Cele mai ieftine 7 televizoare de 120 Hz pentru jocuri

Cele mai bune televizoare pentru jocuri vă pot da înapoi cu mii de bani, dar nu trebuie să vă dați banii pentru o experiență de joc captivantă. Aceste opțiuni accesibile includ funcții avansate, cum ar fi iluminarea de fundal cu mini-LED, porturi HDMI 2.1 pentru console de ultimă generație și rate de reîmprospătare de 120 Hz, care vă mențin blocat în acțiune.

LG

LG QNED80 2023 este un uimitor vizual. Designul său elegant se îmbină perfect cu un panou strălucitor Quantum Dot care explodează cu culori vibrante și precise. Upscalingul de conținut este ireproșabil, asigurând atât jocurile vechi, cât și filmele cu rezoluție joasă, ating o glorie clară 4K. De asemenea, poate deveni luminos fără a zdrobi scenele întunecate, rezultând o calitate captivantă și uimitoare a imaginii.

În ceea ce privește jocurile, QNED80 se mândrește cu performanță 4K 120Hz cu VRR pe două dintre porturile sale HDMI, făcându-l o potrivire perfectă pentru jocurile pe consolă de generație următoare. Manipularea mișcării este excepțională, păstrând fiecare detaliu ascuțit chiar și în cele mai pline scene de acțiune. În timp ce lipsa reglajului local adecvat ar putea duce la efecte de halo minore în unele scene, este un ușor compromis pentru un astfel de set de caracteristici altfel impresionant.

Seria LG QNED80 URA

Cel mai bun în general

Dotat cu porturi HDMI 2.1, un panou de 120 Hz pentru un joc fluid și o calitate vie a imaginii, LG QNED80 2023 strălucește ca o opțiune fiabilă și accesibilă pentru jocurile pe consolă de nouă generație.

Pro

 • Calitate excelentă a imaginii
 • Culori bogate și vibrante
 • Port HDMI 2.1 pentru jocuri 4K/120Hz
 • Suport VRR solid și timp de răspuns rapid
 • Configurare ușoară

Contra

 • Dimmerarea locală slabă
 • Nu acceptă Dolby Vision

Cel mai bun televizor pentru jocuri cu buget sub 500 USD: TCL Q6

TCL

  Este bun DJ-ul AI de la Spotify? 5 îmbunătățiri de care are nevoie

Deși există opțiuni mai ieftine, TCL Q6 se remarcă prin experiența sa captivantă, cu întârziere redusă, care vă va face să dominați bătăliile în ritm rapid. Nu lăsați porturile HDMI 2.0 să vă păcălească; jocurile cu rată de reîmprospătare ridicată sunt încă foarte active aici, atingând o frecvență de 120 Hz cu VRR la 1080p sau 1440p.

Panoul QLED oferă o calitate uimitoare a imaginii, cu culori vibrante și străluciri puternice. Cu toate acestea, lipsa estomparii locale înseamnă că unele negre ar putea deveni ușor gri în scenele mai întunecate, iar înflorirea ocazională s-ar putea strecura în timpul HDR. Acestea fiind spuse, calitatea generală a imaginii este încă excelentă, iar Dolby Vision adaugă o notă de magie cinematografică jocurilor și filmelor tale.

Dacă vrei ceva și mai accesibil fără a sacrifica emoțiile de 120 Hz, TCL Q5 este o alternativă bună dacă îl poți găsi pe stoc.

TCL Q6

Cel mai bun sub 500 USD

În timp ce rata de reîmprospătare 4K limitează la 60 Hz, acest televizor eliberează 120 Hz la rezoluții mai mici, ideal pentru jocurile competitive cu un buget redus.

Pro

 • Accesibil
 • Calitate strălucitoare a imaginii cu Dolby Vision
 • Joc receptiv la 120 Hz
 • Timp bun de răspuns și FreeSync VRR

Contra

 • Nu acceptă 120 Hz în 4K

Sony

Televizorul Sony BRAVIA X85K este o bijuterie rară printre televizoarele pentru jocuri cu buget redus. Nu numai că vă permite să descoperiți jocurile cu ritm rapid la 4K 120Hz ca mătăsă pe PS5, dar oferă și o experiență de vizionare detaliată și captivantă, datorită funcțiilor exclusive, cum ar fi Auto HDR Tone Mapping.

X85K nu se referă doar la viteză. Deși nu are o lumină de fundal mini-LED, Sony a reglat cu măiestrie acest televizor pentru a depăși alte oferte de gamă medie. Raportul său de contrast nativ mai ridicat și panoul mai luminos fac conținutul HDR să iasă cu realism și profunzime. Combină asta cu culori vibrante și Dolby Vision și ai un televizor care verifică toate casetele pentru vizionarea de filme, sport și orice altceva îți dorește inima.

  Cum să redați muzică pe Amazon Echo

Televizor Sony BRAVIA X85K

Cel mai bun pentru PS5

Dacă sunteți în căutarea unui televizor la preț accesibil pentru PS5, Sony X85K oferă o experiență uimitoare cu suport 4K 120Hz, VRR pentru imagini fluide și HDR uimitoare, toate la un preț care nu va da banii.

