, la fel ca și apa însăși, datorită filtrării în două straturi integrate și a primului sistem de tratare Clearwater din industrie pentru clarificarea apei.

Curățarea suprafețelor este o provocare în special pentru proprietarii de piscine, având în vedere că 100% din resturile intră în apă prin suprafață. Niciun alt roboți de piscină nu poate curăța suprafața și alte zone ale piscinei. AquaSense Pro face totul!

Optimizarea senzorilor și a traseului

AquaSense Pro de la Beatbot folosește nu mai puțin de 20 de senzori pentru a asigura o curățare completă și temeinică. Folosind acești senzori, robotul este capabil să se asigure că curăță fiecare centimetru pătrat al piscinei dvs., fără a lăsa nicio suprafață (sau picătură de apă) neîntoarsă. Obțineți o acoperire 100% a piscinei cu această mică frumusețe.

Acest lucru se datorează sistemului de navigație inteligent CleverNav și tehnologiei de cartografiere a piscinei SonicSense, care toate se leagă de puternicul sistem de operare Beatbot. Toate acestea permit curățarea extrem de eficientă a piscinei dvs.

  Cum să atribuiți VLC unui afișaj într-o configurare cu mai multe ecrane

Cu procesor quad-core Cortex-A7 de 1,8 GHz de calitate industrială, MCU, DDR, stocare flash, precum și 20 de senzori inteligenți avansați (inclusiv senzori duali cu ultrasunete AI), AquaSense Pro garantează o curățare impecabilă chiar și în complexul post-înot. medii de piscine. Poate chiar să evite obstacolele, ceea ce înseamnă că nu se va înfunda cu lucruri pe care nu ar trebui să le curețe.

Primul sistem NonaDrive™ cu 9 motoare din lume

După cum sugerează nomenclatura, Beatbot AquaSense Pro are nu mai puțin de nouă motoare. Acest lucru oferă dispozitivului o mobilitate de neegalat atunci când este în și în jurul piscinei. Cu o putere de aspirare incredibilă de 5500 GPH (galoni pe oră), AquaSense Pro oferă o îndepărtare eficientă a resturilor, indiferent de particulele care poluează piscina dumneavoastră.

Evident, această putere de aspirație oferă și robotului o aderență incredibilă. Deci, nu își va pierde tracțiunea atunci când curăța podeaua și pereții zonei piscinei. Acest lucru oferă și agilitate dispozitivului atunci când este scufundat, asigurând din nou o curățare eficientă. Chiar și suprafața apei nu este o problemă, datorită sistemului de flotație și a motoarelor cu elice de suprafață.

Aplicația Beatbot

Urmărește modul în care AquaSense Pro cartografiază și curăță piscina, cu aplicația proprietară Beatbot. Aplicația asociată vă permite să accesați o gamă largă de funcții, cum ar fi un raport live de progres al curățării, istoricul curățării și să accesați diferite moduri de curățare.

În timp ce dispozitivul are comenzi fizice situate pe un panou cu LED-uri de pe robotul însuși, deținerea unei aplicații face curățarea și mai ușoară și chiar mai multe mâini îndepărtate. Odată ce robotul a făcut maparea și curățarea inițială a piscinei dvs., puteți vizualiza harta piscinei și calea de curățare parcursă de robot, direct în aplicație.

Întoarcere inteligentă

The Beatbot AquaSense Pro este un dispozitiv inteligent, deci ar trebui să se comporte într-un mod inteligent atunci când este operațional. Ei bine, cu funcția de „întoarcere inteligentă la punctul de pornire”, robotul tău își poate aminti unde a început să curețe piscina și, în cele din urmă, se va întoarce în acea poziție odată ce curățarea este finalizată. Acest lucru asigură o curățare completă a întregii piscine și a zonelor înconjurătoare.

  Extrageți fotografii HD dintr-un videoclip de pe iPhone

De asemenea, dacă robotul este descărcat de la baterie, acesta va reveni la poziția de pornire în piscină și îl puteți întoarce la stația de andocare pentru a se încărca. Odată ce are suficient gaz în rezervor, îl puteți duce înapoi la piscină și reluați operațiunea de curățare. Aceasta este într-adevăr curățarea piscinei făcută în mod inteligent!

Sistem de perii cu role cu două grupuri DuoSpeedFlex™

AquaSense Pro vine echipat cu nu una, nu două, ci patru perii de curățare, situate cu două în față și două în spatele robotului. Ca și în cazul majorității celorlalte funcții, totul este despre eficiență și să vă asigurați că AquaSense Pro vă curăță piscina la perfecțiune. Sistemul dublu de perii oferă acțiune de spălare simultană, ceea ce înseamnă că eficiența este efectiv dublată.

Nu numai asta, dar ambele perii pot funcționa independent una de cealaltă și la viteze diferite. Acest lucru îi oferă robotului un control mai bun al virajului și o agilitate mai bună, oferind o acoperire mai bună. Acest lucru este excelent și pentru reducerea consumului de energie și pentru a vă asigura că bateria nu se consumă rapid.

Sistem de filtrare cu două straturi

Beatbot AquaSense Pro dispune de un sistem de filtrare cu două straturi, care este incredibil de ușor de accesat și de curățat, odată ce robotul și-a îndeplinit sarcinile și piscina dvs. este impecabilă. Cu capacitatea de a filtra particulele de până la 150 de micrometri. Pentru a vă face o idee, un micrometru are 0,001 milimetri, astfel încât să puteți vedea cât de eficient va fi robotul în timp ce vă curăța piscina.

Dacă petreceți mult timp în piscină, atunci doriți să vă asigurați că micile deșeuri sunt îndepărtate înainte de a vă scufunda. Cu Beatbot Aquasense Pro, puteți filtra și curăța apa din piscină, astfel încât va fi limpede ca cristalul când mergi să înoți.

Beatbot AquaSense Pro: O revoluție în curățarea piscinelor

Dacă doriți să investiți într-un nou aparat de curățat piscine pentru lunile mai calde, atunci Beatbot AquaSense Pro este mai mult decât candidatul ideal pentru a vă stropi banii. Oferă o curățare incredibil de eficientă, cu un nivel ridicat de control atât la bordul dispozitivului, cât și prin intermediul aplicației, tehnologie avansată de cartografiere, plus putere de aspirație superbă și sistem de perie cu role cu două grupuri, tot ce trebuie să faceți este să amestecați mojito-urile și să vă răcoriți. piscina vara asta!