Cele mai bune kituri Raspberry Pi din 2024

Calculatoarele Raspberry Pi cu o singură placă deblochează o nouă lume a explorării în modificarea și programarea hardware-ului și sunt ieftine, portabile și eficiente din punct de vedere energetic. Deși poate fi complicat pentru începători, kiturile de pornire Raspberry Pi vin cu accesorii și periferice esențiale care sunt la îndemână atunci când încercați să creați o configurație Raspberry Pi.

CanaKit

Dispunând de cel mai recent și cel mai puternic Raspberry Pi, în prezent CanaKit Raspberry Pi 5 Starter Kit este ideal pentru utilizatorii începători și avansați care doresc cea mai bună experiență Raspberry Pi pe care o pot cumpăra cu bani.

Acest kit de pornire include computerul cu o singură placă Raspberry Pi 5, o carcasă de plastic compatibilă, un card microSD Samsung de 128 GB preîncărcat cu sistemul de operare Raspberry Pi, un cititor de carduri USB SD, două cabluri micro-HDMI la HDMI și o alimentare USB-C PD livra. Raspberry Pi 5 este mai fierbinte decât Pi 4, așa că acest kit de pornire include un ventilator de carcasă și un radiator pentru a menține temperaturile scăzute atunci când Pi este în uz.

Din păcate, nu include instrucțiuni în cutie. Există câteva probleme cu carcasa și radiatorul fiind oarecum libere, dar, în general, acest kit de pornire este un pachet grozav care prezintă ceea ce are de oferit ecosistemul Raspberry Pi.

Kit de pornire CanaKit Raspberry Pi 5

Cel mai bun în general

170 USD 180 USD Economisiți 10 USD

Dispunând de cel mai puternic computer cu o singură placă Raspberry Pi și mai multe componente de înaltă calitate, CanaKit Raspberry Pi Starter Kit este perfect pentru utilizatorii care doresc să ruleze Raspberry Pi ca driver zilnic, stație de jocuri retro sau server de fișiere/video.

Pro

 • Oferă un raport calitate-preț bun
 • Componente de înaltă calitate

Contra

 • Nu există instrucțiuni în cutie
 • Carcasa și radiatorul ar putea fi mai bune

CanaKit

Setul de bază Pi Zero 2 W este o altă opțiune excelentă de la CanaKit. Dispune de Raspberry Pi Zero 2 W, cel mai ieftin computer cu o singură placă Raspberry Pi și oferă o intrare la costuri reduse în ecosistemul Raspberry Pi. Nu este plin până la refuz cu periferice, dar primești elementele esențiale pentru a începe.

Setul de bază vine cu Raspberry Pi Zero 2 W, o sursă de alimentare de 2,5 A, un radiator și o carcasă oficială Raspberry Pi Zero. Nu există un card microSD sau un cablu HDMI preîncărcat, dar vine cu un ghid de pornire rapidă și o foaie de referință pentru antetul GPIO. Deși nu veți obține cea mai rapidă experiență desktop, kitul CanaKit Zero 2 W Basic ar putea fi o modalitate bună de a experimenta cu Raspberry Pis înainte de a scoate banii pentru unul mai puternic.

  Cele mai bune 10 aplicații de calendar pentru Mac pentru a vă ajuta să planificați și să programați

Kit de bază CanaKit Pi Zero 2 W

Cel mai bun buget

Setul de bază CanaKit Pi Zero 2 W oferă doar elementele esențiale și este ideal pentru utilizatorii care doresc un computer ieftin, cu profil redus și de uz general pentru Internetul lucrurilor (IoT), casă inteligentă și aplicații de securitate.

