Confortabil, dar are nevoie de muncă serioasă

Recomandări cheie

  • Circular Ring Slim are un design subțire cu construcție robustă, dar poate ridica zgârieturi în timpul utilizării zilnice.
  • Dispozitivul pretinde până la 5 zile de viață a bateriei, dar diferitele moduri ale bateriei îi pot împiedica acuratețea și capacitatea de utilizare.
  • Inelul inteligent oferă o precizie decentă pentru urmărirea activității și a somnului, dar poate avea probleme de conectivitate și poate genera notificări excesive.

The Inel circular subțire este un inel inteligent care urmărește aproape la fel de mult ca un ceas inteligent, dar se potrivește în pachetul subțire al unui inel. Dispune de până la cinci zile de baterie, valori de urmărire personalizabile, sugestii de fitness, analiză a somnului și multe altele într-un pachet de dimensiunea unui inel – ceea ce este incontestabil grozav din punct de vedere tehnologic.

Am petrecut mai mult de o lună folosind Circular Ring Slim zilnic. Deși există câteva motive pentru care ați putea lua în considerare adăugarea acestuia la hardware-ul dvs. de urmărire a sănătății, există mult mai multe motive pentru care ar trebui să vă feriți de acest produs slab coapt.

Inel circular subțire

Circular Ring Slim include o mulțime de tehnologie într-un pachet de dimensiunea unui inel, permițându-vă să vă urmăriți elementele vitale, activitățile și multe altele. Este confortabil, vine într-o gamă largă de dimensiuni și arată suficient de decent. Aplicația Circular oferă o mulțime de date și informații despre sănătatea, fitnessul și somnul dvs., deși este puțin aglomerată. În plus, problemele legate de durata de viață a bateriei și de conectivitate pot face ca utilizarea Circular Ring Slim să fie problematică.

Circulară de marcă

Monitor ritm cardiac Da

Suport pentru notificări Da

Durata de viață a bateriei Până la 5 zile

Senzori Accelerometru, temperatură, PPG și multe altele

Rezistență la apă IPX8, deși este recomandat să nu îl utilizați pentru înot

Mărimea inelului 6-13

Culoarea neagra

Detectare antrenament Da

Moduri de antrenament Nr

Pro

  • Confortabil, stil decent
  • Caracteristicile de urmărire sunt în mare parte precise
  • Design ușor

Contra

  • Se zgârie ușor
  • Durata de viață a bateriei nu este grozavă
  • Probleme de conectivitate
  • Probleme cu firmware-ul

Un design subțire, robust, plin de tehnologie

Voi avertiza toată această recenzie spunând că nu am cele mai mari mâini. Acolo, am spus-o.

Totuși, deși Circular Ring Slim este a doua generație, este totuși puțin gros în dimensiune. Cel puțin, este pentru mine, mai ales în comparație cu formația mea de nuntă, care este foarte subțire. Cu toate acestea, Circular Ring Slim trebuie să-și ascundă gama extinsă de tehnologie undeva. Având în vedere că Ring Slim cântărește doar 2 g și are o grosime de numai 2,2 mm, este o piesă excelentă de inginerie.

  Un ghid definitiv pentru analiza sentimentelor

Vine în mărimi standard de inel 6-13, pe care le selectați în timpul procesului de cumpărare. Cu toate acestea, dacă nu sunteți sigur de dimensiunea inelului, puteți utiliza Kit de dimensiuni circulare pentru a-ți da seama de mărimea ta. Am mărit-o pe a mea ca 9, care este aproximativ aceeași cu verigheta mea, dar a venit ușor mare.

Gavin Phillips / MakeUseOf

Pe partea inferioară a inelului este o proeminență mai mare și mai plată, care găzduiește bateria și alți senzori. Din nou, când te gândești la dimensiunea hardware-ului despre care vorbim aici, zona mică dedicată bateriei și altor tehnologii este absolut ok.

Gavin Phillips / MakeUseOf

Ring Slim este disponibil doar pe negru. Deși Circular susține că Ring Slim a fost „falsificat în Mordor”, cred că totul a fost probabil construit în Franța, unde are sediul Circular. Cu toate acestea, acest lucru nu slăbește „materialul interior nealergenic, nemetalic și confortabil de calitate medicală”, care este o rășină ultra-puternică, și aliajul exterior de aluminiu negru mat și fibră de carbon.

