6 aplicații de calendar care oferă programare asistată de AI

O zi productivă începe cu un program bine planificat și organizat, iar în zilele noastre înseamnă și să ai un calendar fiabil, dotat cu programare asistată de AI. Folosind cei mai buni asistenți de programare AI, vă puteți îmbunătăți gestionarea timpului și vă puteți crește productivitatea.

1. Recuperează AI: Cel mai bun pentru o programare optimizată în cadrul organizației dvs

Reclaim poate fi o soluție excelentă dacă te confrunți cu întâlniri conflictuale cu colegii de serviciu, sarcini care se suprapun și o listă nesfârșită de lucruri de făcut care te face să petreci mult timp reprogramându-ți calendarul. Reclaim este un calendar AI care folosește inteligența artificială pentru a-ți organiza sarcinile, pauzele, obiceiurile și întâlnirile în funcție de prioritățile tale.

Puteți sincroniza contul dvs. Google Calendar existent pentru a copia automat toate evenimentele existente în Reclaim și pentru a adăuga altele noi. Acest lucru vă permite să creați programe zilnice sau săptămânale mai productive, adaptate nivelurilor dvs. de prioritate și disponibilității, astfel încât colegii să știe când sunteți liber. Reclaim folosește inteligența artificială pentru a vă programa automat cele mai importante sarcini înainte de a vă completa calendarul cu articole cu prioritate mai mică.

O caracteristică care diferențiază acest asistent de programare AI este flexibilitatea și adaptabilitatea, deoarece vă reprogramează automat sarcinile la următorul cel mai bun moment ori de câte ori apar modificări în programul, prioritățile sau evenimentele care se suprapun. O altă caracteristică excelentă este că Reclaim AI face distincție între sarcinile tale (evenimente unice), obiceiuri (evenimente recurente) și întâlniri.

De exemplu, facilitează blocarea automată a timpului pentru evenimente (obiceiuri) recurente, cum ar fi masa de prânz sau pauze, ceea ce vă ajută să vă consolidați rutina zilnică și să vă îmbunătățiți echilibrul dintre viața profesională și viața privată. Reclaim AI se integrează cu instrumente populare de colaborare în echipă precum Slack și Asana și oferă planuri premium gratuite și diverse.

  Top 10 creatori de videoclipuri cu invitații pentru a crea prima impresie perfectă

2. Vimcal: Cel mai bun pentru partajarea disponibilității și programarea rapidă

Vimcal este un instrument excelent pentru cei care petrec mult timp organizând întâlniri zilnic și doresc o modalitate rapidă de a-și împărtăși disponibilitatea. Vimcal este un planificator AI cu un aspect frumos și o interfață de utilizator intuitivă și rapidă care vă ajută să vă eficientizați fluxul de lucru.

Procesul de înscriere la Vimcal este simplu, deoarece începe cu câteva întrebări de bază și vă permite să vă integrați calendarul existent. Această aplicație de calendar alimentată de inteligență artificială are funcții utile, cum ar fi suportul pentru mai multe fusuri orare, permițându-vă să gestionați cu ușurință întâlnirile cu persoane din diferite fusuri orare.

Vimcal are, de asemenea, un mod Focus cu un cronometru care te ajută să folosești tehnica Pomodoro pentru a avansa la locul de muncă. Modul Focus are sunete ambientale liniștitoare pentru a vă ajuta să vă concentrați și să rămâneți productiv în timpul sesiunilor de lucru.

Cu toate acestea, cireasa de sus pentru Vimcal este AI Time Finder, care vă permite să lipiți preferințele de disponibilitate a întâlnirilor altor persoane, de exemplu, link-urile Calendly, și găsește automat cea mai potrivită oră în funcție de programul dvs. Această funcție vă economisește timp și efort atunci când programați întâlniri cu mai multe părți, ceea ce o face un instrument valoros pentru profesioniștii ocupați.

Vimcal oferă o versiune de încercare gratuită, astfel încât să puteți încerca funcțiile sale și să vedeți cum vă poate îmbunătăți procesul de programare.

3. Trevor AI: Cel mai bun pentru a vă planifica ziua și a prelua controlul

Trevor AI este un instrument de planificare și planificare zilnică a sarcinilor care valorifică blocarea timpului pentru a vă ajuta să vă recăpătați concentrarea și controlul zilei. Blocarea timpului este o metodă eficientă de gestionare a timpului în care vă împărțiți ziua în blocuri pentru sarcini specifice, crescând productivitatea și reducând distracția.

Funcția de blocare a timpului alimentată de inteligență artificială a lui Trevor abordează problema obișnuită a planificării și prioritizării sarcinilor într-un program încărcat prin alocarea eficientă a timpului fiecărei sarcini, luând în considerare angajamentele dvs. Puteți adăuga cu ușurință sarcini și puteți utiliza funcția inteligentă de programare automată a Trevor AI pentru a programa sarcinile în mod automat, în funcție de nivelurile lor de prioritate.

  7 cei mai buni producători de podcasturi AI pentru a crea cu ușurință emisiuni stelare

Dacă nu sunteți mulțumit de program, puteți glisa și plasa cu ușurință sarcinile în diferite blocuri de timp. Trevor AI poate, de asemenea, împărți sarcinile mari în sub-sarcini mai mici, făcându-l mai ușor de concentrat și finalizat. Apoi, adăugați date limită și mementouri pentru a vă asigura că nu pierdeți niciodată un termen limită.

