Centrală electrică portabilă cu tehnologie de ultimă oră

Centralele electrice portabile devin din ce în ce mai obișnuite. Ampace, un renumit gigant de baterii litiu-ion, se remarcă prin angajamentul său de a furniza soluții energetice puternice și fiabile.

Cea mai recentă adăugare la gama sa, the Ampace Andes 600 Proeste o centrală portabilă care încapsulează devotamentul Ampace pentru tehnologia avansată a bateriilor și soluțiile energetice ecologice.

În centrul Andes 600 Pro se află o baterie de 584Wh alimentată de tehnologia celulelor bateriei de calitate auto. Cu o durată de viață remarcabilă de până la 2000 de cicluri, Andes 600 Pro garantează o soluție de energie de lungă durată și fiabilă. În special, bateria se mândrește cu o rată de eșec extraordinară, deosebindu-l în ceea ce privește siguranța și fiabilitatea.

Ieșire AC de 600 W și suportă până la 1800 W

Andes 600 Pro oferă o ieșire robustă de 600 W AC într-un design compact. Echipat cu nouă porturi de ieșire, inclusiv AC, DC, priză auto, USB-C și USB-A, acceptă diverse scenarii de utilizator. Cu tehnologia exclusivă A-Turbo de la Ampace, Andes 600 Pro poate gestiona chiar și aparate cu o cerință maximă de putere de până la 1800 W, asigurând versatilitate pentru o gamă largă de dispozitive și aplicații electrice.

Încărcare rapidă cu tehnologia A-Boost

Tehnologia de ultimă oră a celulelor bateriei de la Ampace se extinde la încărcarea rapidă cu tehnologia A-Boost. Andes 600 Pro acceptă încărcare la rețea de 550 W, încărcare solară de 200 W și încărcare auto de 120 W. Încărcarea AC poate obține o încărcare de 80% în doar o oră și o încărcare completă de 100% într-o perioadă uimitor de scurtă de 1,5 ore. Acest lucru asigură utilizatorilor un timp de nefuncționare minim și o eficiență maximă, indiferent dacă sunt conectați la rețea, un încărcător de mașină sau folosind un panou solar.

  6 moduri de a câștiga carduri cadou Walmart gratuite

Performanță extremă a mediului

Andes 600 Pro demonstrează performanțe excepționale chiar și în condiții dure de mediu. Cu o rată de reținere a capacității de peste 80%, centrala menține o performanță stabilă de descărcare chiar și la temperaturi de până la -20°C (-4°F). Acest lucru îl face fiabil în condiții extreme, asigurând o putere de ieșire constantă și de încredere atunci când este cel mai necesar.

Sistem hibrid LiFePO4 și tehnologie MTW

Încorporând 12 celule de baterie și adoptând o tehnologie exclusivă a sistemului hibrid LiFePO4, Andes 600 Pro aduce o densitate de energie mai mare, un timp de funcționare mai lung și o viteză de încărcare mai rapidă în comparație cu bateriile normale LiFePO4. Tehnologia Multiple Tabs Winding (MTW) ​​asigură o descărcare stabilă la putere mare, prevenind supraîncălzirea locală.

Aplicația Ampace pentru control fără întreruperi

Pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, aplicația Ampace permite utilizatorilor să controleze fără probleme Andes 600 Pro prin conexiuni Bluetooth și Wi-Fi. Aplicația oferă acces de la distanță pentru a monitoriza nivelurile de putere, a personaliza setările, a efectua upgrade de firmware, a regla luminozitatea LED-urilor și a gestiona temperatura, oferind utilizatorilor control și optimizare deplină.

Design compact, durabil și portabil

Cântărind doar 16,76 lbs, designul compact al lui Andes 600 Pro nu face compromisuri la performanță. Designul său durabil include un cadru structural de înaltă rezistență, protecție dublă pentru celulele bateriei și conformitatea cu diferite standarde internaționale de siguranță și fiabilitate. Centrala electrică este supusă unor teste riguroase, asigurându-se că excelează în durabilitate și rezistă la diferite condiții de mediu.

Caracteristici suplimentare

Andes 600 Pro acceptă încărcarea cu panouri solare, iar Ampace oferă două modele de panouri solare cu puteri de încărcare de 100W și respectiv 200W.

  13 piețe pentru a angaja un expert SEO și a trece înaintea concurenței

Echipat cu un ecran LCD, lumină ambientală și o lanternă frontală, Andes 600 Pro asigură un afișaj vizual clar și confort în condiții de lumină scăzută. Funcționând la un nivel de silențios sub 30 dB cu modul de repaus, centrala oferă un mediu liniștit în timpul funcționării.

Îmbrățișați puterea de neclintit cu Ampace Andes 600 Pro

Ampace Andes 600 Pro combină tehnologia avansată a bateriei, caracteristicile de ultimă oră și angajamentul față de durabilitate. Fie pentru aventuri în aer liber, călătorii cu RV, alimentare de rezervă la domiciliu sau orice alt scenariu, Andes 600 Pro oferă o soluție de alimentare fiabilă și versatilă.

Pentru o perioadă limitată de timp, Ampace Andes 600 Pro este disponibil la un preț special redus. Folosind codul 20OAO686, clienții se pot bucura de o reducere de 20%, ducând prețul final la 359,20 USD. Această ofertă exclusivă este valabilă în perioada 20 ianuarie – 29 februarie.

Aceasta este o postare sponsorizată. Alegerile despre produse și opiniile exprimate în acest articol provin de la sponsor și nu reflectă direcția editorială a MakeUseOf sau a personalului acestuia.