03/01/2024

Cum să anulați trimiterea și editarea mesajelor pe iPhone

Dacă faceți adesea greșeli de tipar sau trimiteți mesaje fără să vă gândiți de două ori, iMessage vă ajută să vă remediați greșelile și să vă salvați de jenă. Aici, vă vom arăta cum să editați și să anulați trimiterea textelor iMessage pe iPhone sau iPad.

Cum să anulați trimiterea și editarea mesajelor pe un iPhone

iMessage vă oferă două opțiuni pentru a vă remedia greșelile în timp ce trimiteți mesaje text cuiva. Apăsați lung pe un balon text pentru a găsi opțiunile Editare și Anulare trimitere, apoi alegeți ce doriți să faceți. Este atât de ușor.

Puteți anula un mesaj trimis până la două minute după ce l-ați trimis, în timp ce opțiunea de a edita un mesaj apare timp de până la 15 minute după ce trimiteți mesajul. Rețineți că puteți edita un mesaj doar de până la cinci ori.

În timp ce aveți timp să editați sau să ștergeți, mesajele sunt trimise imediat și nu sunt întârziate, spre deosebire de anularea trimiterii e-mailurilor în aplicația Mail de pe iPhone. Asta înseamnă că oricine citește mesajul imediat poate vedea ceea ce ai trimis inițial. Este, de asemenea, posibil ca destinatarul să citească un iMessage fără a alerta expeditorul că l-a citit. Deci nu poți fi niciodată sigur dacă cineva a văzut primul tău mesaj.

  8 Cel mai bun editor HTML în timp real pentru dezvoltare web

Acest lucru funcționează și pentru persoanele care au și iMessage. Puteți spune dacă persoana căreia îi trimiteți mesaje text are iMessage din bulele de text albastre. Funcțiile Anulați trimiterea și editarea nu vor funcționa pentru mesajele verzi, care sunt texte SMS obișnuite.

Pot alții să vadă dacă editați sau anulați trimiterea unui mesaj?

Da, destinatarul poate vedea dacă editați sau anulați trimiterea unui mesaj, deoarece sub el va apărea o notă mică. Cu toate acestea, ei nu vor putea vedea conținutul mesajului original care a fost netrimis.

Totuși, aceștia vor putea vedea conținutul mesajului editat. Aceasta înseamnă că nu puteți reveni și edita mesaje mai vechi fără ca toată lumea să știe.

Când ar trebui să editați sau să anulați trimiterea unui mesaj?

Este important să rețineți că, deși această funcție este la îndemână, nu ar trebui să trimiteți altora mesaje pe care nu ați dori să le citească în primul rând.

Abilitatea de a edita un mesaj este excelentă pentru a remedia greșelile de scriere și este mai bună decât trimiterea unui text suplimentar (și, prin urmare, un alt ping) care clarifică ceea ce ați vrut să spuneți. Funcția Anulați trimiterea este utilă dacă ați trimis un mesaj persoanei greșite, ați trimis un text inutil în general sau în cazurile în care ați apăsat „trimite” prea devreme din greșeală.

Înainte de a anula trimiterea unui mesaj, amintiți-vă că destinatarul l-ar putea citi imediat. De asemenea, este posibil ca aceștia să poată face acest lucru fără să te avertizeze. Așadar, grăbiți-vă să anulați trimiterea iMessage-urilor pe iPhone dacă doriți să evitați astfel de situații.

  11 cele mai bune instrumente de monitorizare AWS în 2022

x