Cum să căutați în toate serviciile de streaming pentru un film sau o emisiune TV

Emisiunea pe care doriți să o vizionați este pe Netflix, Hulu, Amazon Prime sau HBO? Și care serviciu are cel mai bun preț pentru închirierea unui film digital? Soluțiile de mai jos vor răspunde la aceste întrebări într-o clipă.

Căutați din caseta de streaming a televizorului dvs

Toate casetele mari moderne de transmisie în flux TV, inclusiv dispozitivele Roku, Apple TV, Fire TV și Android TV, au funcții de căutare încorporate. Ei caută în mai multe aplicații în același timp și poți să tastați numele unui spectacol sau al unui film folosind telecomanda sau să-l rostiți cu voce tare.

Roku: Folosește funcția de căutare pe ecranul de pornire al Roku pentru a căuta numele unui film sau al unei emisiuni TV. De asemenea, puteți apăsa butonul vocal de pe telecomandă și puteți rosti numele unui film sau al unei emisiuni TV pentru a-l căuta. Roku vă va arăta unde este disponibil filmul sau emisiunea TV în mai multe servicii și puteți selecta o opțiune pentru a începe să vizionați rapid. Roku vă permite, de asemenea, să căutați numele unui actor sau regizor.
Apple TV: Apple TV funcționează la fel ca Roku aici. Poți fie utilizați aplicația de căutare pe Apple TV sau cereți-i lui Siri numele unui film sau al unei emisiuni TV. Cu Siri, puteți căuta și după gen, actor și alte detalii.
Fire TV: Fire TV de la Amazon vă permite și căutare pentru filme și emisiuni TV, fie cu funcția de căutare, fie prin Alexa. Dacă un film sau o emisiune TV este disponibilă pentru mai multe servicii, veți vedea opțiunea „Mai multe moduri de vizionare” care vă arată alte servicii care oferă același film sau emisiune TV.
Android TV: Android TV de la Google vă permite, de asemenea, să căutați în cadrul aplicațiilor. Folosiți caseta de căutare de pe ecranul de pornire sau apăsați butonul microfonului de pe telecomandă și cereți Asistentului Google filmul sau emisiunea TV pe care doriți să o vizionați. Va căuta mai multe platforme de streaming.

  Cum DNS prin HTTPS (DoH) va spori confidențialitatea online

Fiecare dintre casetele de streaming de mai sus este diferită, iar unele casete pot căuta mai multe sau surse diferite decât altele. Poate doriți să încercați o altă soluție de căutare dacă nu găsiți ceea ce căutați.

Utilizați un site web pe computerul dvs. sau o aplicație pe telefon

Mai multe site-uri web și aplicații vă permit să căutați numele unei emisiuni TV sau al unui film și să vă arate exact unde media respectivă este disponibilă pentru streaming online. Vă vor arăta chiar și unde este inclus gratuit cu un abonament și unde este disponibil pentru închiriere sau cumpărare, permițându-vă să comparați prețurile.

Acest lucru este deosebit de convenabil dacă utilizați o platformă de streaming care nu oferă această căutare integrată – cum ar fi PlayStation 4, Xbox One, Chromecast sau smart TV – sau dacă vizionați filme și emisiuni TV pe telefon, tabletă. , sau computer.

ne place Doar priveste. Căută în peste patruzeci de servicii de streaming legitime, inclusiv Netflix, Hulu, Amazon Prime, HBO, YouTube și iTunes. Spre deosebire de alte opțiuni, este disponibil pentru alte țări, de asemenea, nu doar SUA.

Accesați site-ul web, căutați un film sau o emisiune TV și veți vedea exact unde este disponibil. Este mult mai rapid decât căutarea mai multor servicii diferite și compararea prețului. Dacă sunteți în căutarea unei emisiune TV, puteți chiar să vă uitați la sezoane sau episoade individuale pentru a vedea unde sunt disponibile.

Just Watch este disponibil ca aplicație gratuită pentru iPhone, iPad, și Android, de asemenea. Puteți instala aplicația pe telefon și puteți căuta rapid pe toate platformele mari.

  Cum să preveniți vectorii de atac în rețeaua dvs.?

Am încercat și alte site-uri web similare în trecut, inclusiv Pot să-l transmit în flux?. Dar Just Watch pare să ofere cea mai bună, cea mai actualizată căutare în cele mai multe servicii chiar acum.

Cu toate acestea, poți chiar să folosești Google. Căutați „vizionați” urmat de numele unei emisiuni TV sau al unui film și veți vedea adesea recomandări de locuri oficiale unde îl puteți viziona online. Dar Just Watch caută mai multe servicii pentru mai multe emisiuni TV și filme, așa că este o opțiune mai bună decât Google.

Credit imagine: Syafiq Adnan/Shutterstock.com, Roku