Cele mai luxoase 8 vehicule electrice

Recomandări cheie

  • Vehiculele electrice redefinesc luxul cu interioarele lor spațioase și motoarele electrice silențioase, oferind un adevărat sentiment de răsfăț.
  • BMW i7 se remarcă prin materialele sale inovatoare, ecranul 8K de 31 de inci și atmosfera de lounge, făcându-l unul dintre cele mai luxoase vehicule electrice.
  • Rolls-Royce Spectre impresionează prin exteriorul său regal, designul cozii bărcii și interiorul rafinat, cu stele LED și orificii de ventilație HVAC din metal lustruit.

Vehiculele electrice sunt cunoscute pentru accelerarea uluitoare datorită livrării instantanee a cuplului, dar ele redefinesc și ceea ce considerăm lux, precum și oferind amenajări interioare care nu ar fi posibile cu vehiculele cu ardere internă.

Lipsa unui motor permite inginerilor de vehicule electrice să maximizeze spațiul interior și să ofere un interior mai luxos. Vehiculele electrice premium se bucură, de asemenea, de avantajul de a fi alimentate de motoare electrice silențioase, mai degrabă decât de motoare puternice cu ardere internă, ceea ce sporește și mai mult senzația de lux.

Să explorăm cele mai luxoase vehicule electrice disponibile în prezent!

1. BMW i7

BMW i7 foarte elegant are unul dintre cele mai bune interioare EV vreodată. Nici aceasta nu este o exagerare; BMW folosește materiale inovatoare (cum ar fi comenzile din sticlă) în interioarele sale cele mai de lux pentru a ieși în evidență de mulțimea sedanelor electrice de lux, iar tehnologia vehiculului este, de asemenea, inegalabilă.

BMW i7 oferă o experiență cinematografică pentru ocupanții săi de pe bancheta din spate, completată cu un afișaj 8K de 31 de inci care se rabatează de pe acoperiș într-un mod dramatic, care, în combinație cu închiderea parasolarelor din spate, vă oferă o adevărată ambianță de teatru.

Acoperișul panoramic din sticlă are, de asemenea, accente de lumină LED încorporate, precum și iluminare ambientală în întreaga cabină, ceea ce ajută la crearea unei experiențe asemănătoare unui lounge, mai ales noaptea.

I7 are și uși care se deschid la atingerea unui buton fără ca șoferul să fie nevoit să ridice un deget, ceea ce este un alt semn distinctiv al luxului adevărat. De asemenea, oferă o autonomie de până la 321 de mile, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la reîncărcare foarte des atunci când porniți la drum.

2. Rolls-Royce Spectre

Credit imagine: Rolls-Royce

Rolls-Royce Spectre este apogeul absolut al luxului vehiculelor electrice. Exteriorul este regal și luxos, dar într-o manieră extrem de sofisticată – semnele distinctive ale unui adevărat Rolls-Royce.

  Aplicațiile de „Securitate” pentru iPhone fac de fapt ceva?

Sculptura tradițională Spirit of Ecstasy este încă acolo, făcând o declarație puternică în timp ce împodobește capota masivă, dar grila este ușor redusă în dimensiune (și, de asemenea, iluminată din spate pentru un aspect foarte modern). Partea din spate are designul distinctiv al cozii de barcă Rolls-Royce, făcut celebru de multe vehicule clasice Rolls-Royce de-a lungul istoriei sale de peste un secol.

Deoarece acesta este un coupe Rolls-Royce, sunt prezente și ușile uimitoare cu deschidere în spate; nu este mai bine decât asta dacă vrei să faci o intrare.

Interiorul este tipic Rolls-Royce, ceea ce înseamnă că veți găsi doar cele mai bune materiale, iar stelele LED care împodobesc acoperișul și panourile ușilor oferă o experiență de altă lume în interior.

Nu veți găsi orificii de ventilație HVAC ascunse în interiorul Spectre, așa cum ați găsi într-un Tesla. Orificiile HVAC de la Rolls-Royce sunt opere de artă din metal lustruit; nu e nevoie să le ascunzi când arată atât de bine. Cel mai rafinat lemn împodobește întregul interior, iar singurul lucru dezamăgitor este cât de multe vaci au murit de dragul confecționării interiorului din piele. Este oferită piele sintetică, dar nu ne așteptăm să fie o alegere populară printre cumpărătorii Spectre.

