03/01/2024

Cum să creezi selfie-uri AI cu funcția Dreams a Snapchat

Legături rapide

Recomandări cheie

 • Snapchat Dreams este o caracteristică AI generativă care vă permite să creați selfie-uri AI din cadrul aplicației.
 • Trecerea la Snapchat+ oferă utilizatorilor plătitori un pachet gratuit de Dreams, în timp ce utilizatorii gratuiti trebuie să plătească 1 USD pentru un pachet de opt Dreams.
 • Precizia imaginilor generate de AI variază, dar cu cât oferiți mai multe imagini, cu atât rezultatele sunt mai bune.

Snapchat are o funcție AI generativă care vă permite să creați selfie-uri AI. Denumită Vise, funcția vă permite să creați o galerie de portrete ale dvs. pe care apoi le puteți partaja. Iată cum să utilizați Snapchat Dreams pentru a vă crea propriile selfie-uri AI.

Snapchat Dreams este gratuit?

Pe lângă îmbunătățirea experienței tale Snapchat, Dreams este unul dintre motivele pentru care ar trebui să te gândești să faci upgrade la Snapchat+. Utilizatorii plătiți ai Snapchat primesc un pachet gratuit pentru a începe, urmat de un pachet lunar de Dreams gratuit.

Cu toate acestea, merită remarcat faptul că pachetul AI lunar ulterior este selectat aleatoriu și s-ar putea să îl primiți din nou pe același.

Utilizatorii gratuiti, pe de altă parte, trebuie să plătească și nu vor primi pachete gratuite. Un pachet de opt vise costă 1 USD. Acest lucru este în ciuda Site-ul Snapchat susținând că fiecare utilizator primește un pachet gratuit. Am testat acest lucru pe două conturi diferite și ambele au necesitat o plată pentru a genera un pachet.

  Câte rapoarte să fie interzise pe Snapchat

Cum să utilizați Snapchat Dreams pentru a crea selfie-uri AI

Dacă nu ați mai folosit niciodată funcția, este posibil să fi observat o solicitare pentru aceasta imediat după ce deschideți Snapchat. De obicei, apare ca un banner deasupra chaturilor dvs. active.

Pentru a utiliza Dreams, mai întâi va trebui să încărcați un set de selfie-uri.

Pentru a face acest lucru, urmați acești pași:

 • Deschide Snapchat și atinge fotografia ta de profil (sau Bitmoji) în colțul din stânga sus.
 • Selectați pictograma roată dințată din colțul din dreapta sus pentru a vă deschide setările.
 • Derulați în jos secțiunea Contul meu și atingeți selfie-uri AI.
 • Alegeți Creați selfie-uri AI.
 • Citiți mai întâi termenii și condițiile și, dacă sunteți mulțumit de ei, faceți clic pe De acord și continuați.
 • Continuați să faceți fotografii. Vă va cere selfie-uri din diferite unghiuri.
 • După etapa de selfie-uri, puteți atinge Adăugați mai multe fotografii pentru a adăuga fotografii din camera foto.
 • Atingeți Terminat și veți ajunge la un ecran în care puteți alege un contur cu aspect masculin sau feminin. Puteți alege una sau puteți sări peste acea parte.
 • Acum că ați înregistrat fotografii, puteți să vă generați selfie-urile AI cu Dreams:

 • Atingeți pictograma camerei ca și cum ați fi pe cale să faceți o instantanee.
 • Glisați în sus de acolo pentru a accesa Amintiri. Dacă sunteți întâmpinat cu flashback-uri, glisați în jos pentru a intra în pagina Amintiri.
 • Selectați fila Vise și alegeți butonul galben strălucitor Creare vise.
 • Primești un pachet aleatoriu gratuit cu opt fotografii. Selectați-l și așteptați ca pachetul dvs. să se genereze.
 • Este posibil să trebuiască să așteptați până la 30 de minute pentru ca pachetul să fie gata și veți fi anunțat odată ce este gata.

    Cum să vizualizați harta în SnapChat

  Snapchat Dreams este bun la crearea selfie-urilor AI?

  Precizia imaginilor variază în general în funcție de pachetul pe care îl alegeți, dar cu cât îi oferiți mai multe imagini pentru a lucra, cu atât rezultatele sunt mai bune. În fotografiile noastre, imaginile erau relativ realiste și mult mai bune decât majoritatea celorlalte „aplicații de filtru AI” de acolo.

  Puteți folosi aceste imagini pe Snapchat sau le puteți partaja pe alte platforme. Doar accesați Dreams in Memories, găsiți imaginea pe care doriți să o partajați și atingeți Trimiteți către pentru a o partaja pe Snapchat.

  Dacă doriți să descărcați imaginea, atingeți pictograma creion din colțul din stânga jos și se va schimba într-o pictogramă de distribuire. Atingeți pictograma de partajare și glisați spre stânga pe meniu pentru a vedea Descărcare. Folosind aceasta, imaginea va fi salvată pe dispozitiv.

  Și asta este tot ce este nevoie pentru a obține propriile selfie-uri AI de la Snapchat. Dacă nu sunteți fan al funcției Dreams, dar doriți să generați un selfie AI, puteți utiliza și Vana pentru a genera portrete AI.

  x