03/01/2024

Cele mai bune stații de încărcare pentru mai multe dispozitive în 2024

Indiferent dacă sunteți un tehnic sau o persoană care nu cunoaște tehnologia, există șanse mari să dețineți două sau mai multe dispozitive care necesită încărcare regulată. Cu încărcătorul potrivit, vă puteți organiza spațiul și vă puteți încărca dispozitivele în mod eficient.

Satechi

Stația de încărcare pentru mai multe dispozitive Dock5 de la Satechi este soluția perfectă de încărcare dacă aveți o combinație de telefoane, căști și tablete. Puteți încărca simultan până la cinci dispozitive, păstrându-le organizate pe suportul din silicon al Satechi Dock5.

Stația de încărcare pentru mai multe dispozitive Dock5 vine cu două porturi USB-C PD, două porturi USB-A și un suport de încărcare Qi de 10 W, care este ideal pentru încărcarea fără fir a telefoanelor și a căștilor. Porturile USB-C oferă fiecare până la 20 W și acceptă încărcare rapidă.

Această stație de încărcare elegantă și de înaltă calitate se poate integra în orice configurație, fie că este un birou sau o noptieră. Satechi Dock5 este, de asemenea, certificat ETL și CE, cu protecție la temperatură și construcție internă premium care garantează că dispozitivele dumneavoastră sunt protejate de daune electrice.

Stație de încărcare pentru mai multe dispozitive Satechi Dock5

Cel mai bun în general

55 USD 60 USD Economisiți 5 USD

Încărcați până la cinci dispozitive simultan și păstrați-vă stația de lucru sau noptiera organizată cu Stația de încărcare pentru mai multe dispozitive Satechi Dock5. Acest încărcător puternic are divizoare convenabile din silicon și produce 20 W pe USB-C și 12 W pe USB-A, garantând că fiecare încărcare este rapidă și convenabilă.

Pro

 • Încarcă până la cinci dispozitive simultan
 • Construcție raționalizată de înaltă calitate
 • Suporta încărcare de mare viteză
 • Include organizator de dispozitiv încorporat

Contra

 • Cablurile de încărcare nu sunt incluse
 • Lipsesc prize

Samsung

Accesoriile de la terțe părți sunt întotdeauna mai ieftine, dar uneori este mai bine să profitați de accesorii de la prima parte, deoarece oferă o calitate și compatibilitate mai bune. Un exemplu în acest sens este Samsung 15W Wireless Charger Duo, un suport de încărcare wireless 2-în-1 conceput pentru a alimenta mai multe dispozitive.

Încărcătorul wireless Duo de 15 W oferă o modalitate sigură și elegantă de a vă încărca smartphone-ul Galaxy și Galaxy Watch sau Galaxy Buds în același timp. Dincolo de dispozitivele Samsung, puteți utiliza și acest suport de încărcare pentru a alimenta alte dispozitive compatibile Qi (sau Qi2), inclusiv iPhone-uri, căști Bluetooth și ceasuri inteligente.

Pe lângă capacitatea sa perfectă cu dispozitive compatibile Qi, încărcătorul wireless Duo de 15 W vă poate reîncărca telefonul la cea mai rapidă viteză de încărcare de 15 W. De asemenea, are o construcție premium, elegantă, disponibilă în două culori și un ventilator pentru a preveni supraîncălzirea la încărcarea mai multor dispozitive.

  11 Cea mai bună platformă de date despre clienți pentru afaceri în creștere

Încărcător wireless Samsung 15W Duo

Cel mai bun buget

Încărcați-vă dispozitivele acasă sau în deplasare cu ușurință folosind încărcătorul wireless Samsung 15W Duo. Această stație de încărcare este disponibilă în două culori minimaliste fermecătoare și este capabilă să încarce rapid aproape orice dispozitiv compatibil Qi.

