09/25/2022

7 Cele mai bune găzduiri de server neîntors pentru toată lumea

Jocurile de supraviețuire, precum Unturned, devin extrem de populare în ultimii ani.

Aceste jocuri se ridică dincolo de jocurile video tradiționale pe care le jucam în anii 2000. Acum, puteai vedea elemente grafice și de joc extrem de avansate, oferindu-ți acea adrenalină pe care nu ai simțit-o până acum.

La fel ca în lumea reală, vei intra în joc fără practic nimic în posesia ta. În plus, veți experimenta medii dure și inamici precum alți jucători și chiar zombi.

Pentru a supraviețui jocului, vei învăța să lupți cu toți inamicii, să-ți construiești adăpostul, să cauți hrană și apă și să vânezi sau să îmblânzi animale.

Toate secvențele implicate în jocurile de supraviețuire sunt palpitante și pline de aventură, lucruri la care tânjește jucătorii de astăzi.

Și pentru a vă bucura de toate acestea fără întârzieri și perioade de nefuncționare, este necesară alegerea celui mai bun server de găzduire Unturned.

Cum?

Să discutăm mai multe despre asta în acest articol, împreună cu o listă cu diferiți furnizori de servicii dintre care puteți alege!

Ce este Unturned?

Lansat în 2014, Unturned este un joc video de supraviețuire în apocalipsă gratuit pentru toată lumea și conceput atât pentru un singur jucător, cât și pentru multi-player. A fost dezvoltat de un studio, Smartly Dressed Games și proiectat de Nelson Sexton, un designer de jocuri canadian.

Unturned este disponibil pentru Windows, Linux, macOS, Xbox One, PlayStation 4.

Acest joc vă permite să creați hărți personalizate cu un editor în joc. În plus, puteți crea modificări folosind Unity (motorul de joc al lui Unturned). De asemenea, vă permite să vă publicați creațiile prin Steam Workshop.

Dar gameplay-ul lui?

Jocul neîntors este atât complex, cât și simplu. Mecanica sa de bază este ușor de învățat, ceea ce nu necesită experiență anterioară cu jocurile sandbox.

Vă va aminti anumite elemente din Rust și DayZ cu grafică de desene animate de la Minecraft. Ca și alte jocuri de supraviețuire, îți vei colecta provizii, îți vei construi baza pentru a-ți proteja bunurile și pe tine însuți de inamici și vei folosi vehicule. Cu toate acestea, câteva lucruri sunt diferite în Unturned față de alte jocuri de acest fel. Implica o mulțime de conținut suplimentar și provocări precum atacurile zombie. Unturned include atât de multe hărți oficiale, plus că aveți opțiunea de a descărca mai multe din Steam Workshop.

Frumusețea sa reală iese la iveală atunci când joci jocuri multiplayer. Întrucât lumea implică zombi, este mai bine să aveți echipa voastră și să vă salvați reciproc de ei și de alți jucători.

Și dacă doriți să jucați jocurile fără griji sau pierderi de la alți jucători care vă jefuiesc resursele serverului, obțineți găzduirea serverului dvs. Unturned de la un furnizor de servicii de încredere.

În acest fel, vă puteți controla pe deplin serverul și puteți decide pe cine să permiteți pe harta și pe cine să eliminați. În plus, cu găzduirea serverului dedicat alături, nu trebuie să vă confruntați cu problemele tehnice ale serverului sau să pierdeți timpul administrându-l.

Furnizorul de servicii se va ocupa de totul, de la configurarea rapidă a serverului, hardware de înaltă performanță, suport pentru hărți, mod-uri, pluginuri, resurse abundente, backup-uri, stocare și securitatea intrușilor.

Și dacă ceva nu merge bine, puteți oricând să le solicitați ajutorul 24/7 pentru a vă rezolva întrebarea în câteva minute.

Ce altceva vă puteți imagina?

Deci, să ne uităm la câțiva dintre cei mai buni furnizori de găzduire de servere Unturned de pe piață și să alegem unul pe care îl găsiți cel mai potrivit.

Servere de supraviețuire

Ia-ți serverele de joc Unturned de la Servere de supraviețuire și scufundă-te în lumea jocurilor video. Ele oferă toate caracteristicile necesare de care aveți nevoie pentru a prelua controlul asupra jocului și pentru a vă implementa serverele imediat după plată.

