Conectați-vă simultan consolele și computerul pentru o nouă experiență

Recomandări cheie

 • Astro A50 X este o cască de gaming fără fir de ultimă generație care oferă conectivitate simultană la consolele PlayStation și Xbox, făcându-l o alegere excelentă pentru jucătorii cu mai multe console.
 • Setul cu cască are conectivitate Bluetooth și sunet personalizabil, permițând jucătorilor să audă fiecare detaliu în timpul jocului.
 • În timp ce Astro A50 X este incontestabil scump, calitatea sa audio excelentă, designul confortabil și microfonul impresionant îl fac o investiție utilă pentru jucătorii care caută o cască de gaming de top.

În ultimii 10 ani, seria Astro A50 a fost un element de bază în domeniul căștilor de gaming wireless de înaltă calitate. Cea mai recentă iterație din această linie iconică – Astro A50 X – aduce o actualizare semnificativă.

La un preț de 380 USD, se mândrește cu o caracteristică revoluționară: se poate conecta simultan atât la consolele PlayStation, cât și la Xbox, ceea ce îl face o opțiune atractivă pentru jucătorii care dețin ambele sisteme. De asemenea, oferă conectivitate Bluetooth și sunet personalizabil care vă permite să auziți fiecare detaliu în timpul jocului.

Această cască de gaming este incontestabil scumpă, dar dă un nou nivel de viață jocurilor pe care nu le-am experimentat până acum.

Logitech Astro A50 X

Dispunând de un sunet excelent, conectivitate simultană PlayStation și Xbox și designul confortabil, dar elegant al Logitech, căștile Astro A50 X sunt o opțiune costisitoare, dar extraordinară pentru jucători.

Microfon omnidirecțional

Compatibilitate Xbox, Playstation, Windows, Mac

Ce este inclus Căști fără fir A50 X, stație de bază A50 X HDMI, cablu USB-A la USB-C, cablu combinat de alimentare USB-C, adaptor AC + capete priză, card de activare Dolby Atmos

Marca Logitech

Durată de viață a bateriei 24 de ore

Raspuns in frecventa 20-20.000 Hz

Tip de încărcare Stație de încărcare, port de încărcare cu fir USB-C

Raspuns in frecventa microfon 60-20.000 Hz

Pro

 • Stația de bază se poate conecta și comuta între PC, PlayStation și Xbox
 • Calitate incredibilă a sunetului și microfon decent
 • comutator HDMI
 • Dolby Atmos
 • Durată de viață a bateriei strălucitoare

Contra

 • Foarte scump
 • Consolele trebuie să fie apropiate

Design: o estetică familiară, dar robustă

Georgie Peru / MakeUseOf

Designul lui A50 X seamănă foarte mult cu predecesorul său, A50, setul cu cască și suportul menținând o estetică similară. Indiferent dacă sunt în alb sau negru, căștile în stil Astro atașate de stâlpii metalici suspendați fac ca A50 X să fie recunoscut instantaneu. Deși designul nu s-a schimbat prea mult, calitatea construcției este lăudabilă.

Căștile sunt aceleași ca și căștile A50: magnetice, din material textil, dar complet respirabile. Acest lucru are ca rezultat o mulțime de sunet care intră în pernițele pentru urechi, dar și o cantitate rezonabilă. Și dacă doriți să le schimbați cu pernițe alternative pentru urechi, puteți. Dar sunt incredibil de confortabile, ceea ce se extinde și la bentita. Acoperit cu același material de pluș, puteți purta cu ușurință A50 X pentru perioade lungi de timp, fără să vă simțiți inconfortabil.

  Google reCAPTCHA Mailhide vă ascunde e-mailul în spatele CAPTCHA pentru a opri spamul

Georgie Peru / MakeUseOf

Fiind complet reglabil, poți să apuci setul cu cască, să îl răsuciți și să îl îndoiți. Nu știu cum se face, dar chestia asta e solidă. Pe lângă faptul că este mai puțin fragil decât alte căști de gaming, A50 X este un companion excelent pentru purtătorii de ochelari. Ajustabilitatea înseamnă mai puțină presiune în jurul tâmplelor, permițându-vă să flexați setul cu cască pentru a se potrivi formei și dimensiunii capului.

