Cele mai bune comenzi rapide Siri pentru a începe

Noua aplicație Shortcuts care a fost introdusă în iOS 12 vă permite să creați comenzi rapide pentru a automatiza orice număr de sarcini. Iată câteva dintre cele bune pentru a vă ajuta să începeți, cu speranța că vă vor face sucul creator să curgă.

Cea mai mare problemă pentru mine cu aplicația Shortcuts este că pur și simplu nu am putut găsi utilizări unice pentru ea, dar odată ce am căutat comenzi rapide prefabricate, m-a făcut să mă gândesc la posibilități. Din fericire, există o mulțime de comenzi rapide prefabricate pe care le puteți găsi, ceea ce este o veste deosebit de bună, deoarece aplicația Shortcuts are o curbă de învățare destul de abruptă dacă faceți comenzi rapide de la zero.

În orice caz, iată câteva comenzi rapide minunate pe care le-ați putea găsi utile.

Afișați numai anumite fotografii prietenilor și familiei

Cu toții avem fotografii pe telefoanele noastre pe care preferăm să nu le arătăm altor persoane, dar când ai alte fotografii pe care vrei să le arăți altora, trebuie să fii puțin atent. In orice caz, această comandă rapidă vă permite să selectați anumite fotografii și să le afișați într-o prezentare de diapozitive izolată.

  Spotify continuă să se întrerupă aleatoriu? Iată cum să o remediați

Este o scurtătură destul de simplă. Tot ce trebuie să faceți este să atingeți pentru a o activa și apoi să selectați ce fotografii doriți să afișați, așa cum ați face de obicei atunci când selectați mai multe fotografii în aplicația Fotografii. Odată ce au terminat de vizualizat fotografiile, pot atinge „Terminat” și vor fi scoase complet din aplicația Fotografii.

Scanați UPC-ul unui produs pentru a-l căuta online

Unul dintre lucrurile mele preferate de făcut când merg la cumpărături la un magazin fizic este să folosesc aplicația Amazon pentru a scana coduri de bare și pentru a afla dacă Amazon vinde produsele la preț mai mic. Această comandă rapidă oferă o interfață mai rapidă pentru scanarea UPC-urilor produselor și, de asemenea, îl puteți căuta pe site-urile web ale Walmart și Target.

Înregistrați automat un videoclip atunci când sunteți oprit

În timp ce majoritatea opririlor de rutină ale ofițerilor de poliție se desfășoară fără probleme, este întotdeauna mai bine să fii sigur decât să-ți pară rău. Această comandă rapidă te va ajuta ori de câte ori vei fi oprit.

Comanda rapidă întrerupe orice muzică, reduce luminozitatea până la capăt, activează Nu deranjați și trimite un mesaj text persoanei de contact alese de dvs. spunând că sunteți oprit și oferindu-i locația dvs. curentă (puteți personaliza mesajul oricum vrei tu). Comanda rapidă va începe și înregistrarea unui videoclip folosind camera frontală. Odată ce opriți înregistrarea, aceasta este trimisă contactului dvs., crește luminozitatea din nou și dezactivează Nu deranjați.

Partajați-vă parola Wi-Fi rapid și ușor

Apple face deja destul de ușor să partajați parolele Wi-Fi cu alte produse Apple din apropiere, dar dacă prietenul dvs. folosește Android sau un alt produs, această comandă rapidă va genera rapid un cod QR cu numele și parola rețelei Wi-Fi pe care le pot scana cu camera telefonului.

  Cum să evitați înșelătoriile când călătoriți cu Uber

Primiți notificări când iPhone-ul dvs. se încarcă la 100%

Dacă te grăbești și vrei să știi când iPhone-ul tău s-a terminat de încărcat, această comandă rapidă vă va avertiza emitând un sunet și vibrându-vă dispozitivul, precum și ca Siri să vă anunțe că s-a terminat de încărcat (puteți personaliza ceea ce spune ea).

Singura avertisment este că va trebui să declanșați comanda rapidă înainte de a merge să vă încărcați telefonul, așa că poate să nu fie ceva pe care doriți să îl utilizați de fiecare dată, dar poate fi perfect pentru acele cazuri în care vă grăbiți .

Asigurați-vă că consultați galeria pentru mai multe comenzi rapide

Aplicația Comenzi rapide are o filă „Galerie” în partea de jos, unde puteți răsfoi o mână de alte comenzi rapide prestabilite. Deci, dacă nu vezi aici ceva care să te intereseze, verifică-l.

De asemenea, puteți verifica Comenzi rapideGalerie, care este un site web terță parte plin de comenzi rapide prefabricate de la alți utilizatori de iPhone.

Imagine de la ArtOlympic/Shutterstock