Cele mai bune mini drone din 2024

Mini-dronele se încadrează de obicei sub limita de 250 de grame stabilită de FAA pentru înregistrarea dronei. Nici cei mai buni nu fac compromisuri în ceea ce privește calitatea, cu camerele lor impresionante, intervalele lungi de transmisie și caracteristicile de siguranță.

DJI

Atâta timp cât ești bine fără cea mai bună calitate absolută a imaginii pe care o poate oferi o mini dronă DJI, DJI Mini 2 SE este o alegere solidă. Oferă un echilibru excelent între calitate și valoare și depășește mini-dronele non-DJI echivalente cu costuri pentru performanță cu camera și funcțiile sale superioare.

Obiectivul este un echivalent full-frame cu unghi larg de 24 mm cu o diafragmă f/2.8, iar camera oferă imagini și videoclipuri care îi vor satisface pe cei care caută o dronă în această gamă de preț.

Pe lângă faptul că cântărește mai puțin de 250 g, are dimensiuni de buzunar atunci când este pliat. Este, de asemenea, o mini dronă excelentă pentru începători, cu traseele sale de zbor automate superbe, rezistența la vânt de nivelul 5 și funcția de întoarcere la casă.

DJI Mini 2 SE

Cel mai bun în general

299 USD 339 USD Economisiți 40 USD

DJI produce cele mai bune drone de buzunar. În timp ce DJI Mini 2 SE nu se potrivește tocmai cu calitatea imaginii pe care o oferă mai mulți DJI premium, oferă un echilibru excelent între accesibilitate și calitate. Videoclipul de 2,7K și fotografiile de 12MP sunt suficient de bune pentru majoritatea oamenilor, în timp ce depășesc, de asemenea, pragul de greutate FAA, se pliază la dimensiuni de buzunar și are o viață excelentă a bateriei.

Pro

 • Rezistență la vânt de nivel 5 (38 km/h).
 • Gimbal cu 3 axe
 • Videoclip fluid de 2,7K
 • Trasee de zbor automate excelente
 • Durată bună a bateriei

FIMI

Dacă sunteți în căutarea unei mini dronă care să fie mai accesibilă decât modelele DJI, sau lipsa de videoclipuri 4K pe Mini 2 SE nu vă plutește barca, luați în considerare FIMI X8 Mini V2. Puteți înregistra videoclipuri 4K luminoase și netede la rate de cadre de până la 30 fps și este, de asemenea, capabil de fotografii decente de 12 MP.

Gimbalul cu 3 axe stabilizează bine videoclipurile, iar drona are o rezistență la vânt de nivel 5 (38 km/h). Și, dacă devine prea aer, funcția de întoarcere la domiciliu este precisă. Transmisia video este de până la 9 km, dar nu există un sistem de evitare a obstacolelor, așa că ar putea fi mai bine să zbori în spații larg deschise până când pilotați cu mai multă încredere.

  Ați încercat deja aceste programe Adobe gratuite?

FIMI X8 Mini V2

Cel mai bun buget

O opțiune alternativă la DJI Mini 2 SE este X8 mini V2 de la FIMI. Cel mai mare punct de vânzare la acest preț este capacitatea sa video 4K. Puteți înregistra videoclipuri cu detalii satisfăcătoare și fotografii de bună calitate fără a pierde banii. În plus, cardanul cu 3 axe și rezistența la vânt de nivel 5 îl fac o alegere bună pentru înregistrarea video în condiții de vânt.

Pro

 • Durată de viață standard bună a bateriei și încărcare rapidă USB-C
 • Moduri excelente de zbor inteligente
 • Raza de transmisie video buna
 • Rezistență la vânt de nivel 5
 • Gimbal cu 3 axe

Contra

 • Fără sistem de evitare a obstacolelor
 • Bateria opțională Intelligent Flight Battery Plus are o greutate de peste 250 g

Cea mai bună mini dronă pentru începători: Ryze Tech Tello

DJI

Micul Ryze Tech Tello este o colaborare între Ryze și DJI. Cântărește doar 80 g cu bateria și se pliază la dimensiuni de buzunar. Este perfect pentru călătorii, iar prețul său bugetar și natura ușor de zburat îl fac alegerea ideală pentru copii și începători.

Vă puteți dezvolta abilitățile de zbor fără teama de a deteriora echipamentele scumpe și vă puteți exersa, de asemenea, abilitățile de fotografie și video. Este puțin probabil să aveți fotografii prezentate pe coperta revistelor, dar calitatea imaginii este acceptabilă pentru o dronă din acest interval de preț. Veți obține cele mai bune imagini în condiții bine iluminate și atunci când utilizați EIS pentru a compensa lipsa unui cardan.

Ryze Tech Tello

Cea mai bună mini dronă pentru începători

O alegere ideală pentru începătorii în lumea zborului cu drone este Ryze Tech Tello. Este un strigăt bun pentru exersarea flip-urilor, trucurilor și navigației și, de asemenea, suficient de accesibil pentru a reduce anxietatea legată de daune. Aparatul foto nu va oferi imagini premiate, dar vă va ajuta să vă exersați abilitățile de a captura fotografii și videoclipuri.

  8 acțiuni pe care ar trebui să le luați dacă credeți că Mac-ul dvs. este piratat

Pro

 • Apărătoare pentru elice pentru utilizare în siguranță în interior
 • Alegere excelentă pentru dezvoltarea abilităților de zbor
 • Buget-friendly
 • De buzunar și ușor
 • Pachetul Boost Combo conține trei baterii

Contra

 • Nu prea folosește în condiții de vânt
 • Raza de zbor de 100 de metri
 • Durată scurtă de viață a bateriei

Mini dronă cu cea mai bună cameră: DJI Mini 4 Pro

Hannah Stryker / MakeUseOf

DJI Mini 4 Pro este o îmbunătățire față de deja excelentul Mini 3 Pro. Deși calitatea imaginii statice rămâne aceeași, acum puteți înregistra videoclipuri 4K la până la 100 fps (60 fps în HDR) pentru videoclipuri mai bune cu încetinitorul.

