08/18/2022

Cum să blocați apelurile telefonice și FaceTime pe iPhone și iPad

Fie că este vorba de un agent de telemarketing sau de cineva pe care îl cunoști care te enervează, uneori cel mai bun lucru de făcut este să-i blochezi să nu te sune sau să te facă FaceTiming. Iată cum să faci asta pe iPhone și iPad.

Pentru proprietarii de iPhone și iPad, există nenumărate moduri în care cineva vă poate contacta, fie că este un apel telefonic, un apel audio FaceTime sau un apel video FaceTime. În ciuda numeroaselor moduri diferite în care cineva te poate contacta, iOS funcționează conform unei abordări „totul sau nimic”. Asta înseamnă că blocarea cuiva să te sune îi împiedică și să te contacteze prin FaceTime. Ca un bonus la îndemână, îi împiedică să vă contacteze și prin SMS sau iMessage.

Puteți bloca contactele să nu ajungă la dvs. în aplicațiile FaceTime și Phone – din nou, acest lucru va bloca toate punctele de contact, indiferent de unde ați face acest lucru – și vă vom arăta cum.

Blocarea contactelor în aplicația Telefon

Pentru a începe, deschideți aplicația Telefon. În funcție de dacă blocați pe cineva din lista dvs. de contacte sau un apelant recent, atingeți butonul „Contacte” sau „Recente”.

Atingeți numele persoanei de contact dacă vă aflați în fila „Contacte”. Atingeți butonul „Informații” de lângă apelantul pe care doriți să-l blocați dacă vă aflați în fila „Recente”.

Apoi, derulați până în partea de jos a paginii și atingeți opțiunea „Blocați acest apelant”.

În cele din urmă, confirmați blocarea atingând „Blocați contact”.

  Cum să faci o captură de ecran iPhone fără butoane

Blocarea contactelor în aplicația FaceTime

Blocarea unui contact în aplicația FaceTime este similară cu a face acest lucru în aplicația Telefon, dar de data aceasta puteți bloca doar persoanele pe care le-ați sunat sau care v-au sunat în trecut. Dacă blocați pe cineva nou, aplicația Telefon este locul potrivit pentru a face acest lucru.

Continuați și porniți aplicația FaceTime, apoi atingeți butonul „Informații” de lângă numele persoanei pe care doriți să o blocați.

Acum, derulați până în partea de jos a ecranului și atingeți butonul „Blocați acest apelant”.

În cele din urmă, confirmați implementarea blocului atingând „Blocați contact”.