Ce camere de securitate Wi-Fi vă permit să înregistrați local?

Camerele Wi-Fi sunt mai ușor de instalat și configurat în comparație cu Camerele cu fir. Dar adesea necesită abonamente pentru a profita la maximum de ele, iar asta poate include stocarea în cloud. Dacă nu doriți să plătiți pentru un abonament, veți dori să alegeți o cameră care acceptă stocarea locală.

Nu toate camerele Wi-Fi acceptă stocarea locală. Majoritatea ar prefera să vă abonați la serviciul lor și, pentru a vă atrage, ar putea oferi un nivel gratuit care oferă o cantitate mică de stocare în cloud. Dar dacă nu aveți nevoie de recunoaștere facială și de mișcare, poate fi mult să ceri doar pentru a stoca mai multe videoclipuri. De asemenea, rețineți că renunțând la stocarea în cloud, riscați ca camera și toate videoclipurile acesteia să fie furate.

Acestea fiind spuse, citiți mai departe pentru o listă de camere Wi-Fi care pot stoca videoclipuri pe carduri microSD.

Cameră de acasă Yi 1080p

Actualizare: Am primit rapoarte de la cititori pe care le are producătorul înregistrarea dezactivată pe cardurile SD cu o actualizare a acestei camere.

The Cameră de acasă Yi 1080p a făcut lista noastră de camere bune de buget. Nu lăsați prețul său scăzut să vă păcălească. Această cameră realizată de Xiaomi are caracteristici respectabile la un preț scăzut.

Veți găsi o rezoluție de 1080p (după cum sugerează și numele), sunet bidirecțional, vedere pe timp de noapte și o anumită inteligență (cum ar fi detectarea sunetului plânsului unui copil și detectarea mișcării). Va trebui să instalați o aplicație dedicată pentru a vă vedea fluxurile pe telefon sau tabletă, dar puteți viziona până la patru fluxuri pe desktop. Nu există integrare Google Home și suportul Alexa este limitat la funcționalitatea de pornire/dezactivare. Mai important, îi lipsește autentificarea cu doi factori. După cum am mai spus, camerele Wi-Fi ieftine au anumite dezavantaje. Această cameră nu oferă spațiu de stocare în cloud, dar, în schimb, puteți folosi un card microSD pentru a vă păstra înregistrările în casă.

  Top 7 remedieri pentru reîmprospătarea aplicației în fundal care nu funcționează pe iPhone

Camera de securitate Sense8 Home

Dacă doriți să cumpărați doar o cameră Wi-Fi fără să vă faceți griji cu privire la abonamente, suplimente sau nevoia de a achiziționa articole suplimentare, atunci camera Sense8 Home Security este un caz destul de solid, atâta timp cât sunteți dispus să plătiți o sumă. putin mai mult in fata.

Aceste Camera Sense8 începe lucrurile puternic prin renunțarea la toate opțiunile de abonament. Odată ce ați plătit pentru camera de 140 USD, ați achiziționat tot ce aveți nevoie pentru a utiliza toate caracteristicile acesteia. În loc de un abonament în cloud, această cameră se leagă de API-urile Dropbox și Google Drive, astfel încât să puteți încărca și accesa clipuri. De asemenea, are 8 GB spațiu de stocare încorporat, astfel încât nici măcar nu trebuie să achiziționați un card microSD.

În plus, camera are funcționalitate Alexa prin IFTTT, detectarea mișcării, viziune pe timp de noapte, sunet bidirecțional și o baterie de rezervă care permite 2 ore de înregistrare chiar și atunci când alimentarea este întreruptă. Totuși, camera nu este perfectă, deoarece încă nu există autentificare cu doi factori, nu oferă opțiuni de înregistrare continuă, iar integrarea Google Home este listată ca fiind în curând.

HomeHawk de la Panasonic

The Home Hawk este o altă opțiune de cameră care încearcă să vă ofere aproape tot ce aveți nevoie pentru un preț inițial.

