12/04/2023

Cum să faci un chat de grup pe Snapchat și să rămâi conectat cu prietenii

A fost o vreme când conectarea cu cei dragi nu era atât de ușoară. Le-am scris scrisori și a fost nevoie de zile sau, în unele cazuri, de luni pentru a le ajunge. Dar dezvoltarea rapidă a tehnologiei a adus lumea la îndemâna noastră.

Folosind smartphone-urile noastre, ne putem conecta rapid la oamenii pe care îi adorăm și putem avea o conversație, mai ales după inventarea rețelelor sociale.

Vorbind de rețelele sociale, una dintre platformele de top astăzi este Snapchat. Aplicația permite utilizatorilor să trimită texte, fotografii, videoclipuri etc. altor utilizatori. Dar asta nu este tot. Snapchat le permite utilizatorilor să creeze grupuri și să aibă chaturi de grup cu numeroase persoane simultan.

Dacă sunteți utilizator Snapchat și încă nu știți cum să faceți un grup, sunteți în locul potrivit. Pentru că, mai jos, voi menționa pașii pentru a începe un chat de grup pe Snapchat.

Ce este Snapchat?

Snapchat este o aplicație de mesagerie instantanee care permite utilizatorilor săi să se conecteze cu cei apropiați. Cu toate acestea, acesta este doar începutul.

Este destul de bogat în funcții și oferă numeroase facilități pentru utilizatorii săi. Acestea includ Snapstreaks, Snap Map, Story, Snapcode, Snapstore, Discover, Geo-filters etc.

De asemenea, vine echipat cu o multitudine de lentile pentru față și lumea, îmbunătățindu-ți experiența Snapchat.

Interesant este că versiunile mai vechi de Snapchat au venit cu propria aplicație de plată, și anume Snapcash. Conectându-și contul bancar sau cardul de credit, utilizatorii ar putea transfera sau primi bani în aplicația Snapchat. Încă mă deranjează că au eliminat această caracteristică.

Cu toate acestea, caracteristica pe care ne vom concentra în acest articol este chaturile de grup.

De ce chat de grup?

În lumea digitală de astăzi, discuțiile de grup au o semnificație remarcabilă. Gândiți-vă doar la popularitatea chat-urilor Whatsapp.

Chaturile de grup emană un sentiment de apartenență și de conectare între participanți. Chiar și atunci când sunt departe fizic unul de celălalt, chaturile de grup le permit să se conecteze virtual.

De asemenea, ele permit răspunsuri instantanee în situații care implică mai multe persoane. Trimiteți mesaje text tuturor acestor oameni unul câte unul necesită timp și, acolo unde fiecare secundă contează, acest lucru este de neconceput. Chaturile de grup oferă tuturor persoanelor posibilitatea de a primi mesajul simultan și de a răspunde rapid.

În plus, chat-urile de grup permit utilizatorilor să partajeze fișiere și diferite tipuri de documente, inclusiv imagini, videoclipuri, audio etc. Odată partajate, membrii grupului pot căuta cu ușurință fișierele și le pot accesa, indiferent de vechime.

Pași pentru a crea un chat de grup pe Snapchat

Acum, voi enumera toți pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a crea un grup Snapchat și a avea o conversație cu până la 200 de persoane simultan:

 • Lansați aplicația Snapchat pe smartphone-ul dvs.

 • În partea de jos a ecranului, veți vedea butonul „Chat” cu o pictogramă cu bule de text. Apasa pe el.

 • După aceea, faceți clic pe butonul „Chat nou” din colțul din dreapta jos al ecranului.

 • Apoi, faceți clic pe „Grup nou” și alegeți participanții grupului. În această etapă, puteți, de asemenea, să vă denumiți grupul atingând opțiunea „Grup nou”.

 • După ce ați terminat, faceți clic pe butonul „Conversați cu grupul”.

Asta este! Acum ați creat cu succes un grup Snapchat unde puteți avea conversații de grup distractive.

Iată un mic secret🤫: dacă trimiteți un Bitmoji, doar participantul care a trimis ultimul mesaj, Snap sau altceva din grup va avea un Friendmoji.

De asemenea, rețineți că toate instantaneele sau textele pe care le trimiteți la un chat de grup sunt șterse automat după 24 de ore (eficiente, dar nu la fel de prietenoase ca modul Vanish de la Instagram). Deși această caracteristică crește confidențialitatea, vă recomand să fiți atenți la ceea ce trimiteți, deoarece Snapchat nu împiedică să faceți capturi de ecran.

Cum să personalizați sau să gestionați Grupul Chat?

Snapchat vă ajută nu numai să creați chat-uri de grup, ci și să le personalizați sau să le gestionați. Permiteți-mi să explic aceste opțiuni eficiente de gestionare a chatului de grup:

#1. Adăugați membri

Dacă doriți să adăugați un membru sau membri la grupul dvs. Snapchat, puteți face acest lucru în două moduri: primul este din lista dvs. de contacte, iar al doilea este printr-un link de invitație.

 • Pentru a adăuga membri la lista de contacte, pur și simplu faceți următoarele:
 • Atingeți pictograma profilului de grup și deschideți setările grupului.