Casca auriculară stângă are un microfon flexibil, în timp ce toate porturile și comenzile sunt amplasate convenabil pe auricularul drept. Aici, puteți naviga cu ușurință în diferite opțiuni, cum ar fi comutarea între voce și joc, creșterea/scăderea volumului, dispozitiv etc. Și, dacă preferați să nu utilizați stația de bază wireless inclusă, puteți accesa portul USB-C pentru încărcare prin cablu.

Stația de bază care servește atât ca încărcător, cât și ca transmițător este cea mai semnificativă actualizare a A50 X, permițând conexiuni simultane la PC, PlayStation și Xbox. Sub setul cu cască, veți găsi trei contacte metalice de încărcare care formează o conexiune atunci când îl plasați pe stația de bază. LED-ul luminează portocaliu la încărcare, ceea ce este util, deoarece poate fi puțin dificil să faci căștile să stea drept în timpul încărcării, în timp ce te obișnuiești cu poziționarea lui.

Georgie Peru / MakeUseOf

Pe partea din față a stației de bază, puteți vedea cu ușurință cele patru LED-uri care arată nivelul bateriei căștilor. Un alt LED arată la ce dispozitiv este conectat setul cu cască.

Veți găsi o serie de porturi USB-C în spate, fiecare asociat cu un port HDMI. Acestea sunt pentru conexiuni Xbox, PlayStation și PC. Dacă sunteți familiarizat cu A50s, veți observa că această nouă configurație elimină intrarea auxiliară de 3,5 mm, intrarea și ieșirea audio optică și portul USB-A.

Conectivitate: o minune tehnologică

Conectivitatea lui A50 X este o caracteristică remarcabilă, permițând o integrare perfectă cu PC, PlayStation și Xbox simultan. Panoul din spate al stației de bază găzduiește trei porturi USB-C asociate cu porturi HDMI, pentru fiecare consolă. Este o configurare foarte simplă pentru jocurile pe computer — conectați cablul USB-C / Power Combo în portul USB al computerului de bază și asigurați-vă că cablul USB-C și adaptorul de alimentare inclus sunt conectate.

  Ce este GPTZero? Cum să îl utilizați pentru a detecta textul generat de AI

Există un proces de înlănțuire HDMI ușor complicat dacă doriți să utilizați A50 X pentru jocuri pe consolă. Totuși, odată configurat, căștile oferă o experiență de joc fără probleme pe diferite platforme. Stația de bază funcționează ca un comutator HDMI, simplificând configurarea cablului și eliberând porturile HDMI de pe televizor.

Pentru a preveni să vă pierdeți în timpul configurării, iată câteva indicații pentru a vă ghida:

 • Plasați stația de bază într-o locație centrală lângă configurația dvs. de joc.
 • Conectați stația de bază la o sursă de alimentare folosind adaptorul de alimentare furnizat și cablul combinat USB-C.
 • Conectați cablul HDMI de la PlayStation/Xbox la unul dintre porturile HDMI etichetate pentru PlayStation/Xbox din spatele stației de bază.
 • Conectați cablul USB de la PlayStation/Xbox la portul USB-C corespunzător din spatele stației de bază.
 • Conectați ieșirea HDMI de la stația de bază la televizor sau monitor folosind cablul HDMI 2.1.
 • Porniți consolele PlayStation și Xbox.
 • Pe căștile Logitech Astro A50 X, utilizați butonul dispozitivului pentru a comuta între PlayStation și Xbox, selectând consola dorită.

Ar trebui să utilizați butonul dispozitivului de pe căștile Logitech Astro A50 X pentru a comuta între sursele de sunet PlayStation, Xbox și PC. A50 X extrage sunetul jocului din fluxul HDMI, iar conexiunea USB se ocupă de funcțiile de chat vocal. Stația de bază combină ambele surse audio în căști.

Georgie Peru / MakeUseOf

Odată conectat, este ușor să comutați între fiecare consolă sau PC. Doar selectați dispozitivul pe care îl utilizați și îl aveți. Desigur, această configurație s-ar putea să nu se potrivească tuturor, dar dacă aveți configurarea PC-ului pentru jocuri în aceeași cameră cu Xbox și/sau PlayStation, omite necesitatea de a avea un set de căști pentru fiecare dispozitiv sau durerea de a vă conecta prin Bluetooth de fiecare dată când doriți să comutați între ele.