Pro

 • Design fermecător în două culori captivante
 • Suporta incarcare rapida
 • Include un sistem de răcire încorporat
 • LED-urile colorate indică starea de încărcare

Contra

 • Compatibil numai cu dispozitivele compatibile cu QI

Belkin

Padul de încărcare fără fir Belkin BoostCharge PRO 3-în-1 cu MagSafe este o alegere excelentă pentru cei care caută cea mai bună stație de încărcare pentru produsele Apple. Este proiectat meticulos pentru a încărca un iPhone, Apple Watch și AirPod-uri în același timp, fără nicio aglomerație de cabluri, ceea ce îl face ideal pentru încărcare de pe desktop sau pe noptieră.

Puteți încărca ceasul plat sau în modul noptieră și există un buton reglabil pentru a se potrivi diferite modele și dimensiuni de Apple Watch. De asemenea, acceptă pe deplin MagSafe, ceea ce înseamnă că poate încărca rapid cele mai recente modele de iPhone.

Calitatea de construcție a pad-ului BoostCharge PRO 3-în-1 este fantastică. Atașarea și detașarea iPhone-ului este simplă datorită bazei ponderate, iar aspectul orizontal înseamnă că puteți încărca practic orice dispozitiv compatibil Qi. Cel mai bun dintre toate, BoostCharge PRO este extrem de accesibil, în ciuda calității sale premium.

Pad de încărcare fără fir Belkin BOOSTCHARGE PRO 3-în-1 cu MagSafe

Cea mai bună stație de încărcare pentru dispozitive Apple

Alimentați-vă dispozitivele fără probleme cu suportul de încărcare fără fir Belkin BoostCharge PRO 3-în-1. Această placă de încărcare elegantă este creată pentru dispozitivele Apple, oferind o încărcare ideală pentru iPhone, ceasuri Apple și AirPods. Profită de designul plat al lui BoostCharge PRO pentru a călători cu ușurință.

Pro

 • Acceptă încărcarea Apple Watch în modul plat sau noptieră
 • Include o garanție de doi ani
 • Design minimalist frumos
 • Nu sunt necesare cabluri de încărcare

Iseyyox

Evitarea inevitabilului grup de cabluri de încărcare încurcate din partea de jos a genții de călătorie este simplă atunci când ai încărcătorul wireless magnetic pliabil 3-în-1 Iseyyox. Această stație de încărcare extrem de portabilă este disponibilă în șase culori captivante — negru, verde, albastru, roz, violet și alb — și are panouri de încărcare magnetice care țin dispozitivele dvs. ferm în poziție.

  Cum să scrieți și să vindeți o carte electronică

Nici nu aveți nevoie de cabluri pentru a vă încărca dispozitivele. Odată ce ați conectat încărcătorul Isseyox 3-în-1 la perete cu adaptorul de 18 W inclus, încărcarea oricărui dispozitiv compatibil Qi este la fel de simplă ca să-l lipiți pe unul dintre cele trei panouri ale încărcătorului. Acest încărcător versatil poate fi așezat plat, pliat într-un suport de telefon portabil sau chiar stivuit în timpul utilizării.

Dock de încărcare wireless magnetic pliabil 3 în 1 Iseyyox

Cea mai bună stație de încărcare portabilă

43 USD 60 USD Economisiți 17 USD

Schimbă-ți viața și economisește-ți geanta de călătorie cu un încărcător pliabil 3-în-1 Iseyyox vibrant. Oferă 10W până la trei dispozitive conectând smartphone-ul, căștile sau ceasul inteligent compatibil cu Qi la cele trei suporturi magnetice de încărcare ale acestui încărcător.

Pro

 • Pliabil și extrem de versatil
 • Foarte portabil
 • Disponibil în șase culori vibrante
 • Accesibil și frecvent la vânzare

Contra

 • Oferă doar 10 W (telefoane) / 5 W (căști) / 2,5 W (ceasuri inteligente)

Anker

Supraîncărcați-vă stația de lucru peste limitele convenționale cu stația de încărcare 10-în-1 Anker 647. Cu șase prize de curent alternativ, două cabluri USB-C retractabile și două porturi USB-A și USB-C, Anker 647 oferă o experiență de încărcare premium potrivită colegilor, prietenilor sau expertului obișnuit în tehnologie.