3. Porsche Taycan

Credit imagine: Porsche

De obicei, luxul nu este primul lucru care îți vine în minte când te gândești la Porsche Taycan, dar acest EV de performanță este, de asemenea, foarte luxos în interior și are un spectru foarte larg de personalizare din fabrică.

Îți poți personaliza Porsche Taycan pentru a prezenta ornamentele interioare vopsite în aceeași culoare ca exteriorul mașinii, precum și culori minunate (cum ar fi Neodyme, o nuanță subtilă asemănătoare cuprui) pentru piesele metalice.

De asemenea, puteți alege dintre multe nuanțe diferite de piele și chiar combinații în două tonuri, precum și opțiunea Taycan-ului dvs. cu un interior fără piele.

Afară, Taycan emană clasă și rafinament, ceea ce îl face să se simtă ca acasă la pistă sau la parcarea cu valet a unui hotel elegant. Designul este subestimat, dar este incontestabil Porsche.

4. Lotus Eletre

Credit imagine: Mașini Lotus

Lotus Eletre este o abatere uriașă de ceea ce este cunoscut pentru Lotus (mașini ușoare, care sunt grozave de condus), dar producătorul britanic de mașini sport a reușit totuși să creeze un EV excelent (și luxos).

Exteriorul este foarte futurist, iar dacă te uiți suficient de bine, poți vedea câteva indicii de Lamborghini Urus în partea din față a vehiculului.

Puterea fără efort este unul dintre cele mai importante aspecte ale luxului, iar Eletre are o mulțime. Produce 905 cai putere datorită configurației sale cu dublu motor, iar timpul de la 0 la 60 mph de aproximativ trei secunde este extraordinar de rapid pentru un SUV mare.

  Cum să vă verificați puterea semnalului Wi-Fi

Interiorul lui Eletre este plin de accente clasice, cum ar fi scaunele cu găleată din piele Nappa care vă masează și vă țin de cald. Accentele aurii din interior completează, de asemenea, aspectul sofisticat al interiorului lui Eletre.

5. Mercedes-Benz EQS

Credit imagine: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz EQS este un vehicul de lux fenomenal, iar acest lucru nu ar trebui să fie o surpriză, având în vedere că este un produs Mercedes-Benz. Producătorul german este renumit pentru că a făcut regele sedanurilor executive (Clasa S) și este clar că producătorul auto a aplicat aceleași principii atunci când a proiectat EQS, care profită de platforma dedicată vehiculului electric EVA pe care este construit.

Marca de lux a lui Mercedes nu este ostentativă, iar designul exterior al lui EQS este elegant, dar extrem de restrâns. Interiorul este o cu totul altă poveste; cantitatea de lux și atenția la detalii este cu adevărat incredibilă, la fel ca și posibilitățile de personalizare.

Iluminarea ambientală din EQS este nemaipomenită, iar enormul Hyperscreen de 56 de inchi (compus din trei afișaje diferite sub un panou enorm de sticlă) vă va da impresia că conduceți o navă spațială. Chiar și orificiile HVAC asemănătoare unei turbine sunt o priveliște de văzut, iar scaunele din piele matlasată arată, de asemenea, incredibil.

6. Nio ES8

Credit imagine: Nio

ES8 este SUV-ul de vârf al lui Nio, iar o privire în interiorul acestui vehicul electric chinezesc va clarifica intențiile sale de lux. Nio optează pentru o abordare minimalistă în interior, dar spre deosebire de abordarea Tesla asupra minimalismului (care uneori pare ieftin), interiorul lui Nio arată extrem de scump și fastuos.

Există control climatic în cinci zone, astfel încât niciunul dintre pasagerii tăi nu se va simți uitat, iar scaunele căpitanului din al doilea rând (complet cu un suport extensibil pentru picioare și o funcție de înclinare) nu ar arăta deplasat într-un jet privat.