Pro

 • Este accesibil în comparație cu alternativele
 • Un ghid de pornire rapidă vine în cutie

Contra

 • S-ar putea să fie puțin prea „bare-bones” pentru unii utilizatori
 • Poate reprezenta o provocare pentru începători
 • Antetul GPIO nu este pre-lidat

Raspberry Pi

Deși există alternative demne din surse terțe, oficialul Kit desktop Raspberry Pi 4 oferă o valoare incredibilă. Include un computer cu o singură placă Raspberry Pi 4 și un ghid pentru începători pe hârtie în cutie, plus orice alt periferic necesar pentru a finaliza o configurare desktop (în afară de un afișaj HDMI).

În kit, veți găsi un Raspberry Pi 4 Model B (fie versiuni de 2 GB, 4 GB sau 8 GB), o tastatură, un mouse, două cabluri micro-HDMI-la-HDMI, o sursă de alimentare USB-C de 15,3 W, un carcasă, un ghid oficial pentru începători și un card microSD de 16 GB preîncărcat cu sistemul de operare Raspberry Pi. Ghidul este destul de cuprinzător și acoperă tot ce are nevoie un începător complet pentru a configura și utiliza un Raspberry Pi 4.

Singura provocare reală cu acest kit este carcasa care vine cu el. Nu este proiectat să funcționeze cu un radiator sau un ventilator de răcire, iar capacul trebuie scos dacă intenționați să rulați o sarcină grea de lucru pe Raspberry Pi.

Kit desktop Raspberry Pi 4

Cel mai bun pentru începători

Cu un manual propriu-zis în cutie și un card microSD preîncărcat cu sistemul de operare Raspberry Pi, kitul oficial Raspberry Pi 4 Desktop este cel mai bun pariu pentru începătorii care preferă să nu aprovizioneze individual accesorii. Există, de asemenea, atractivitatea estetică de a finaliza o configurare Raspberry Pi cu fiecare componentă în culorile oficiale roșu și alb.

Pro

 • O valoare excelentă pentru bani
 • Include un ghid aprofundat pentru începători
 • Include sursa de alimentare oficială

Contra

 • Carcasa oficială blochează fluxul de aer și poate cauza accelerarea
 • Unele componente pot fi de puțin folos utilizatorilor mai avansați
  Activați intrarea T9 pe telefonul iPhone 5s [Jailbreak]

Sun founder

Spre deosebire de celelalte opțiuni din această listă, Sunfounder Raspberry Pi Pico W Ultimate Starter Kit nu oferă o experiență desktop. În schimb, oferă un kit de învățare practic pentru începătorii de toate vârstele pentru a învăța programarea și repararea electronică. Kitul Sunfounder include microcontrolerul Raspberry Pi Pico W și include multe componente electronice care pot fi folosite în diverse proiecte.

De asemenea, include o serie de 27 de lecții video de la expertul în hardware Paul McWhorter. Videoclipurile sunt ușor de urmărit și vor fi de ajutor pentru începători și chiar pentru utilizatorii mai avansați. Acestea acoperă lucrul cu microcontrolerul Pico W și programarea acestuia pentru a efectua diferite operații prin codul scris de utilizator.

Raspberry Pi Pico W vine cu antete pre-lidate și tot ce aveți nevoie este o placă de breadboard, câteva fire jumper și alte piese electronice pentru a face următoarea invenție. Alte componente care pot fi găsite în acest kit includ LED-uri, LCD-uri, sonerie, senzori, actuatoare, rezistențe, tranzistoare, condensatoare și alte dispozitive care pot funcționa ca parte a unui circuit electronic.

Kit Sunfounder Raspberry Pi Pico W

Cel mai bun pentru codul de învățare

Cu peste 400 de componente electronice și peste 117 proiecte, Sunfounder Raspberry Pi Pico W oferă o experiență excelentă de învățare și posibilități nesfârșite pentru creații electronice. Acest kit de pornire este o alegere excelentă pentru utilizatorii care doresc un punct de intrare ușor și cu costuri reduse în hobby-ul de reparații electronice.