  Cele mai bune extensii Chrome pentru a îmbunătăți Gmail

Panoul lor de control intern este construit pentru a sprijini jocurile Unturned de nivel superior, unde puteți instala mod-uri și hărți, puteți schimba setările și puteți schimba locațiile cu un singur clic cu ușurință.

Au 7 centre de date la nivel global în orașe precum Seattle, Dallas, Los Angeles și New York din SUA și Franța, Germania și Indonezia. Și toate sunt patchizate cu cea mai recentă securitate și protecție DDoS. De asemenea, acceptă instalarea modului și pluginurilor Rocket.

Prețul începe de la 1,88 USD/slot.

Gazdă Sparked

Gazdă Sparked a făcut listele noastre din ce în ce mai des în ultima vreme datorită prețului scăzut și performanței ridicate în comparație cu nume mari din industria de închiriere de servere. Acum, cu introducerea recentă a lor Planuri neîntorsam decis să le încerc ca să știi dacă sunt potrivite pentru tine.

Începând cu ceea ce contează – performanța. Am putut să încep pe propriul meu server Unturned fără probleme. Panoul lor personalizat a făcut gestionarea pluginurilor, jucătorilor etc. mai ușoară decât am mai văzut până acum. Nu numai asta, dar și serverul era foarte rapid. Nu am avut nicio întârziere și am fost martor la zero timpi de nefuncționare de-a lungul săptămânilor în care am fost cu ei.

Remarcabil, cel puțin. Totuși, totul este de așteptat, deoarece compania își pune banii acolo unde este gura. Se laudă cu o garanție de rambursare de 48 de ore fără întrebări dacă nu sunteți mulțumit de produsul primit.

Toate acestea la un preț scăzut, de asemenea. Începând de la doar 2,50 USD pe lună și crescând de acolo în funcție de nevoile dvs. Planul de top este de numai 4,00 USD pe lună și poate face față cu orice aș putea arunca la el, așa că dacă intenționați să vă înființați propria comunitate, aceasta este cu siguranță ceea ce v-aș recomanda.

Dealbreaker-ul pentru mine și, probabil, cel mai mare motiv pentru care Sparked Host este atât de sus pe această listă; cu toate acestea, este sprijinul pe care îl oferă. Dacă este necesar, puteți obține asistență individuală cu ei pentru a rezolva chiar și cele mai complicate probleme pe care le întâmpinați. Sau, altfel, au o bază de cunoștințe remarcabilă care răspunde la orice întrebări pe care le-ați putea avea vreodată.

Puteți verifica setul lor complet de caracteristici. Aș recomanda această gazdă dacă aveți un buget limitat, dar încă căutați performanță maximă. Cu această garanție de rambursare a banilor, nu poți greși.

Gazduire Apex

Apex Hosting vă oferă servere Unturned excelente cu un panou de control prietenos cu smartphone-urile. Prezența lor globală se asigură că fiecare jucător se bucură din plin de joc, indiferent de locație.

În plus, nu există nicio limită la limita jucătorilor și, teoretic, puteți adăuga multe după cum doriți.

De asemenea, beneficiați de protecție DDoS crucială pentru o performanță constantă a serverului. Și dacă trebuie să schimbați jocurile, puteți face acest lucru cu ușurință fără a schimba adresa serverului.

Dar unele dintre cele mai interesante fapte ale Apex Hosting sunt timpul de funcționare excelent, accesul FTP complet, backup-urile automate, actualizările și sprijinul unei echipe experimentate care a găzduit peste 300.000 de servere în întreaga lume.

În cele din urmă, obțineți un subdomeniu gratuit și posibilitatea de a personaliza jocul cu suport pentru modpack-uri cu un singur clic.

GTX Gaming

GTX Gaming este un furnizor de servicii de găzduire pentru servere Unturned, care își oferă serviciile de când jocul a fost lansat pe piață. Și-au dezvoltat panoul de control în mod intuitiv și găzduiește funcții și funcționalități puternice pentru a vă oferi o experiență de joc fluidă și ușoară.

Începătorii pot folosi câmpurile simple de introducere a textului și glisoarele pentru o operare ușoară, în timp ce jucătorii experimentați pot folosi instrumente avansate și pot avea control deplin asupra serverelor lor. Îți configurează instantaneu serverele după ce îți comanzi planul și începi să joci fără întârzieri.

