Cele mai bune servicii VPN din 2024

Recomandări cheie

 • NordVPN este cel mai bun VPN general, cu peste 6.000 de servere în întreaga lume și viteze rapide de conectare, oferind o gamă de caracteristici suplimentare pentru a spori confidențialitatea și securitatea.
 • Versiunea gratuită a PrivadoVPN oferă 10 GB de date pe lună și acces la o serie de protocoale VPN, ceea ce o face o alegere viabilă pentru cei care nu doresc să cheltuiască bani pe un serviciu VPN.
 • Aplicația Surfshark ușor de utilizat, opțiunile extinse de server, comutatorul de oprire VPN și protecția împotriva scurgerilor DNS îl fac una dintre cele mai bune opțiuni VPN pentru mobil.

O conexiune la internet sigură și anonimă este vitală pentru mulți oameni din întreaga lume. Cine vrea să fie urmărit și urmărit pe internet, oricum?

Cel mai simplu mod de a vă spori confidențialitatea online este cu un VPN, dar cu atât de multe servicii VPN, care este cel mai bun și cum alegi?

Cel mai bun VPN în general: NordVPN

NordVPN ocupă locul nostru de top drept cel mai bun VPN, bifând toate casetele relevante de care are nevoie un VPN bun.

 • Locații de server: 6.000 de servere în 60 de țări din întreaga lume.
 • Criptare: AES-256.
 • Preț: variază în funcție de plan (de la 3,36 USD/lună la 14,99 USD/lună).
 • Politica fără jurnal: da.
 • Jurisdicție juridică: Panama.

NordVPN are peste 6.000 de servere în 60 de țări diferite din întreaga lume, pe toate continentele. Majoritatea locațiilor acceptă protocoalele PPTP, L2TP și OpenVPN, iar toate datele sunt criptate de două ori pentru o securitate mai strictă. În ciuda acestui fapt, NordVPN oferă în continuare viteze rapide de conectare pentru utilizatori.

Pe lângă numeroasele sale locații VPN, NordVPN oferă și funcții suplimentare utile, inclusiv un comutator de oprire VPN, monitorizarea datelor de pe dark web (verificarea dacă informațiile dvs. private sunt găsite pe dark web), malware și blocare de urmărire și DNS privat. În plus, puteți folosi funcția Onion Over VPN în timp ce utilizați rețeaua Tor și vă puteți menține în siguranță cu testarea de scurgeri DNS NordVPN.

Prețurile NordVPN sunt puțin complexe, deoarece oferă diferite niveluri pe lângă durate diferite ale contractelor. Iată o defalcare a prețurilor actuale (ianuarie 2024):

  Îmbunătățiți confidențialitatea online cu aceste 5 browsere cu VPN încorporat

Plan

Lunar

Anual

Doi ani

Standard

12,00 USD

67,35 USD

80,73 USD

La care se adauga

13,99 USD

82,35 USD

107,73 USD

Complet

14,99 USD

97,35 USD

134,73 USD

De asemenea, puteți încerca Proba de 30 de zile NordVPN înainte de a face upgrade la abonamentul complet.

 • Locații de server: 3.000 de servere în 163 de locații din 87 de țări.
 • Criptare: AES-256.
 • Preț: variază în funcție de plan (de la 8,32 USD/lună la 12,95 USD/lună).
 • Politica fără jurnal: da.
 • Jurisdicție juridică: Insulele Virgine Britanice.

Destinat utilizatorilor grei, ExpressVPN oferă tot ceea ce vă așteptați de la un VPN, alături de o serie de caracteristici suplimentare, de la criptare sporită și suport mobil până la lățime de bandă nelimitată și o „politică strictă fără înregistrare”.

În plus, cu peste 3.000 de servere în 163 de locații din 87 de țări, ExpressVPN oferă utilizatorilor atâtea opțiuni cât au nevoie. ExpressVPN oferă confidențialitate pe deasupra cu suport pentru protocolul PTP, L2TP și OpenVPN. În plus, ExpressVPN nu afectează puternic viteza conexiunii atunci când este activ.

Pentru 8,32 USD/lună pe un plan de 12 luni (99,84 USD în total) cu trei luni gratuite, obțineți o gamă largă de funcții VPN de top, fără înregistrare și suport Tor (ExpressVPN are și un site .onion). Există, de asemenea, un plan de șase luni care costă 9,99 USD lunar (59,94 USD în total). Dacă nu vrei să te angajezi la un contract lung, poți opta pentru abonamentul lunar de 12,95 USD, pe care îl poți anula oricând.

ExpreessVPN este excelent și pentru Netflix, permițându-vă să ocoliți geoblocarea și să accesați conținut pe platformele Netflix din alte țări.

 • Locații de server: 330 de servere în 63 de orașe din 48 de țări din întreaga lume.
 • Criptare: AES-256.
 • Preț: N/A
 • Politica fără jurnal: da.
 • Competență juridică: Elveția.

Nu trebuie întotdeauna să plătiți pentru un furnizor VPN. Uneori, un serviciu VPN gratuit face treaba, iar versiunea gratuită PrivadoVPN poate fi cea mai potrivită pentru tine.

PrivadoVPN oferă utilizatorilor săi gratuit 10 GB de date pe lună în timp ce sunt conectați la oricare dintre cele 12 locații gratuite ale serverului. Locațiile actuale ale serverelor gratuite ale PrivadoVPN includ Marea Britanie, patru state din SUA, India, Franța, Țările de Jos, Germania, Canada, Argentina, Brazilia și Mexic.

Cu versiunea gratuită a PrivadoVPN, puteți accesa funcțiile de comutare și conectare automată și puteți alege între diferite protocoale VPN dacă nu doriți ca protocolul să fie selectat automat.