Pro

 • Raport de contrast genial
 • Calitate luminoasă și vie a imaginii
 • Suport 4K/120Hz
 • Suport VRR și timpi de răspuns rapid

Cel mai bun televizor OLED pentru jocuri: LG C3

LG

Ar putea părea scump la prima vedere, dar LG C3 este de fapt o bijuterie ascunsă, relativ prietenoasă cu bugetul, printre televizoarele OLED. În timp ce opțiuni similare precum Samsung S90C urcă rapid pe teritoriul luxului, C3 oferă punctele forte ale OLED-ului – contrast incredibil, negru intens, culori vibrante și o serie de funcții inteligente – toate la un preț foarte competitiv.

În comparație cu televizoarele cu buget redus, C3 oferă un joc mai fluid și o claritate superioară a mișcării, cu timpul său de răspuns aproape instantaneu și un întârziere redus de intrare. Toate cele patru porturi HDMI acceptă jocuri 4K la 120 Hz, perfecte pentru console de ultimă generație și PC-uri de ultimă generație. Iar dimensiunile sale versatile, inclusiv o opțiune compactă de 42 de inchi, îl fac ideal pentru diverse configurații de jocuri.

LG C3 OLED

Cel mai bun OLED

LG C3 este unul dintre cele mai accesibile televizoare OLED cu suport HDMI 2.1 și 120 Hz, făcându-l o opțiune solidă dacă acordați prioritate imaginilor de top fără a pierde banii.

Pro

 • Calitate excepțională a imaginii
 • Contrast strălucitor și negru perfect
 • Reproducere remarcabilă a culorilor
 • Patru porturi HDMI 2.1 pentru jocuri 4K/120Hz
 • Manevrare excelentă a mișcării

Contra

 • Nu la fel de luminoase ca televizoarele OLED premium

Cel mai bun televizor pentru jocuri cu buget redus pentru PC: Hisense U7K

Hisense

Hisense oferă un pachet convingător cu U7K, care demonstrează că nu aveți nevoie de tehnologie de ultimă oră precum Dolby Vision și mini-LED. Dispunând de un suport adecvat de reglare locală a luminii și de o luminozitate uimitoare de 1.000 de nit, acest televizor de gamă medie strălucește, mai ales pentru conținutul HDR. Indiferent dacă vizionați filme într-o cameră întunecată sau luminoasă, acesta aduce experiența IMAX chiar în confortul casei dvs.

  5 jocuri video ușoare pentru a vă ajuta să vă relaxați în vremuri stresante

Surprizele nu se opresc aici: U7K se mândrește cu o rată de reîmprospătare nativă de 144 Hz, depășind standardul de 120 Hz pentru majoritatea televizoarelor de gaming, făcându-l perfect pentru jucătorii de pe computer care își doresc fiecare avantaj competitiv. Se mândrește, de asemenea, cu un întârziere scăzut de intrare și un VRR uniform pentru toate ratele de reîmprospătare. Deși este posibil ca FreeSync să nu funcționeze simultan cu HDR pe computerele cu GPU AMD, G-Sync și alte formate VRR funcționează impecabil.

Hisense U7K

Cel mai bun pentru PC

674 USD 800 USD Economisiți 126 USD

Hisense U7K oferă o valoare remarcabilă, combinând caracteristici superbe de home theater și jocuri, inclusiv o experiență fluidă 4K la 144 Hz, făcându-l un vis devenit realitate pentru jucătorii de PC cu buget redus.

Pro

 • Performanță excelentă, completă
 • Suportă 144 Hz cu VRR în 4K
 • Calitate uimitoare a imaginii
 • Contras și culori strălucitoare

Contra

 • Este posibil ca FreeSync să nu funcționeze cu HDR pe computere

FAQ

Î: Ce este rata de reîmprospătare a unui televizor și cum afectează aceasta jocurile?

Rata de reîmprospătare a unui televizor indică de câte ori pe secundă se actualizează imaginea de pe ecran. Deci, un televizor de 60 Hz reîmprospătează imaginea de 60 de ori pe secundă, în timp ce un televizor de 120 Hz o reîmprospătează de 120 de ori pe secundă.

Ratele de reîmprospătare contează în jocuri. O rată de reîmprospătare mai mare oferă imagini mai fluide și mai fluide și elimină neclaritatea în mișcare, făcând mai ușor să vedeți și să reacționați la acțiunile de pe ecran, oferindu-vă un avantaj semnificativ în jocurile extrem de competitive.

Î: Care sunt ratele de reîmprospătare comune și care sunt cele mai bune pentru jocuri?

Majoritatea monitoarelor și televizoarelor pe care le veți găsi astăzi pe piață sunt echipate cu o rată de reîmprospătare de 60 Hz. Deși acest lucru este perfect adecvat pentru sarcinile de zi cu zi și pentru jocurile ocazionale, dacă îți dorești cea mai fluidă și mai receptivă experiență în jocurile cu ritm rapid, ia în considerare optarea pentru un monitor sau un televizor cu o rată de reîmprospătare de 120Hz, 144Hz, 240Hz sau chiar mai mare.

Î: Ce alte aspecte ale unui televizor sunt importante pentru jocuri?

În plus față de rata de reîmprospătare, alte aspecte pe care trebuie să le căutați într-un televizor pentru jocuri includ rata de reîmprospătare variabilă (VRR), lag de intrare scăzut și timpi de răspuns rapid.