  Diferența dintre eroare, defect, eroare, eșec și eroare în testarea software-ului

Puteți modifica rapid setările folosind meniurile derulante și „bifați pentru a activa” rapid. Pentru a oferi cea mai bună performanță, aceștia folosesc un nou sistem Dell, înlocuind versiunile mai vechi pentru a ține pasul cu cea mai recentă tehnologie. Folosesc hardware de nivel enterprise cu procesoare E3 sau procesoare i7/i9 pe lângă AMD Ryzens.

GTX Gaming oferă specificații abundente de server cu memorie nelimitată, nuclee CPU dedicate, lățime de bandă și multe altele, astfel încât să puteți folosi serverul la maximum și să utilizați mai multe plugin-uri fără restricții. Ei își actualizează constant și continuu șabloanele panoului de control pentru a adăuga funcționalități mai bune la solicitările utilizatorilor.

Jucătorii experți pot folosi, de asemenea, acces FTP complet și editoare de text pentru a configura manual serverul. Dacă doriți ca prietenul dvs. să gestioneze serverul pentru dvs., creați un subutilizator pentru el cu permisiuni. Programați cu ușurință sarcini pentru actualizarea automată a serverului, împreună cu modificări, ștergere, copii de siguranță, actualizări de rachete, reporniri de server și actualizări de pluginuri.

Toate centrele lor de date sunt securizate cu protecție DDoS de nivel enterprise, cu timp de funcționare a serverului 24/7. Oferă acoperire de rețea la nivel global, inclusiv SUA, Canada, Anglia, Franța, Spania, Germania, Rusia, Suedia, Singapore, Sydney, Malaezia și Australia.

GTX Gaming oferă suport pentru atelierul Steam, suport pentru mod rachetă, pluginuri pentru rachete, validator XML încorporat, backup offsite și suport MySQL. Dacă întâmpinați probleme, contactați asistența rapidă pentru clienți 24/7.

LogicServers

Serverele de jocuri Unturned de LogicServers vă oferă acces deplin la fiecare fișier de server care include fișiere de configurare găzduite în panoul de control, direct. Ei folosesc panoul de control TCAdmin pentru o experiență ușor de utilizat și mai rapidă.

De asemenea, le puteți accesa folosind linii de comandă sau vizualizator de consolă web pentru a vă configura cu ușurință serverele. De asemenea, oferă un program de instalare Rocket Mod cu 1 clic pentru a ușura procesul în continuare. Doar finalizați plata și următorul lucru la care veți fi martor este serverul instalat instantaneu pentru a fi folosit pentru jocurile dvs. Unturned.

LogicServers pune accent pe performanță și securitate; prin urmare, folosesc doar cel mai bun și cel mai recent hardware pentru serverele de jocuri, inclusiv procesoare puternice de 4 Ghz+, stocare SSD/NVMe și uplink-uri gigabit. Pentru securitate, aveți protecție automată DDoS.

Oferă jucătorilor suport pentru mod, care poate fi activat cu ușurință cu ghiduri simple. Puteți folosi linii de comandă personalizate, un editor de configurare fără efort și să utilizați funcționalitățile de restaurare și backup. Au 11 centre de date situate în SUA, Suedia, Marea Britanie, Danemarca, Australia, Singapore și Brazilia.

NodeCraft

Faceți echipă cu prietenii tăi și începeți să jucați cu Unturned NodeCraftserverele de jocuri ale lui. Vă oferă planuri de găzduire pentru servere la prețuri accesibile, cu performanță și securitate impecabile, fără bătăi de cap.

Acestea folosesc interfața NodePanel 2, care este mai ușor de configurat, configurat și de pornit fără întreruperi sau dificultăți. Acest panou prietenos cu dispozitivele mobile vine cu culori bogate și navigare, astfel încât să puteți vizualiza clar statistici precum rețea, RAM, jucători etc.

De asemenea, puteți gestiona totul cu câteva clicuri, fie că este vorba de manager de fișiere, copii de rezervă, programarea sarcinilor automate sau gestionarea instanței de server. Serverele lor funcționează cu o viteză și o stabilitate mai mare pentru a sprijini atât jucătorii experimentați, cât și jucătorii de nivel începător.