  Dacă efectuați aceste 6 activități online, un VPN este o necesitate pentru dvs

 • Locații server: 3.200 în peste 100 de țări din întreaga lume.
 • Criptare: AES-256.
 • Preț: variază în funcție de plan (de la 2,49 USD/lună la 15,45 USD/lună).
 • Politica fără jurnal: da.
 • Competență juridică: Țările de Jos.

Dacă doriți să utilizați un VPN pe smartphone, luați în considerare Surfshark.

Surfshark oferă serviciul său VPN plătit pentru dispozitivele Android și iOS, care poate fi descărcat gratuit. Aplicația este ușor de utilizat, chiar și pentru începătorii tehnicii și vă permite să vă conectați și să deconectați VPN-ul fără probleme.

Taxa lunară este puțin mai scumpă decât ceilalți furnizori enumerați aici, ajungând la 15,45 USD/lună. Puteți reduce acest cost prin înscrierea la un plan de unul sau doi ani, care costă 47,88 USD (3,99 USD/lună) și, respectiv, 59,76 USD (2,49 USD/lună).

Caracteristicile suplimentare ale Surfshark, inclusiv comutatorul de oprire și protecția împotriva scurgerilor DNS, sunt disponibile și prin intermediul aplicației pentru smartphone. Rețineți că Surfshark oferă utilizarea nelimitată a dispozitivului cu un singur abonament, așa că nu trebuie să cumpărați un abonament suplimentar pentru telefon dacă aveți deja unul activ pe computer.

Descărcați: Surfshark pentru Android | iOS (Premium)

Unele VPN-uri vă afectează în mod serios viteza de conectare, dar acesta nu este cazul cu NordVPN. NordVPN este salutat drept unul dintre cele mai rapide VPN-uri disponibile astăzi.

Conform VPNRanks, folosind un server cu sediul în New York din Chicago a redus doar viteza de descărcare cu 1,85 Mbps, în timp ce viteza de încărcare a scăzut cu 0,66 Mbps. Când este conectat la un server din Londra, viteza de descărcare a scăzut doar cu 2,84 Mbps, în timp ce viteza de încărcare s-a îmbunătățit cu 7,55 Mbps.

Un videoclip YouTube al lui Geekman (vezi mai jos) a dezvăluit, de asemenea, că, chiar și cu viteze scăzute de descărcare, NordVPN nu a avut un impact negativ atunci când este activ. Când s-a conectat la un server NordVPN din Madrid, s-a constatat că viteza de descărcare a scăzut cu 10,68%, în timp ce s-a observat o scădere de doar 8,75% la conectarea la un server din Germania. Când a fost conectat la un server din New York, a fost observată o scădere de 12,61%.

Desigur, viteza dvs. de internet se bazează în mare parte pe furnizorul dvs., locație, obstacole și congestionarea rețelei, dar este de dorit să aveți un VPN care să aibă un efect minim asupra acestui lucru.

 • Locații de server: 65.000 de servere în 91 de țări din întreaga lume.
 • Criptare: AES-256
 • Preț: variază în funcție de plan (de la 3,29 USD/lună la 11,99 USD/lună).
 • Politica fără jurnal: da.
 • Jurisdicție legală: SUA.
  Cum să configurați o conexiune VPN pe un router virtual pe macOS

Private Internet Access (PIA) este un VPN excelent pentru torrenting. Acest client VPN plătit combină viteza mare cu confidențialitatea puternică pentru a face torrentul sigur și convenabil.

Incredibil, Private Internet Access are peste 65.000 de servere în întreaga lume în 91 de țări, care include toate statele SUA și cele șase continente majore.

Costând 11,99 USD lunar fără contract, 39,95 USD pentru un an și 79 USD pentru doi ani, acest serviciu VPN securizat oferă suport P2P și VOIP, posibilitatea de a utiliza cinci dispozitive simultan și lățime de bandă nelimitată. Suportul torrent al Private Internet Access îl face o alegere atractivă față de multe alte VPN-uri.

Cel mai bun VPN pentru streaming pe Netflix: NordVPN

Nu este prima dată când menționăm NordVPN în lista noastră de cele mai bune VPN-uri, dar acest lucru este pentru un motiv întemeiat. Pe lângă faptul că este cea mai bună alegere generală și cea mai rapidă, NordVPN este cel mai bun VPN pentru streaming Netflix.

Cu vitezele mari de la Nord, puteți reda Netflix fără probleme constante de buffering sau de calitate, dar lucrurile nu se opresc aici. Puteți utiliza NordVPN pentru a ocoli geoblocarea și pentru a accesa conținut indisponibil în țara dvs. de reședință. În ceea ce privește Netflix, aceasta înseamnă că puteți accesa cataloagele de conținut Netflix din alte țări, ceea ce înseamnă că puteți viziona filme, documentare și seriale TV care altfel ar fi indisponibile.

Din motive întemeiate, NordVPN este cel mai popular serviciu VPN din lume. Combină aproape toate funcțiile pe care le doriți într-un VPN într-un singur pachet, oferind confidențialitate, viteză și opțiuni extinse de server. Alte servicii VPN precum ExpressVPN, PIA și Surfshark oferă și pachete excelente; de fapt, nu poți da greș cu niciuna dintre aceste selecții.

Decizia ta finală se va reduce probabil la oricare serviciu VPN care este cel mai rapid și mai sigur pentru setul tău specific de utilizări și circumstanțe, așa că merită să încerci câteva dintre aceste VPN-uri pentru a-l găsi pe cel care îți place cel mai mult.