Sistemul de evitare a obstacolelor a fost, de asemenea, actualizat la un sistem omnidirecțional ActiveTrack 360. Această actualizare este poate cea mai semnificativă actualizare și este un motiv bun pentru care începătorii nu ar trebui să se ferească de a se împroșca cu această mini dronă premium.

Timpul de zbor este bun la 34 de minute, sau puteți achiziționa pachetul Fly More Combo cu DJI RC2 și două baterii suplimentare sau Fly More Combo Plus pentru un total de două ore și 15 minute de timp de zbor.

DJI Mini 4 Pro

Cel mai bun aparat foto

DJI Mini 4 Pro îi urmează lui Mini 3 Pro și îl înlocuiește ca Rege al Camerelor de pe piața mini-dronelor. Rămâne o alegere excelentă atât pentru piloții începători, cât și pentru piloții experimentați, datorită îmbunătățirilor semnificative, cum ar fi evitarea obstacolelor omnidirecționale și capturile video 4K la 100fps (60fps în HDR).

Pro

 • 4K la până la 100 fps pentru fotografii lent și 60 fps în HDR
 • D-Log M pe 10 biți pentru gradare avansată a culorilor
 • Evitarea obstacolelor la 360 de grade
 • Preț similar cu Mini 3 Pro
 • Opțiuni excelente de pachet Combo

Contra

 • Este posibil să nu merite upgrade-ul dacă dețineți deja un Mini 3 Pro

EMAX

Acest mic quadcopter este o valoare bună pentru oricine caută o dronă de curse FPV la un preț bun, la nivel de intrare. Dispune de excelenta cameră RunCam Nano 2 care transmite o imagine clară și clară înapoi către ochelarii FPV incluși pentru o experiență de zbor distractivă.

Cuplat cu un motor puternic de 16.000 KV, EMAX Tinyhawk 2 este o îmbunătățire semnificativă față de predecesorul său popular. Sistemul LED de răspuns la accelerație adaugă un alt strat distracției; luminozitatea crește pe măsură ce loviți de gaz, oferind mai multă energie curselor dvs. de drone.

  6 soluții de accesibilitate web pentru a se conforma cu ADA și WCAG

EMAX Tinyhawk 2

Cel mai bun mini dron de curse

Pentru curse FPV palpitante cu o mini dronă, EMAX Tinyhawk 2 are un motor puternic și lumini LED strălucitoare care cresc în iluminare cu cât merge mai repede. Este o dronă de curse distractivă pentru toate nivelurile și vârstele și o poți zbura în interior și în exterior.

Pro

 • Distracție plug-and-play
 • Rapid cu un motor puternic
 • Sistem LED de răspuns la accelerație
 • Potrivit pentru utilizare în exterior și în interior

Contra

 • Nu este potrivit pentru vremea cu vânt
 • Durată slabă a bateriei

FAQ

Î: Am nevoie de o licență când zbor cu o dronă?

Reglementările privind dronele variază de la o țară la alta. Cu toate acestea, trebuie să vă înregistrați drona în SUA dacă cântărește 250 g (0,55 lbs) sau mai mult. Același lucru se poate spune și pentru majoritatea celorlalte țări. Cu toate acestea, este recomandabil să verificați reglementările locale înainte de a călători.

Cu toate acestea, există restricții de zbor cu drone. Dacă vă aflați în SUA și doriți să pilotați o dronă de peste 250 g în scopuri comerciale, guvernamentale sau în alte scopuri non-recreative, veți avea nevoie de o licență de la FAA.

Î: Sunt dronele mici mai greu de zburat decât dronele de dimensiuni normale?

Dronele mici pot fi puțin mai dificil de controlat. Acest lucru este valabil mai ales atunci când zbori în condiții de vânt. Dronele mai mari nu numai că oferă mai multă stabilitate, dar au și mai multe caracteristici, cum ar fi sisteme sofisticate de evitare a obstacolelor, care le pot face mai ușor de controlat.

Î: Cât timp pot zbura de obicei mini-dronele?

Acest lucru depinde în mare măsură de producătorul de drone. Mărcile mai reputate, cum ar fi DJI, oferă baterii mai eficiente și mai durabile. De obicei, aveți aproximativ 30 de minute, dar puteți prelungi acest lucru atunci când cumpărați pachete combinate, care includ de obicei mai multe baterii.

Dronele mai mici, cum ar fi dronele concepute pentru copii, au baterii mai mici; prin urmare, timpul de zbor este de obicei mai scurt.

Î: Care este diferența dintre o mini-dronă și o micro-dronă?

Mini-drona și micro-drona descriu drone cu o greutate sub 250 g (0,55 lbs). Deși tind să existe opinii contradictorii despre ce este un mini și ce este un micro, cei doi termeni sunt adesea folosiți interschimbabil.

Î: Care este regula 1:1 pentru drone?

Regula 1:1 este o măsură de siguranță. Când zburați drona, trebuie să vă asigurați că oamenii din jurul vostru sunt în siguranță. Pentru fiecare metru pe care urcă drona, aceasta trebuie să fie și lateral la un metru distanță de orice persoană. Acest lucru asigură că nimeni nu este rănit de drona dvs. și este o regulă deosebit de importantă pe care trebuie să o respectați atunci când zburați în zone aglomerate și urbane.