NodeCraft acceptă modificări și vă permite să vă gestionați cu ușurință serverele dedicate cu aplicația lor simplificată pe care o puteți utiliza pe telefonul mobil, indiferent dacă este iOS sau Android. Acestea vă permit să salvați și să schimbați rapid alte jocuri fără costuri suplimentare.

  Cum să remediați CBS All Access nu funcționează pe Amazon Firestick

Își întrețin serverele pentru a prezenta întârzieri mici sau deloc, astfel încât să vă puteți bucura de jocuri neîntrerupte, fără a fi frustrat de blocări și întârzieri frecvente. Acestea asigură că nu vă suprasolicita serverul și alocă până la 12 jucători pe dispozitiv.

În acest fel, NodeCraft se asigură că aveți mai multă putere și protecție pentru fiecare jucător cu nuclee CPU, RAM și spațiu pe disc mai mult decât suficiente. Majoritatea serverelor lor folosesc procesoare de 3,8+ GHz Intel Xeon E-2174G/echivalent.

În plus, folosesc 32 GB RAM ECC care este foarte tactat și corectează erorile și este implementat pentru a afișa o stabilitate și performanță de neegalat. În plus, SSD-urile pe care le folosesc sunt de nivel enterprise pentru o viteză și mai mare a serverului. În mod similar, folosesc hard disk-uri standard de calitate pentru a rula sistemul de operare, copiile de rezervă și alte fișiere.

NodeCraft și-a construit rețeaua pentru a deveni rezistentă la atacuri cu protecție DDoS. De asemenea, și-au dezvoltat infrastructura generală într-un mediu Linux, concentrându-se pe stabilitate, securitate și performanță.

Au 14 centre de date situate pe 5 continente, inclusiv America de Nord și de Sud, Europa, Asia și Australia. Dacă aveți întrebări despre găzduirea serverului, acestea vă răspund în 30 de minute pentru a vă rezolva problema. Prețul lor începe de la 9,98 USD/lună.

Gameserverkings

Căutați o găzduire de server Unturned de încredere, care să fie și la prețuri accesibile?

Pun pariu că faci!

Încerca Gameserverkings.

Bucurați-vă de serverul dvs. implementat instantaneu și intrați în joc. Sursa principală de modificare a serverului Unturned este prin Steam Workshop. Folosind panoul lor de control eficient, accesați toate fișierele dvs. de configurare și adăugați rapid conținutul Steam pe serverul dvs. dedicat cu simplu copy-paste.

Închiriind un server de jocuri de la Gameserverkings, vă puteți edita complet instanța făcând clic pe un buton și adăugând linkul de profil Steam. Doar reporniți serverul și profitați de puterea de administrare folosind instrumentele și comenzile și moderați-vă serverul.

Toate serverele lor includ specificații de server, inclusiv 64 GB RAM, procesor quad-core, o viteză de ceas de minim 3,6 GHz, fără întârzieri și disponibilitate 24/7. Pentru mai multă putere, folosesc mai multe SSD-uri, astfel încât să puteți stoca cea mai mare dintre hărți. Și dacă aveți nevoie de servicii de migrare, Gameserverkings vă acoperă cu acestea gratuit; contactați echipa de asistență după efectuarea achiziției.

Puteți chiar să le solicitați ajutorul pentru plasarea comenzii sau să consultați baza lor de cunoștințe. Acest server de găzduire de jocuri include mai multe funcții, cum ar fi 99,90% timp de funcționare, protecție DDoS, manager de fișiere web, acces complet FTP, instalări cu un singur clic pentru atelierul Steam, reporniri și actualizări automate și multe altele.

Serviciul de găzduire neîntors de la Gameserverkings începe de la 7,92 USD/lună cu o politică de rambursare de 24 de ore, fără întrebări.

Concluzie

Dacă sunteți fan Unturned și căutați modalități disperate de a-l juca fără întârzieri, blocări și probleme, obțineți un server de găzduire Unturned.

Alegeți oricare dintre furnizorii de servicii menționați mai sus în funcție de performanță, timp de funcționare, securitate și resursele de server pe care le oferă, împreună cu cât vă va costa.

Apoi, implementează-ți serverul de joc și bucură-te de un joc neîntrerupt Unturned, fără griji.

x