Cum să asociați butoanele Echo cu Amazon Echo

Butoanele Echo sunt dispozitive Bluetooth simple care se conectează la dispozitivele dvs. Echo. Odată ce asociați un buton cu un Amazon Echo, îl puteți utiliza cu rutine, jocuri și alte abilități. Acestea oferă o extensie fizică Echo-ului dvs. pentru a permite capabilități suplimentare acolo unde vocea dvs. poate să nu fie cea mai bună opțiune.

Puteți împerechea fiecare dispozitiv Echo din casa dvs. cu până la patru butoane Echo, ceea ce este util dacă jucați orice joc în stil trivia pe Echo. Dar poți face mult mai mult cu ea decât atât. Totul despre butoane este simplu, de la folosirea lor (doar apăsați butonul!) până la asocierea dispozitivelor cu Echo. Și cutia include tot ce ai nevoie, chiar și baterii. Odată ce ați instalat bateriile, asocierea este o chestiune simplă.

Asocierea unui buton într-un mod simplu

Amazon a făcut părerea incredibil de ușoară. Introduceți bateriile (pe care Amazon le include cu ajutor) în butoanele Echo și cereți oricărui Echo să „configureze butoanele mele de eco”. Rețineți că veți conecta butonul la acel ecou anume, așa că veți dori să alegeți unul care se află în raza de acțiune de unde intenționați să utilizați butonul. Alexa va detecta automat butonul și va perechi. Doar urmați instrucțiunile.
Dacă din anumite motive acest lucru nu funcționează, puteți pune butonul Echo înapoi în modul de asociere.

Mai întâi apăsați și mențineți apăsat butonul până când devine portocaliu (aproximativ cinci până la zece secunde).

Apoi utilizați din nou comanda vocală.

  Utilizați iPhone-ul pentru a găsi rețele WiFi gratuite oriunde în lume

Asocierea manuală a unui buton

Dacă doriți, puteți utiliza aplicația Amazon pentru a asocia butonul Echo în loc să vă folosiți vocea.

Mai întâi, deschideți aplicația Alexa și atingeți butonul hamburger din colțul din dreapta sus.

Atingeți opțiunea „Setări”.

Atingeți „Setări dispozitiv”.

Alegeți dispozitivul Echo cu care doriți să asociați butonul și apoi atingeți „Dispozitive Bluetooth”.

Atingeți butonul „Asocierea unui dispozitiv nou”.

Apăsați și mențineți apăsat butonul Echo până când lumina devine portocalie. Când împerecherea este completă, butonul Echo va deveni albastru.

Apoi puteți repeta procesul pentru orice alte butoane pe care doriți să le adăugați. Odată asociat, puteți conecta butonul Echo la abilități, jocuri și rutine.