 • Selectați contactele din lista ulterioară și atingeți „Terminat” pentru a adăuga acești membri noi la grup.

Pentru a adăuga membri printr-un link de invitație, urmați acești pași:

 • Atingeți pictograma profilului de grup și deschideți setările grupului.
 • Atingeți „Invitați prin link”.

 • Din fereastra pop-up care apare în continuare, atingeți „Invitați”.
 • În cele din urmă, partajați linkul de invitație prietenilor dvs. de pe platforma preferată, cum ar fi WhatsApp, Messenger etc.

#2. Eliminați membrii

Dacă doriți să eliminați membri din grupul dvs. Snapchat, iată cum puteți face acest lucru:

 • Glisați spre dreapta pe ecranul camerei pentru a intra în secțiunea „Chat”.
 • Acum, atingeți pictograma grupului la care doriți să faceți modificări.

 • Derulați în jos și găsiți numele de utilizator al membrului pe care doriți să-l eliminați din grup.
 • Apoi, apăsați lung pe numele de utilizator pentru a vedea opțiunile relevante.
 • Selectați opțiunea „Eliminați din grup” și apăsați pe confirmare.

#3. Dezactivați sunetul membrilor

Snapchat vă permite să dezactivați notificările de la un grup pentru a elimina supărarea. A face acest lucru este destul de ușor:

 • Începeți prin a accesa setările grupului.
 • Atingeți cele trei puncte verticale din colțul din dreapta sus al ecranului.

 • Atingeți „Notificări de mesaje”.
 • În fereastra pop-up ulterioară, aveți trei opțiuni: „Toate mesajele” (pentru toate mesajele), „Numai mențiuni” (pentru mesajele etichetate) și „Silențios” (pentru toate notificările). Atingeți cea mai potrivită opțiune.

#4. Părăsiți chatul de grup

În cazul în care nu mai doriți să faceți parte dintr-un anumit grup, sunteți liber să-l părăsiți. Pentru a părăsi un grup, trebuie să efectuați următorii pași:

 • Deschideți setările grupului dvs.
 • Atingeți cele trei puncte verticale din colțul din dreapta sus al ecranului.
 • Atingeți „Părăsiți grupul”.

#5. Redenumiți grupul

Redenumirea unui grup Snapchat este o afacere fără efort. Iată cum puteți schimba numele unui grup:

 • Atingeți grupul dorit.
 • Apoi, atingeți numele grupului și redenumiți-l în ceea ce doriți.

 • Atingeți „Terminat” după ce ați scris un nume nou.

#6. Salvați textele de grup

Dacă doriți să salvați anumite mesaje în grupul dvs. Snapchat, faceți următoarele:

 • Deschide chatul de grup și găsește mesajul de salvat.

 • Pur și simplu țineți mesajul respectiv și atingeți „Salvați”.

Funcția de salvare a textului Snapchat funcționează puțin diferit în comparație cu alte aplicații de mesagerie. Spre deosebire de ei, Snapchat vă marchează salvarea și le informează tuturor participanților la grup că ați salvat acel mesaj. Rețineți acest lucru pentru a evita să intrați în situații jenante.

Beneficiile chaturilor de grup pe Snapchat

Există mai multe avantaje ale chaturilor de grup Snapchat:

 • Chaturile de grup Snapchat ajută utilizatorii să rămână în contact cu mai mulți prieteni în același timp. În loc să le trimiteți mesaje individual, va fi suficient doar un singur mesaj în grup. Acest lucru economisește timp și îmbunătățește confortul utilizatorului.
 • Pentru companii, chaturile de grup de pe Snapchat aduc o interacțiune mai bună cu publicul lor. Ei pot folosi grupurile ca un mediu eficient pentru a împărtăși cele mai recente actualizări, oferte, conținut promoțional etc. Pe lângă faptul că facilitează contactul cu potențialii clienți, poate ajuta la creșterea gradului de cunoaștere a mărcii. Toate acestea vor contribui la mai multe vânzări și venituri.
 • Organizațiile pot utiliza, de asemenea, chat-urile de grup Snapchat pentru a facilita o mai bună comunicare și cooperare între membrii echipei. Chaturile de grup pot servi ca o platformă în care toți membrii pot avea discuții în timp real și pot ajunge la o decizie mult mai rapid.

Concluzie

Chaturile de grup Snapchat le pot permite utilizatorilor să se conecteze la toți cei dragi simultan și să-și partajeze Snaps-urile. În plus, aduce un angajament mai bun și vânzări crescute pentru companii. În plus, poate promova o mai bună colaborare între colegii de echipă dintr-o companie.

Sper că acest ghid pas cu pas pentru crearea unui astfel de chat de grup vă va ajuta foarte mult să vă îmbunătățiți interacțiunea virtuală. De asemenea, urmăriți pașii pentru a vă gestiona grupul pentru a vă stăpâni jocul Snapchat Group Chat.

Astfel, grupurile cu siguranță nu sunt clișee atunci când vine vorba de rețelele sociale. În continuare, aflați cum să utilizați Grupurile LinkedIn pentru a trece de la novice la ninja în rețea.

  Cum să grupați un chat video pe Snapchat
x