Intrarea Panasonic bifează casetele obișnuite cu înregistrarea 1080p, viziune pe timp de noapte, sunet bidirecțional și detectarea mișcării. Pentru a o diferenția, HomeHawk include un senzor de temperatură, opțiuni de înregistrare continuă și un obturator încorporat binevenit pentru când doriți confidențialitate. În plus, are mai multe opțiuni de montare, ceva ce nu au toate camerele Wi-Fi.

  Încărcați-vă bicicleta electrică în timp ce vă antrenați

Nu are opțiuni de abonament sau cloud, bazându-se doar pe un slot pentru card microSD pentru memoria locală. Totuși, nu are totul, deoarece încă o dată autentificarea cu doi factori lipsește aici, împreună cu orice fel de integrare Alexa sau Google Home.

WyzeCam

Ne-am gândit că WyzeCam a fost o drăguță cameră Wi-Fi de buget fantastic. Este greu să-l depășiți din punct de vedere al prețului, iar WyzeCam oferă acum o cameră ceva mai scumpă care face panouri.

Primești multe și pentru prețul scăzut. WyzeCams vin cu stocare gratuită în cloud, înregistrare 1080p, sunet bidirecțional, vedere pe timp de noapte și integrare Alexa. Puteți chiar să activați înregistrarea continuă (și să omiteți cloud) adăugând un card microSD.

Dar prețul scăzut vine cu unele probleme de securitate. Utilizarea WyzeCams PrinTek pentru a furniza fluxuri video în direct. Acest lucru poate fi o îngrijorare pentru unii, dar Wyzecam explică că folosesc acest lucru pentru a iniția conexiunile p2p și toate datele circulă prin AWS. Totuși, WyzeCams lipsește, de asemenea, autentificarea cu doi factori și nu au obturator de confidențialitate încorporat, așa că acesta este cu siguranță un caz de obținere a ceea ce plătiți (și în acest caz senzația de a obține mai mult decât ați plătit).

Ezviz Mini

The Ezviz Mini este o cameră Wi-Fi la mijlocul drumului, cu caracteristici la mijlocul drumului. Este mai scump decât camerele de buget enumerate aici, dar mai puțin costisitor decât Sense8 sau Homehawk.

Cu această cameră, obțineți înregistrarea 1080p necesară, viziunea de noapte, audio bidirecțional și detectarea mișcării. Această cameră are video HDR, o bază magnetică și mai multe opțiuni de stocare. Deși are două opțiuni de cloud diferite care necesită un abonament, puteți adăuga un card microSD de până la 128 GB, care este mult mai mare decât celelalte camere pe care le-am enumerat.

  Cele mai bune 10 șabloane de carte de proiect pentru începerea lină a proiectului dvs

Integrarea Alexa este de asemenea la îndemână (inclusiv videoclipul Echo Show) și este inclusă și integrarea IFTTT. Încă o dată, nu există o autentificare cu doi factori sau un obturator de confidențialitate încorporat, iar Ezviz Mini nu are unii dintre senzorii și capacitățile suplimentare pe care le au camerele mai scumpe.

Un pachet de alegeri

Nicio cameră Wi-Fi nu este perfectă și nici nu oferă toate caracteristicile. Chiar și atunci când cheltuiți mai mult, este posibil să lipsească ceva. Cel mai bun lucru de făcut este să determinați ce caracteristici trebuie să aveți. Din fericire, unele funcții sunt destul de comune, așa că fiți atenți la înregistrarea 1080p, viziunea pe timp de noapte și sunetul bidirecțional cel puțin.

Apoi decideți dacă doriți senzori suplimentari, integrare Google sau Alexa sau sirene. Găsiți camera care corespunde bugetului dvs. și bifează cele mai multe casete. Uneori, un abonament merită să plătiți, dar dacă preferați să nu vă încredeți videoclipurile în cloud (sau pur și simplu nu doriți să plătiți prețul în curs), atunci alegeți ceva care acceptă înregistrarea locală și dezactivați încărcarea în cloud. Rețineți că, cu unele camere, este posibil să pierdeți funcții dacă eliminați încărcarea în cloud.