Includerea unui afișaj pentru șofer este, de asemenea, un plus grozav. Nio nu este un producător auto de lux consacrat precum Mercedes-Benz, dar dacă ES8 este un indiciu, marca este în mod clar ambițioasă și are un viitor strălucit în fabricarea de vehicule electrice elegante.

7. Aer lucid

Lucid Air este un sedan electric de ultimă oră, care redefinește modul în care ne gândim la lux. Exteriorul său este extrem de discret, dar este evident că designul este un produs al funcției și al eficienței aerodinamice. Oricum, exteriorul este foarte frumos și luxos.

Luxul vine în multe forme, iar Lucid te acoperă cu versatilitatea sa uluitoare. Oferă o autonomie de până la 516 mile (ceea ce este cea mai bună din clasă cu o marjă largă) și, de asemenea, puteți opta pentru modelul Air Sapphire, care va deveni cea mai rapidă mașină de producție din lume, cu un timp de 0 până la 60 mph. 1,89 secunde datorită unei puteri uluitoare de 1.234 de cai putere.

  Cum să schimbați BNB cu Smart Chain în Trust Wallet

Coeficientul său de rezistență este, de asemenea, foarte impresionant la 0,197. În interior, veți găsi un interior frumos, inspirat din peisajele naturale din California, cum ar fi Mojave și Tahoe. Puteți obține chiar finisarea scaunelor din față într-o culoare închisă, în timp ce scaunele din spate sunt mai deschise pentru a sublinia o senzație de relaxare pentru ocupanții din spate.

Noile componente miniaturizate ale lui Lucid permit cantități masive de spațiu pentru picioarele din spate (similar cu o mașină de lux de dimensiuni normale), chiar dacă Air este proporțional mai degrabă ca un vehicul de dimensiuni medii.

8. Audi e-tron GT

Credit imagine: Audi

E-tron GT este unul dintre cele mai frumoase sedanuri făcute vreodată, iar acest lucru nu ar trebui să fie un șoc imens, deoarece echipa de proiectare a Audi îl scoate din parc de ani de zile.

Fiecare detaliu exterior pare premium și avansat din punct de vedere tehnologic. În cazul în care Porsche Taycan (care are multe în comun cu e-tron GT) este mai mult un design clasic Porsche, e-tron GT arată ca o mașină pe care ai vedea-o într-un film Tron. Roțile cu adevărat cool completează exteriorul futurist, iar spatele are o poziție largă și amenințătoare. Aspectul general este luxos și țipă de ultimă oră.

În interior, veți găsi un interior care este surprinzător de tonificat pentru un astfel de vehicul cu un aspect exterior atât de izbitor. Indiferent, interiorul este fin lucrat cu cele mai bune materiale, potrivire și finisare. Incrustațiile opționale din fibră de carbon mată de 1.000 USD sunt o necesitate, deoarece oferă interiorului o atmosferă sportivă pe care nu o oferă ornamentele standard din lemn.

E-tron GT este cel mai apropiat lucru de un Audi R8 cu patru uși și doar asta ar putea fi suficient pentru a-l face unul dintre cele mai bune vehicule electrice de lux din lume.

Vehiculele electrice au crescut noțiunea de lux într-o mașină

Vehiculele electrice au reușit să depășească vehiculele cu ardere internă în multe domenii, iar acum puteți adăuga lux la această listă. Livrarea lor silențioasă și lină a puterii permite o experiență mult mai luxoasă decât ați obține în mod normal într-un vehicul cu ardere internă, indiferent cât de neted este motorul cu ardere în cauză.

În interior, veți descoperi că vehiculele electrice pot maximiza spațiul interior în moduri în care vehiculele cu ardere internă nu pot. Cel mai bun exemplu în acest sens este Lucid Air de înaltă tehnologie, care se mândrește cu niveluri de spațiu interior Clasa S cu un ampatament Clasa E datorită componentelor sale minuscule ale grupului de propulsie și avantajelor de ambalare pe care le aduc.

Vehiculele electrice au, de asemenea, soluții superioare de stocare (frunks), precum și emisii mai puțin deranjante care ar putea strica experiența de conducere.