12/04/2023

Cum să conectați notele din Apple Notes pe iPhone-ul dvs

Apple a îmbunătățit încet, dar constant aplicația Notes de-a lungul anilor. În iOS 17, Apple vă permite să creați note interconectate în aplicația încorporată Notes, care poate fi destul de utilă.

Iată tot ce trebuie să știți despre caracteristica de conectare a notelor, inclusiv pașii pentru a lega notele în aplicația Note de pe iPhone.

Ce este funcția de conectare a notelor în iOS 17?

Legarea notelor este o caracteristică care vă permite să conectați notele între ele în Apple Notes de pe iPhone. Folosind-o, puteți face cu ușurință referințe încrucișate la notele existente într-o notă pentru a adăuga mai mult context. Sau puteți crea un fel de wiki unde puteți adăuga link-uri către toate notele importante într-o singură notă pentru acces rapid și ușor.

De asemenea, puteți utiliza funcția pentru a lega note similare sau similare pentru a configura o bază de cunoștințe cu toate informațiile relevante despre un subiect organizat sub un singur acoperiș. Anterior, trebuia să te bazezi pe aplicația încorporată Comenzi rapide pentru a crea legături profunde către anumite note pe iOS.

Conectarea notelor necesită să aveți cel puțin două note. După ce v-ați dat seama ce note doriți să legați împreună, iată cum arată procesul de conectare:

 • Lansați aplicația Note pe iPhone și deschideți nota unde doriți să adăugați un link către cealaltă notă.
 • Selectați textul pe care doriți să-l hyperlink și alegeți opțiunea Adăugare link din meniul contextual.
 • Când se afișează fereastra Adăugați link, introduceți titlul notei pe care doriți să o legați în câmpul LINK TO.
 • Dacă doriți să modificați textul hyperlinkului, puteți înlocui textul existent în câmpul NUME. Rețineți că nu puteți modifica textul linkului după aceea.
 • În cele din urmă, apăsați Terminat în colțul din dreapta sus pentru a crea linkul.
 •   Cum să activați selectiv Flash pentru site-uri web în Chrome

  Acum, dacă doriți să conectați această notă la cealaltă notă, procesul este destul de simplu. Doar deschideți nota și urmați pașii menționați mai sus.

  Deși acest proces de conectare a notelor este destul de simplu, Apple a adăugat o comandă rapidă pentru a vă ajuta să conectați mai rapid notele. Implică folosirea a două semne mai mari decât (>>) și iată cum procedați:

 • Deschideți nota unde doriți să faceți referire la o altă notă.
 • Introduceți >> caracterele și va apărea o listă cu cele șase note modificate recent în aplicația Note.
 • Selectați nota pe care doriți să o introduceți în nota dvs.
 • De îndată ce faceți acest lucru, va crea un link cu titlul notei ca text hyperlink. Rețineți că, dacă legați o notă folosind această metodă, nu vă puteți seta propriul text hyperlink și trebuie să vă stabiliți cu titlul notei ca text link.

  Apple Notes acceptă, de asemenea, conectarea la pagini web

  Crearea de note legate este o caracteristică de neprețuit pentru orice aplicație de luare de note și îți dai seama că este adevărata valoare odată ce o încerci. Dacă Apple Notes este aplicația dvs. principală pentru luarea de note și o utilizați pentru cercetare sau stocarea ideilor, funcția de conectare a notelor vă poate face viața mult mai ușoară și vă poate ajuta să rămâneți mai organizat.

  Pe lângă conectarea notelor, Apple vă permite și să adăugați linkuri către pagini web în aplicația Notes. Aceasta este o altă caracteristică utilă care poate fi utilă atunci când doriți să adăugați referințe externe la notele dvs.

  Funcția de conectare a notelor este disponibilă și pe iPadOS 17 și macOS Sonoma, așa că nu o veți rata când comutați între dispozitivele Apple.

    Cum să utilizați Vana Portrait pentru a genera autoportrete AI

  x