Combinația este puternică. Circular Ring Slim nu simte niciodată că se va îndoi sau se va îndoi și nu a existat nici un moment în timpul utilizării mele în care să fi simțit că inelul va suferi daune. Una peste alta, se simte extrem de bine construit.

Ceea ce nu am fost atât de mulțumit a fost numărul de zgârieturi și cipuri pe care Circular Ring Slim le-a luat într-o perioadă scurtă. Din punct de vedere estetic, aceste mici pete nu mă deranjează, dar m-aș aștepta ca stratul de aluminiu și fibră de carbon să reziste la o presiune mai mare. Zgârieturile provin toate de la utilizarea zilnică obișnuită; Nu sunt în fiecare zi la alpinism sau alergând pe linii de parkour.

Gavin Phillips / MakeUseOf

Folosesc inelul de ceva vreme și, evident, va avea câteva zgârieturi ici și colo. Dar sunt îngrijorat de cum ar putea arăta Ring Slim peste câteva luni, mai ales odată cu începerea verii, și sunt la plajă și mai mult în aer liber în general.

Durata limitată a bateriei și conexiunea pot fi dificile

Circulară afirmă că Ring Slim poate dura până la cinci zile cu o singură încărcare. Nu am găsit acest lucru precis în niciunul dintre cele două moduri ale bateriei, Performanță și Eco.

Comutarea inelului în modul Eco a permis cu siguranță o durată suplimentară de viață a bateriei, reducând frecvența de eșantionare pentru diferiții săi senzori și dezactivând informațiile despre etapa de somn. Urmărirea somnului este unul dintre motivele principale pentru care folosesc tehnologia inteligentă, așa că a trebui să o dezactivez pentru a mă asigura că bateria Ring Slim durează mai mult de 36-48 de ore nu este deosebit de utilă.

Gavin Phillips / MakeUseOf

Sigur, puteți comuta între moduri, dar asta nu este deosebit de util atunci când doriți doar să setați și să uitați. Desigur, răspunsul este să vă amintiți să vă încărcați mai des, iar aplicația pentru smartphone Ring Slim (mai multe despre asta într-un moment) trimite notificări ale bateriei care vă reamintește să vă încărcați.

  Ce sunt MetaMask Snaps și cum funcționează?

După cum v-ați putea aștepta, vă conectați la Ring Slim folosind Bluetooth. Procesul de conectare este destul de simplu, dar există probleme legate de conectivitate odată ce porniți.

Gavin Phillips / MakeUseOf

De exemplu, în câteva ocazii, nu am putut obține inelul să se conecteze la smartphone-ul meu. Ring Slim nu s-a înregistrat în aplicație sau nu s-a conectat timp de mai multe zile și s-a conectat din nou numai după ce a fost lăsat pe încărcător ore întregi. A trebuit să șterg Ring Slim de fiecare dată, apoi să repornesc procesul de înscriere, pierzând o grămadă de date de urmărire. Deși Ring Slim este menit să rețină date până la 20 de zile înainte de sincronizare, faptul că nu s-ar conecta în nicio stare m-a forțat să pierd datele.

La momentul revizuirii, Circular Ring Slim a stat zile întregi pe suportul său de încărcare, fără a răspunde. Nu îl pot reseta din fabrică pentru că nu se conectează la telefonul meu, iar o actualizare a stricat aparent funcția de vibrație haptică, așa că habar n-am dacă răspunde la intrările mele. Doar că nu e foarte bine.

Precizie decentă de urmărire, dar unele inexactități

Desigur, principalul motiv pentru a purta un inel inteligent este să-ți urmărești elementele vitale, cum ar fi somnul, fitnessul, inima și multe altele. Circular Ring Slim urmărește ritmul cardiac, ritmul respirator, temperatura, nivelul de oxigen din sânge, activitatea, somnul și multe altele. Este o gamă similară cu alte inele inteligente (și alte dispozitive inteligente de urmărire).

Gavin Phillips / MakeUseOf

Când începeți să utilizați Circular Ring Slim, trebuie să așteptați 14 zile întregi pentru ca perioada de calibrare să se încheie. Pare mult timp, dar toate inelele inteligente au o perioadă de calibrare pentru a permite măsurători și feedback precise. În această perioadă de calibrare, instrumentul AI Ring Slim și Circular, Kira, învață totul despre dvs. și se pregătește să vă ofere sfaturi personalizate.

