Ce este Kittl? Și cum se compară cu Canva?

Recomandări cheie

 • Kittl oferă soluții de design intuitive AI pentru piețele de imprimare la cerere, făcându-l o opțiune mai bună pentru designerii din această nișă.
 • Atât Kittl, cât și Canva au instrumente AI, dar Magic Studio de la Canva oferă o gamă mai largă de funcții AI pentru design.
 • Bibliotecile de șabloane și materiale ale lui Kittl sunt în creștere și oferă versatilitate pentru designeri. Mai ales pe piața de imprimare la cerere.

Kittl și Canva oferă ambele soluții de design ușor accesibile. Cu Canva concentrându-se în mare măsură pe piața rețelelor sociale, iar Kittl găzduiește produse de design bazate pe tipărire. Deci, având în vedere instrumentele care se suprapun și piețele similare, cum se compară Canva și Kittl?

Ce este Kittl și cum se compară cu Canva?

KittlInstrumentul de design bazat pe browser pretinde a fi cea mai intuitivă platformă de design de pe piață. Împărtășește asemănări cu Canva, inclusiv începuturile sale în oferirea de soluții de design bazate pe browser. Puterea în creștere a instrumentelor și funcțiilor de design a lui Kittl este o competiție excelentă pentru Canva.

In timp ce Canva este incredibil de bine cunoscut în emisferele de design și rețelele sociale, Kittl câștigă viteză în designul intuitiv AI, cu accent pe piețele de imprimare la cerere (POD). Cele două platforme au multe caracteristici similare și ar putea fi utilizate pentru aceleași tipuri de design. Deci, cum se compară ele cu adevărat?

Kittl vs. Canva: Opțiuni de preț

Ca și în cazul multor platforme de design, Kittl oferă un model de abonament pe niveluri. Aceasta începe de la planul gratuit pentru totdeauna, care oferă 15 credite AI, spațiu pentru 20 de proiecte și 500 MB de spațiu de stocare pentru încărcare. Este limitat la descărcări de fișiere cu rezoluție scăzută și o cerință de a atribui orice elemente Kittl atunci când vă publicați designul.

Kittl Pro costă 10 USD/lună, facturat anual. Aceasta include 100 de credite AI/lună, plus mai multe alocații pentru stocare și proiecte. Licența comercială este disponibilă fără cerință de atribuire.

Kittl Expert începe de la 24 USD/lună, facturat anual și sunt disponibile și planuri de afaceri personalizate. Kittl oferă reduceri și planuri de recomandare pentru studenți și profesori, precum și o reducere de recomandare pentru utilizatorii Pro.

Canva oferă o versiune gratuită cu o mulțime de funcții, inclusiv o limită de 50 de credite pentru instrumente și aplicații AI și, la fel ca Kittl, oferă opțiuni limitate de export. Canva Pro oferă utilizatorilor șabloane premium, materiale, instrumente de editare și aplicații și formate mai bune de export de fișiere, inclusiv fișiere PNG și SVG transparente. Există o mulțime de motive pentru a face upgrade la Canva Pro.

Canva Pro costă 119,99 USD pentru un abonament anual cu o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile; Canva for Teams costă 149,90 USD/an pentru primii cinci oameni; Abonamentele Canva for Education sunt oferite profesorilor și studenților gratuit.

Kittl vs. Canva: Caracteristici AI

Atât Kittl, cât și Canva au o varietate de instrumente AI. Un plan Kittl gratuit limitează utilizatorii la doar 15 credite AI în total – va trebui să vă abonați la un plan mai extins pentru a obține mai multe credite AI. Planul gratuit al Canva include 50 de credite AI, deși unele aplicații bazate pe AI necesită înscrieri externe.

Puteți folosi creditele dvs. AI pentru generatorul de logo-uri AI de la Kittl — care generează grafice editabile dintr-un prompt de text — sau pentru generatorul text-to-image pentru a crea o gamă largă de stiluri de artă și imagine; cu toate acestea, aceste rezultate nu sunt editabile. Kittl are câteva alte instrumente bazate pe inteligență artificială, cum ar fi un generator de cotații, un instrument de eliminare a fundalului și un generator de fundal al produsului. De asemenea, furnizează o bibliotecă de imagini generată de AI pentru activele gratuite.

În 2023, Kittl și-a anunțat puterea de proiectare grafică AI generativă, Kittl AI-X1, care alimentează generatorul de logo-uri și este de așteptat să includă instrumente AI mai generative începând cu 2024.

Canva și-a anunțat AI Magic Studio, o colecție de funcții bazate pe AI, în 2023. Canva Magic Studio este un beneficiu Canva Pro. Cu toate acestea, utilizatorilor Canva Free li se permite să utilizeze 50 de credite AI pentru unele dintre serviciile AI.

