08/08/2022

Cum îmi șterg contul PSN de pe un alt PS4

Când auziți cuvântul PlayStation, în minte încep să vi se adună toate amintirile plăcute de a juca jocuri cu prietenii tăi pe o consolă. Jocurile video au parcurs un drum lung. De la computere la realitatea virtuală, jucătorii au experimentat schimbări enorme în modul în care sunt jucate în ultimii ani. Și PlayStation nu face excepție, căutând mereu să crească avantajul prin modernizarea hardware-ului. Rezultatele muncii asidue depuse de echipa Sony Computer Entertainment au dat roade odată cu dezvoltarea PlayStation 4 (PS4). O consolă de jocuri de acasă le permite jucătorilor să se scufunde adânc în lumea jocurilor virtuale. Este posibil să fi partajat contul tău PlayStation Network cu prietenii tăi sau să te fi conectat la consola lor, dar ai uitat să te deconectați și, dintr-un motiv oarecare, doriți să eliminați contul de pe PS4 al prietenului dvs. Vă oferim acest ghid util care vă va învăța cum să eliminați contul PSN de pe un alt PS4 sau să ștergeți un utilizator de pe PS4.

Cum îmi șterg contul PSN de pe un alt PS4

Vă puteți elimina contul PS4 de pe un alt PS4 prin setările de gestionare a contului de pe consola PS4 și setările de securitate de pe site-ul web PSN. Continuați să citiți pentru a afla mai multe metode în detaliu, cu ilustrații utile pentru o mai bună înțelegere.

Cum îmi deconectez contul PS4 de la un alt PS4?

S-ar putea să fi avut o seară de jocuri uimitoare acasă la prietenul tău, pentru că ai fost viața petrecerii pentru a avea cele mai scumpe jocuri pe contul tău PSN. Dar, din păcate, ați uitat să vă deconectați de la contul dvs. de pe PS4? Te simțim, dar nu-ți face griji. Există mai multe metode de a elimina contul PSN de pe un alt PS4. Aruncă o privire la metodele de mai jos și află care funcționează cel mai bine pentru tine:

  Cele mai bune extensii în modul întunecat pentru Chrome

Metoda 1: Dezactivați contul

Puteți dezactiva contul care este activ pe PS4 al prietenului dvs. din propria consolă PS4. Urmați pașii de mai jos pentru a efectua pașii corect.

1. Selectați opțiunea Setări pe PS4.

2. Accesați Managementul contului.

3. Alegeți opțiunea Activați ca PS4 principal.

4. Apăsați opțiunea Dezactivare.

5. Reporniți PS4 pentru a implementa modificarea.

Metoda 2: Schimbați parola

Urmați pașii enumerați mai jos pentru a schimba parola contului dvs. PSN țintă.

1. Accesați pagina de conectare Sony Entertainment Network și conectați-vă folosind contul dvs. Playstation.

2. Faceți clic pe Securitate din panoul din stânga, așa cum se arată mai jos.

3. Lângă Parolă, faceți clic pe Editare.

4. Introduceți parola curentă și cea nouă.

5. Apoi, faceți clic pe opțiunea Salvare.

6. În cele din urmă, faceți clic pe OK.

Veți fi redirecționat către pagina de conectare și veți fi deconectat de oriunde ați fost conectat contul dvs.

Metoda 3: Deconectați-vă de la toate dispozitivele

De asemenea, vă puteți deconecta de la toate dispozitivele de pe care v-ați conectat odată și ați uitat să vă deconectați. Citiți și urmați pașii de mai jos pentru a face exact asta:

1. Accesați site-ul web Sony Entertainment Network.

2. Conectați-vă folosind datele de conectare ale contului dvs. PSN.

3. Faceți clic pe opțiunea Securitate sub Cont din panoul din stânga, așa cum se arată mai jos.

4. Faceți clic pe opțiunea Deconectare pe toate dispozitivele, așa cum este evidențiat.

5. În cele din urmă, faceți clic pe OK în fereastra pop-up pentru a confirma.

Cum îmi șterg contul PSN de pe un alt PS4?

Prietenul tău folosește contul tău PSN pentru a-ți juca jocurile împotriva voinței tale? Și trebuie să cauți o modalitate de a elimina contul PSN de pe un alt PS4. Încercați metoda de mai jos pentru a elimina contul de pe PS4:

1. Selectați opțiunea Setări și selectați Gestionarea contului, așa cum se arată mai jos.

  Cum să inserați note din Google Keep în Google Docs

2. Acum selectați opțiunile Activare ca PS4 principal > Dezactivare.

3. În cele din urmă, reporniți PS4 pentru a implementa modificările salvate.