Fiecare dispozitiv pe care îl conectați la Anker 647 va primi încărcarea corectă, datorită puterii de 100 W distribuite între toate porturile USB ale unității. Tehnologia ActiveShield 2.0 a lui Anker 647 garantează că puterea de ieșire și temperatura unității nu vor depăși niciodată limitele de siguranță. Mai presus de orice, Anker 647 este o stație de încărcare în care poți avea încredere.

Stație de încărcare Anker 647 10 în 1

Cel mai bun pentru laptopuri

Laptopurile, tabletele și smartphone-urile sunt toate ușor de încărcat, sincronizate cu stația de încărcare 10-în-1 Anker 647. Furnizați 60W printr-o conexiune USB-C sau încărcați mai multe dispozitive simultan la 45W, 40W sau 15W. Această unitate oferă o încărcare completă de la toate cele șase prize de curent alternativ și o putere combinată de 100 W de la conexiunile USB, garantând o încărcare rapidă.

Pro

 • Suportă AC, USB-C și USB-A
 • Include doi conectori USB-C retractabili încorporați
 • Capabil de încărcare rapidă
 • Design elegant, compact

Contra

 • Nu acceptă încărcarea fără fir
 • Disponibil doar într-o singură culoare

FAQ

Î: Va funcționa vreo stație de încărcare cu toate dispozitivele mele?

Nu toate stațiile de încărcare vor funcționa cu toate dispozitivele. Stațiile de încărcare fără fir vor funcționa numai cu dispozitive care acceptă încărcare fără fir. Stațiile de încărcare USB-A și USB-C vor încărca numai dispozitivele cu porturi compatibile. Dacă laptopul dvs. folosește o priză tradițională pentru încărcare sau are nevoie de mai multă energie decât ar putea oferi un încărcător USB-C, va trebui să găsiți o stație de încărcare cu prize de curent alternativ.

  Remediați Consola de administrare WSUS Nu se poate conecta serverul WSUS prin Remote API

Î: Cum îmi pot da seama dacă telefonul sau ceasul inteligent poate fi încărcat fără fir?

Vă puteți da seama dacă telefonul sau ceasul inteligent poate fi încărcat fără fir, găsind numele modelului său și cautând-l pe Google, verificând manualul de utilizare al telefonului sau încercând să îl încărcați cu un încărcător wireless. Să știi că telefonul tău se poate încărca fără fir este la doar o căutare Google distanță.

Î: Încărcarea cu stațiile de încărcare este mai lentă decât utilizarea unui încărcător pentru un dispozitiv?

Viteza de încărcare depinde de stația de încărcare pe care o utilizați. Încărcătoarele cu o putere mare se vor încărca mai repede decât cele cu o putere mai mică. Stațiile de încărcare vor oferi cea mai rapidă încărcare disponibilă atunci când un singur dispozitiv este conectat, dar vor distribui puterea către mai multe dispozitive dacă sunt mai multe. Acest lucru ar putea duce la viteze de încărcare mai mici decât v-ați aștepta atunci când utilizați un încărcător pentru un dispozitiv.

Î: Cum încărcați mai multe dispozitive simultan?

Puteți încărca mai multe dispozitive simultan utilizând un încărcător cu mai multe dispozitive sau o stație de încărcare. O stație de încărcare este o soluție ideală, deoarece vă păstrează toate dispozitivele frumos organizate într-o singură locație, făcându-l perfect pentru utilizare pe o noptieră, blat de bucătărie sau birou.

Î: Puteți pune mai multe dispozitive pe un încărcător wireless?

Puteți încărca un singur dispozitiv pe un suport de încărcare wireless standard. Dacă doriți să puneți două sau mai multe telefoane pe un încărcător wireless, veți avea nevoie de o stație de încărcare 2-în-1 sau 3-în-1. Aceste încărcătoare wireless includ două sau mai multe module de încărcare wireless, permițându-vă să încărcați simultan mai multe dispozitive.

x