Canva’s Magic Studio cuprinde:

 • Magic Media cu funcții text-to-image și text-video
 • Magic Write cu instrumente de scriere AI, inclusiv traducere
 • Magic Beats pentru a adăuga muzică sincronizată la videoclipurile sau animațiile tale Canva
 • Magic Eraser pentru eliminarea inteligentă a fundalului
 • Magic Edit pentru a înlocui obiecte
 • Magic Grab care vă permite să selectați și să mutați părți ale unei imagini
 • Magic Expand pentru a extinde marginile imaginilor tale
 • Magic Animate pentru animații rapide și ușoare
 • Design magic pentru o strălucire generală a AI pentru design-urile dvs

Multe dintre aplicațiile integrate din Canva oferă, de asemenea, instrumente externe de inteligență artificială, cum ar fi vocea off AI, personaje video generate și alte instrumente.

Este Kittl bun pentru imprimare la cerere?

Imprimarea la cerere (POD) este o modalitate excelentă pentru designeri de a câștiga venituri pasive din design-urile lor, iar Kittl s-a implicat pentru a face și mai ușor pentru designeri să își vândă munca. Nu numai că există o bibliotecă de design și elemente de utilizat, dar licența comercială a lui Kittl îl face invitant să proiecteze cu elemente gata făcute, precum și să adauge elemente originale.

Kittl a făcut călătoria POD și mai simplă cu funcțiile POD încorporate. Oferă o listă de dimensiuni de șabloane pentru mulți producători de POD, precum și imagini-machete pentru articole de îmbrăcăminte și produse populare, evitându-vă să învățați singur despre crearea machetelor.

Vă puteți salva designul ca o grafică vectorială de înaltă calitate pentru a fi trimis la imprimante terțe sau puteți utiliza ofertele de imprimare la cerere de la Kittl, care sunt disponibile la nivel global. Folosirea Kittl pentru imprimarea la cerere reduce complet intermediarul. Tot ce trebuie să faci este să-ți faci publicitate produsului, iar Kittl se poate ocupa de restul.

Puteți proiecta de la zero folosind Kittl?

Puteți proiecta de la zero direct în Kittl Editor; cu toate acestea, Kittl nu oferă instrumente pentru desenarea sau editarea formelor.

Funcția Editor de text funcționează cu biblioteca vastă de tipografii a lui Kittl – inclusiv licențe inclusiv pentru toate opțiunile de font – și editorul de efecte de text. Puteți crea modele tipografice frumoase cu instrumentele lui Kittl, inclusiv adăugarea de texturi, opțiuni de curbură și formă și editarea traseului liniei de text după scriere.

Există limite pentru a crea modele modelate de la zero. Biblioteca de forme oferă forme de bază, precum și forme și modele pre-ilustrate. Nu există nicio cale prin care să editați formele, așa că trebuie să le utilizați așa cum sunt. Formele pot fi recolorate și au aplicate efecte exterioare de bază.

Folosind biblioteca extinsă de active a lui Kittl, puteți crea o multitudine de modele originale de la zero, care includ aspecte din diferite active. Funcția Efecte de text este cea mai bună modalitate de a crea originalitate folosind Editorul lui Kittl.

În schimb, deși Canva nu este prea mult un instrument de design intuitiv în comparație cu Adobe sau Figma, oferă funcții de design mai personalizabile. Canva include un instrument de desen și abilitatea de a adăuga efecte imaginilor și formelor, dar încă nu există opțiune de cale editabilă.

Sunt șabloanele Kittl bune pentru designeri?

Bibliotecile de șabloane și materiale ale lui Kittl sunt în continuă creștere. Multe șabloane sunt create de creatorii Kittl și toate sunt disponibile cu licențe comerciale pentru utilizarea dvs. În mare parte, șabloanele sunt complet editabile, iar elementele lui Kittl variază în ceea ce privește modul în care pot fi editate.

Odată ce ați creat un design în Kittl, aveți și opțiunea de a vă elibera designul comunității Kittl. Acest lucru vă transformă designul într-un șablon pentru a fi utilizat și editat de alți designeri Kittl.

Deoarece Kittl se concentrează mai mult pe design-urile POD și mai puțin pe design-urile rețelelor de socializare, șabloanele și activele au mai puține părți mobile decât Canva. Șabloanele Canva se concentrează în mare măsură pe setările de rețele sociale cu piese înlocuibile. Canva oferă, de asemenea, materiale video, audio și șabloane animate, care sunt mai puțin frecvente în Kittl.

În general, Kittl are multe asemănări cu Canva, care s-ar putea să nu țină foc caracteristicilor lui Canva. Cu toate acestea, pentru designerii care doresc să spargă piețele de imprimare la cerere sau pentru designerii grafici care doresc să creeze îmbrăcăminte, Kittl este opțiunea mai bună. Caracteristicile sale încorporate POD sunt utile și inspiratoare, iar așteptările lui Kittl AI-X1 vor putea să vă împingă proiectele mai departe cu ajutorul soluțiilor de design AI generative.