Cum să eliminați contul de pe PS4 fără a-l șterge?

Din păcate, Sony nu oferă o opțiune de a elimina un cont de pe PS4 fără a-l șterge. Ștergerea unui cont de utilizator elimină contul și toate datele acestuia din acea consolă specifică. Dacă doriți să eliminați un cont de pe PS4, nu aveți de ales decât să ștergeți contul de pe consolă.

Cum să dau afară pe cineva din contul meu PSN?

Dacă cineva are acces la contul tău PSN și îl folosește greșit sau îl folosește fără consimțământul tău, avem o veste bună pentru tine. Aruncă o privire la pașii de mai jos:

1. Vizitați pagina de conectare la Sony Entertainment Network din browser.

2. Conectați-vă folosind datele de conectare ale contului dvs. PSN.

3. Faceți clic pe Securitate > Editare pentru opțiunea Parolă.

4. Introduceți parola curentă și parola nouă în câmpurile respective.

5. Apoi, faceți clic pe opțiunea Salvare.

6. Faceți clic pe OK pentru a finaliza cu succes procesul de schimbare a parolei. Veți fi direcționat la pagina de conectare și veți fi deconectat de la toate dispozitivele la care v-ați conectat.

Cum să ștergeți un utilizator pe PS4?

Stivuiți cu utilizatori nedoriți pe PS4 sau unii dintre ei nu mai sunt utilizați și așteaptă să fie aruncați? Vă oferim o soluție fără efort la problema dvs. Urmați ghidul pas cu pas de mai jos pentru a afla cum să ștergeți un utilizator pe PS4:

Notă: Această metodă va elimina toate datele existente despre utilizator de pe PS4.

1. Deschideți meniul Setări de pe PS4.

2. Selectați Setări de conectare din listă.

3. Selectați User Management.

4. Va fi afișată o listă de conturi conectate. Alegeți utilizatorul dorit pe care doriți să îl ștergeți.

5. Selectați Ștergere utilizator pentru a elimina accesul la contul de utilizator.

6. În cele din urmă, alegeți Ștergere pentru a elimina acest cont de utilizator de pe PS4.

Utilizatorul va fi eliminat de pe PS4 și puteți continua să aveți o experiență plăcută de joc. Este util dacă lista de utilizatori este plină și doriți să adăugați un alt utilizator pe PS4.

  Cum să activați panoul de previzualizare a e-mailului ascuns din Gmail

Cum ștergi contul PSN fără parolă?

În cazul în care ați uitat parola contului dvs. PSN și nu aveți nicio idee despre cum vă puteți șterge contul PSN, nu trebuie să vă faceți griji. Mulți utilizatori se confruntă cu această problemă și avem o soluție destul de simplă la problema dvs. Urmați pașii menționați mai jos pentru a vă șterge contul PSN fără a vă aminti parola.

1. Deschideți meniul Setări și alegeți opțiunea Setări de conectare.

2. Alegeți opțiunea User Management, după cum se arată mai jos.

3. Selectați utilizatorul dorit din lista afișată pentru dvs.

4. Alegeți opțiunea Delete User > Delete pentru a elimina accesul la contul de utilizator.

Ce se va întâmpla dacă îmi șterg contul principal de pe PS4?

Dacă decideți să scăpați de contul dvs. PSN, există două situații care ar putea apărea. Următoarele sunt efectele și cauzele:

  • Dacă ștergeți utilizatorul de pe PS4, datele vor fi reținute de servere și vă puteți conecta în continuare la contul dvs. oricând doriți.
  • Dacă ați șters contul de pe serverele PlayStation, toate datele și informațiile legate de contul dvs. PSN, inclusiv jocurile, achizițiile etc., vor fi dispărute și nu vor putea fi recuperate. Va trebui să creați un cont nou pentru a juca jocuri.

Puteți șterge contul după partajarea jocului PS4?

Da, este posibil să ștergeți contul după ce partajați jocuri pe PS4. Odată ce ștergeți un cont, dar l-ați activat ca utilizator principal pe un alt PS4, jocurile sunt restaurate de către servere și sunt încă accesibile pe cealaltă PS4. Totuși, dacă îți ștergi definitiv contul PSN de pe servere, toate datele tale se vor pierde și contul va fi inaccesibil.

***

Sperăm că acest ghid a fost util și că ați putut afla cum să eliminați contul PSN de pe un alt PS4. Nu ezitați să ne contactați cu întrebările și sugestiile dvs. prin secțiunea de comentarii de mai jos. Spune-ne despre ce subiect vrei să înveți în următorul nostru articol.