Calitate audio: Dolby Atmos și calitate impresionantă a microfonului

A50 X acceptă o gamă largă de platforme, inclusiv Windows, Mac, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One și Xbox Series X/S. În special, include autorizarea Dolby Atmos pentru căști pentru Windows PC și Xbox, utilizând, de asemenea, funcția audio 3D a PlayStation 5.

Conectivitatea Bluetooth adaugă versatilitate, permițând utilizatorilor să conecteze căștile la smartphone-uri sau alte dispozitive compatibile cu Bluetooth.

Deși există în mod clar un preț scump atașat setului cu cască A50 X, începe să devină clar exact de ce este cazul. Dacă investiți în A50 X, puteți renunța la orice alte căști sau căști pe care le aveți pentru consolele, computerul de jocuri, telefonul și așa mai departe, dacă doriți cu adevărat. Deși nu mă văd mergând în jos purtând astea, înțelegi ideea pe care încerc să le explic aici.

  Cum să deblochezi SIM Samsung Galaxy S8/S8+

Georgie Peru / MakeUseOf

Pentru utilizatorii care doresc să modifice sunetul care iese din A50 X, acesta Software-ul Logitech G Hub oferă EQ-uri cu 10 benzi pentru personalizarea sunetului. Software-ul este intuitiv și puteți descărca aplicația și pentru iOS/Android.

Dezavantajul clar aici este însă lipsa unor opțiuni extinse pentru microfon. Deși microfonul nu are același nivel de personalizare întâlnit la alte căști Logitech, performanța sa ieșită din cutie este impresionantă, făcându-l potrivit pentru chat vocal și streaming ocazional.

Reglabilitatea și claritatea microfonului îl fac să merite luat în considerare pe meritul său. Deși poate lipsi opțiuni extinse de personalizare, performanța implicită este mai mult decât satisfăcătoare.

Căștile, echipate cu drivere cu grafen de 40 mm de la Logitech, oferă o experiență sonoră completă și captivantă, îmbunătățind calitatea audio și oferind un sunet mai echilibrat și mai clar decât predecesorul său.

Jocuri: audio captivant și precizie spațială

Georgie Peru / MakeUseOf

Performanța audio a lui A50 X este un punct culminant, oferind bas puternic, medii clare și înalte detaliate. Până acum, habar nu aveam de ce am ratat când joc. Întotdeauna am presupus că sunetul pe care l-am auzit este suficient de decent, dar când am jucat o serie de titluri folosind Astro A50 X, am fost uluit.

Audio spațial este remarcabil. Pentru a-l testa, am încărcat cu reticență Fortnite acolo unde mă așteptam la moartea mea rapidă. Cu toate acestea, a putea să lovească pașii altor jucători, a reîncărca armele și a ști exact de unde vor veni a fost o schimbare! Fiecare detaliu a fost evidențiat – chiar și sunetul diferitelor terenuri – a fost o experiență ca nimeni altul.

Testarea cu muzică a relevat, de asemenea, un profil de sunet bine echilibrat, fără distorsiuni chiar și la niveluri maxime de volum. Basul era puternic, mediile clare și nu noroioase, cu înalte detaliate care se pierd adesea.

Capacitățile audio spațiale strălucesc în jocuri, oferind o experiență captivantă cu imagini direcționale. Indiferent de tipul de joc, setul cu cască a oferit o calitate audio excepțională, arătându-și priceperea. Încă o căpuşă de la mine.

O investiție premium

Logitech G Astro A50 X este o cască excelentă pentru gaming, oferind un avantaj unic pentru jucătorii cu mai multe console. Capacitatea de a se conecta la PlayStation și Xbox simultan, împreună cu performanța audio impresionantă, justifică prețul premium. În timp ce procesul de configurare ar putea fi ușor complicat, comoditatea și versatilitatea pe care le aduce jocurilor pe mai multe platforme îl fac o investiție utilă pentru cei care dețin atât console, cât și un computer de jocuri.

Absența anumitor porturi și prețul ridicat pot descuraja unii utilizatori, dar pachetul general și performanța fac din Astro A50 X un candidat de top pe piața căștilor de gaming wireless.

Logitech Astro A50 X

Dispunând de un sunet excelent, conectivitate simultană PlayStation și Xbox și designul confortabil, dar elegant al Logitech, căștile Astro A50 X sunt o opțiune costisitoare, dar extraordinară pentru jucători.