Trevor AI are o interfață intuitivă care facilitează vizualizarea zilei, săptămânii sau lunii și rămâne la curent cu sarcinile tale. Se integrează cu alte instrumente de productivitate, cum ar fi Google Calendar, Todoist și Outlook, permițându-vă să vă sincronizați programul fără probleme.

Trevor AI oferă un plan gratuit pentru uz personal și un plan pro pentru profesioniști, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru persoane fizice și companii.

4. În sensul acelor de ceasornic: Cel mai bun pentru a găsi momentul potrivit pentru întâlnirile echipei tale

În sensul acelor de ceasornic este un asistent de planificare și calendar alimentat de inteligență artificială, care își propune să vă protejeze productivitatea prin găsirea celei mai bune ore de întâlnire. Vă ajută să vă optimizați fluxul de lucru prin programarea automată a întâlnirilor flexibile pentru a minimiza conflictele și a elibera timp de concentrare pentru a vă finaliza sarcinile.

Îți poți recâștiga controlul asupra timpului personalizând ziua ta ideală pe tabloul de bord. Aceasta include orele de lucru, orele preferate de întâlnire, perioada ideală de concentrare și cât timp de concentrare doriți pe săptămână. De asemenea, puteți să vă conectați calendarul și să vă gestionați toate întâlnirile într-un singur loc.

În sensul acelor de ceasornic va programa întâlniri în consecință și va optimiza calendarul pentru a face mai mult timp pentru o muncă profundă. Legăturile de programare din sensul acelor de ceasornic folosesc inteligența artificială pentru a găsi cel mai bun moment pentru toți cei din echipa ta, luând în considerare factori precum timpul de concentrare, orele preferate de întâlnire sau pauze.

Conectați-vă în sensul acelor de ceasornic cu conturile dvs. Slack, Zoom sau Asana pentru a vă simplifica fluxul de lucru și a minimiza distragerile. Tabloul de bord Analytics oferă informații despre orele create, conflictele rezolvate și asistența pentru programare. Clockwise oferă atât planuri gratuite, cât și plătite, potrivite pentru echipe și companii.

  5 Cel mai bun analizor de titluri de folosit înainte de a publica următoarea postare de blog

5. TimeHero: Cel mai bun pentru urmărirea, gestionarea și planificarea sarcinilor

TimeHero își propune să vă ajute să petreceți mai puțin timp în planificarea sarcinilor și mai mult timp lucrând la ele. Utilizează inteligența artificială pentru a vă planifica și programa automat sarcinile în funcție de disponibilitate și termene limită.

Cea mai bună parte? Se adaptează la schimbările din programul dvs., cum ar fi adăugări de întâlniri sau zile libere. Acest lucru este util în special dacă aveți probleme cu planificarea și prioritizarea volumului de lucru, asigurându-vă că aveți mai mult timp pentru a vă finaliza sarcinile.

Acest planificator și planificator AI este ușor de utilizat și se integrează cu instrumente populare precum Gmail, Slack și Zoom. Pentru a începe, creați un cont, conectați-vă calendarul, adăugați sarcinile zilnice și lăsați TimeHero să vă planifice ziua.

Vă puteți îmbunătăți programul adăugând date limită și priorități sau trăgând și plasând sarcini în ordinea preferată. TimeHero oferă o perioadă de încercare gratuită de șapte zile și diverse planuri de prețuri.

6. Înainte de apus AI: Cel mai bun pentru eficientizarea listelor de sarcini

Dacă vă dificultăți să vă organizați sarcinile de făcut în subsarcini acționabile și să le programați, BeforeSunset AI ar putea fi instrumentul potrivit pentru dvs. BeforeSunset este un planificator zilnic ușor de utilizat și o aplicație pentru liste de activități bazate pe inteligență artificială, care vă poate ajuta să vă simplificați listele de activități prin crearea unui program specializat bazat pe angajamentele dvs. din calendar.

După sincronizarea calendarului și adăugarea sarcinilor personale și de lucru zilnice în categoriile respective, puteți folosi funcția AI Assistant pentru a crea o sarcină secundară sau a le face operațională. Adăugați etichete, niveluri de prioritate și termene limită sarcinilor dvs. pentru a le prioritiza și a urmări progresul lor. Apoi, faceți clic pe Planificați ziua mea pentru a genera un program care utilizează tehnica de blocare a timpului și vă maximizează productivitatea.

După ce v-ați finalizat sarcinile, faceți clic pe Închideți ziua și veți ajunge la fila Analytics pentru a vedea realizările dvs. de făcut și alte valori cheie, ajutându-vă să obțineți informații despre productivitatea dvs. BeforeSunset are un plan gratuit și diverse opțiuni de preț pentru uz personal și în echipă.

Aplicațiile obișnuite de calendar sau de programare fac o treabă decentă de a vă ține evidența întâlnirilor și întâlnirilor. Cu toate acestea, mai trebuie să faceți multă muncă manuală pentru a vă crea și organiza programele.

Puteți folosi soluții bazate pe inteligență artificială pentru a automatiza aceste procese, concentrându-vă în același timp pe a vă face cel mai bun lucru. Încercați aceste calendare cu funcții de programare asistată de inteligență artificială pentru a vă planifica activitățile de făcut, pentru a crea programe personalizate și pentru a crește productivitatea.