Pro

 • Tutoriale video aprofundate
 • Kit de înaltă calitate cu peste 450 de componente electronice
 • Raspberry Pico W vine pre-lipit

Contra

 • Începătorii completi pot avea mai greu să lucreze prin documentație
 • Nu există un ghid fizic pentru utilizarea trusei

GeeekPi

Dacă vă plac emularea jocurilor retro, kitul de pornire GeeekPi Raspberry Pi 4 vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea un sistem de jocuri Raspberry Pi capabil să emuleze console precum PS1, NES, SNES, Dreamcast și diverse sisteme arcade prin MAME. Jocurile retro de pe Raspberry Pi sunt o lume în sine și va trebui să știți despre ROMS și distribuțiile de emulare.

În acest kit, veți găsi o carcasă în stil NES care vine cu un ventilator de răcire încorporat, un card microSD de 128 GB pentru a vă stoca toate jocurile, un cititor de carduri USB microSD, o sursă de alimentare de 18 W, două cabluri micro-HDMI-la-HDMI și un Raspberry Pi 4 de 8 GB. Carcasa este concepută pentru a oferi acces ușor la toate porturile, dar acoperă antetul GPIO.

  Top 11 portofele Dogecoin pentru tranzacții sigure și ușoare

Kit de pornire GeeekPi Raspberry Pi 4 8GB

Cel mai bun pentru emularea jocului

Dispunând de un Raspberry Pi 4 cu 8 GB de RAM, un card microSD de 128 GB și o sursă de alimentare de 18 W, acest kit de jocuri retro GeeekPi este pregătit pentru a obține cele mai bune performanțe de pe Raspberry Pi 4 și este perfect pentru utilizatorii care doresc un dispozitiv simplu și portabil. configurație retro pentru jocuri.

Pro

 • Carcasa în stil NES este o atingere plăcută
 • Un ventilator de răcire activ este inclus în carcasă

Contra

 • Putin cam scump
 • Carcasa blochează antetul GPIO (nu este un dealbreaker dacă vei juca doar cu Pi)
 • Nu există ghid sau manual în cutie

FAQ

Î: Pentru ce este folosit Raspberry Pi?

Deși a fost inițial destinat să servească drept dispozitiv de experimentare pentru studenții la informatică, Raspberry Pi și-a desfășurat aripile de atunci și poate fi găsit în aplicații precum servere, jocuri retro, automatizare acasă, imprimare 3D, reparații electronice și chiar în industrie. .

Î: De ce ar trebui să folosesc un Raspberry Pi în loc de un PC?

Raspberry Pi folosește mai puțină energie și ocupă mai puțin spațiu decât un computer personal obișnuit. Puteți găsi, de asemenea, un rând de pini, denumiți pini de intrare/ieșire de uz general (GPIO), pe toate plăcile Raspberry Pi. Acești pini GPIO permit lui Raspberry Pi să trimită și să primească semnale de la diverse componente electronice și să efectueze calcul fizic cu LED-uri, senzori și motoare.

Î: Ce sistem de operare ar trebui să folosesc pentru Raspberry Pi meu?

Deși mai multe sisteme de operare au fost concepute pentru a funcționa cu Raspberry Pis, este foarte recomandat să instalați sistemul de operare Raspberry Pi (cunoscut anterior ca Raspbian). Este gratuit, open-source și foarte optimizat pentru a funcționa cu hardware-ul Raspberry Pi.

Î: Pot păstra un Raspberry Pi 24/7?

Este perfect posibil să rulați un Raspberry Pi zile și chiar ani fără a-l opri. Atâta timp cât mențineți temperatura controlată, sursa de alimentare stabilă și setați Pi să instaleze automat actualizări importante, nu ar trebui să existe probleme la rularea unui Raspberry Pi 24/7 pentru o lungă perioadă de timp. Asigurați-vă că faceți o copie de rezervă a cardului SD Raspberry Pi în mod regulat, ca măsură de precauție împotriva coruperii datelor în cazul unei pene de curent.