Pentru a urmări acuratețea Circular Ring Slim, am comparat datele acestuia cu un ceas inteligent Amazfit Balance. În cea mai mare parte, măsurătorile se aliniază aproximativ, dar am observat și unele discrepanțe mari, în special în ceea ce privește urmărirea pașilor.

Am văzut diferențe de mii de pași între ceasul meu și Ring Slim. Acum, nu sunt sigur dacă asta se datorează tehnologiei sau alți factori, cum ar fi apăsând tastatura toată ziua sau lovind de volan în timp ce conduc, dar a existat adesea o diferență majoră.

Acestea fiind spuse, datele de urmărire a somnului dintre Amazfit Balance și Circular Ring Slim au fost în mare măsură precise, ceea ce este pozitiv.

Urmărirea datelor pentru activitățile dvs. este, de asemenea, doar aceea: urmărire. Este util, dar nu aveți aceleași date de locație aprofundate pe care le veți obține cu alte dispozitive inteligente. Vă va măsura pașii în general, dar este frustrant fără o setare specifică pentru urmărirea exercițiului.

  Remediați Powerbeats Pro care nu se încarcă pe partea dreaptă

Aplicație ușor de utilizat, cu prea multe notificări

Aplicația Circular este destul de simplă de utilizat, cu o interfață plină cu – ați ghicit – cercuri! Deoarece Ring Slim nu are interfață, veți petrece o perioadă decentă de timp aici.

Există cercuri de urmărire pentru ceasul cu alarmă (care vibrează și inelul), Analiza somnului, Analiza energiei, Măsurarea în timp real și Nivelurile de stres, cu alte opțiuni disponibile, cum ar fi Mementoul de medicamente. În meniurile circulare, puteți comuta cu ușurință între modurile de date și puteți arunca o privire asupra unor tipuri de date, cum ar fi pași, puncte cardio zilnice și așa mai departe.

Este o interfață simplu de utilizat, dar nu este cea mai bună, deoarece poate începe să se simtă aglomerată odată ce notificările și sugestiile încep să apară. Puteți dezactiva unele dintre acestea, dar odată ce Kira începe, sugestiile cu privire la ceea ce ar trebui să faci sau cum să-ți modifici comportamentul.

În acest sens, numărul total de notificări de la Circular este prea mare, mai ales că sunt repetitive. A fost iritant să-mi reamintesc că există un anumit moment bun pentru mine să beau cofeină la aceeași oră în fiecare zi, mai ales că nu beau cafea și consum un flux regulat de ceai pe parcursul zilei. Deci, repetitiv și fără rost; combo-ul câștigător.

Inel circular subțire: idee grozavă, dar necesită lucru

Este o perioadă dificilă pentru Inel circular subțire. Nu a fost primul inel inteligent lansat pe piață și acum este prins de noile lansări, cum ar fi Samsung Galaxy Ring, precum și de concurență cu alternative de top, cum ar fi Oura Ring 3.

Chiar și cu sprijinul fostului pilot de F1 Romain Grosjean, am găsit probleme în timpul petrecut cu Circular Ring Slim.

Există numeroase laturi pozitive ale Circular Ring Slim. Este confortabil, se potrivește bine și arată destul de bine. În timp ce urmărirea activităților ar putea fi puțin mai aprofundată, urmărirea somnului și alte valori de fitness sunt precise. În plus, aplicația Circular ar putea folosi ceva lucru și simplificare, dar este ușor de utilizat și are spațiu de creștere.

Pe de altă parte, problemele de conectivitate pe care le-am întâmpinat au făcut ca utilizarea Ring Slim să fie dificilă și ai spera că stratul va fi mai rezistent la zgârieturi. După cum am spus, încă aștept ca Ring Slim să revină la viață, fără să știu dacă este mort sau nu.

Cu amănuntul pentru 275 USD, este greu să recomanzi Circular Ring Slim nimănui, în afară de cei mai înfocați susținători ai tehnologiei inteligente care doresc să încerce orice și orice.

Inel circular subțire

Circular Ring Slim include o mulțime de tehnologie într-un pachet de dimensiunea unui inel, permițându-vă să vă urmăriți elementele vitale, activitățile și multe altele. Este confortabil, vine într-o gamă largă de dimensiuni și arată suficient de decent. Aplicația Circular oferă o mulțime de date și informații despre sănătatea, fitnessul și somnul dvs., deși este puțin aglomerată. În plus, problemele legate de durata de viață a bateriei și de conectivitate pot face ca utilizarea Circular Ring Slim să fie problematică.