Cele mai bune huse Samsung Galaxy S24 din 2024

Odată cu lansarea seriei Samsung Galaxy S24, vă puteți aștepta ca valul obișnuit de huse să vă îmbunătățească experiența cu cele mai recente telefoane. Dar care huse pentru Galaxy S24 sunt cele mai bune? De la opțiuni ultra-subțiri la cele care oferă cea mai bună protecție robustă din clasă, iată câteva dintre cele mai bune dintre cele mai bune pentru cel mai mic model din noua gamă.

Spigen

Spigen Ultra Hybrid pentru Samsung Galaxy S24 are un punctaj ridicat în general. Vine cu un preț rezonabil și oferă protecție împotriva căderilor de grad militar datorită colțurilor sale Air Cushion. În plus, compatibilitatea cu încărcarea wireless și PowerShare îl face o opțiune versatilă și convenabilă.

Realizată dintr-un amestec durabil de PC și TPU, această carcasă elegantă este confecționată cu o nuanță rece mată pentru un aspect elegant și elegant, cu un ornament bej. Sunt disponibile și alte combinații de culori sau o carcasă complet transparentă. În plus, a fost infuzat cu rășină albastră pentru a oferi o claritate de durată, permițându-vă să apreciați aspectul nealterat și elegant al S24 pentru mai mult timp.

Spigen Ultra Hybrid pentru Galaxy S24

Cel mai bun în general

Spigen Ultra Hybrid pentru Galaxy S24 oferă amestecul perfect de accesibilitate și funcționalitate. Cu aspectul său minimalist, protecția împotriva căderilor de grad militar și compatibilitatea cu încărcarea fără fir, este potrivirea ideală pentru S24.

Pro

 • Accesibil
 • Protecție împotriva căderii de grad militar
 • Compatibil cu încărcare fără fir și PowerShare
 • Design anti-îngălbenire

Contra

 • Nu oferă protecția robustă pe care unii o preferă

SPIDERCASE

Poate că nu ați auzit de SPIDERCASE până acum, dar au făcut mișcări pe piața de carcase pentru telefoane, în special când vine vorba de fabricarea de alternative decente și accesibile la opțiunile mai premium; iar SPIDERCASE pentru Galaxy S24 nu face excepție.

Pentru un preț accesibil, această husă S24 oferă protecție militară împotriva căderilor (până la 12 picioare), protecție rezistentă pe mai multe straturi, inclusiv un protector de ecran din sticlă securizată 9H și un protector de lentile pentru cameră și o prindere subtilă anti-alunecare care este rezistent la amprente si pete. A fost tăiat cu precizie pentru S24 și nu interferează cu încărcarea fără fir.

Și dacă aspectul negru simplu nu funcționează, puteți alege din mai multe variante de culoare pentru a adăuga un pic mai multă atmosfera S24.

  Lista finală de instrumente DevOps

Combinație de husă și protecție de ecran SPIDERCASE

Cel mai bun buget

17 USD 20 USD Economisiți 3 USD

Oferind o protecție completă accesibilă, cu o husă, un protector de ecran și un protector pentru lentile pentru cameră, SPIDERCASE Combo pentru Galaxy S24 este una dintre cele mai bune huse la prețuri reduse disponibile pentru telefon.

Pro

 • Accesibil
 • Include protectie pentru ecran si protectie pentru obiectivul camerei
 • Protecție împotriva căderii de grad militar de 12 ft
 • Permite încărcarea fără fir
 • Gama de culori

Contra

 • Nu este cel mai atractiv design
 • Protectorul de ecran poate fi lovit și ratat pentru ID-ul amprentei

Cea mai bună husă robustă pentru Samsung Galaxy S24: UAG Pathfinder

Echipament Urban Armor

Dacă există un brand care știe să facă bine robustețe, acesta este UAG. Gama lor Pathfinder acoperă toate versiunile S24 și este opțiunea ideală dacă sunteți în căutarea unei protecție robustă și nu vă deranjează să plătiți o husă mai premium.

Această carcasă a fost testată la cădere de grad militar la înălțimi de 18 picioare și oferă o aderență de tracțiune care face dificilă alunecarea din mâini. Fabricată din TPU ranforsat, această husă oferă o protecție robustă cu o mulțime de texturi aderente. În plus, o absorbție suplimentară a șocurilor este oferită datorită modelului hexagonal interior.

Vine cu puncte de ancorare a curelei integrate și este încă suficient de subțire pentru a permite încărcarea fără fir. Poate că nu este ieftin, dar este considerabil mai ieftin decât înlocuirea unui telefon stricat.

UAG Pathfinder pentru Galaxy S24

Cel mai robust

Oferind protecție robustă de rezistență plus MagSafe convenabil și compatibilitate cu încărcarea fără fir, UAG Pathfinder pentru Galaxy S24 este una dintre cele mai bune huse de protecție pe care le pot cumpăra banii.

Pro

 • Testat la cădere până la 18 picioare
 • Prindere de tracțiune
 • Compatibil MagSafe
 • Compatibil cu încărcarea fără fir

Otterbox

Cu un telefon cu aspect frumos, cum ar fi Galaxy S24, s-ar putea să nu doriți să-i stricați aspectul elegant prin lipirea unei carcase pe el. În schimb, puteți obține ceva de genul Seria de simetrie Otterboxcare este la fel de invizibil pe cât poate fi o husă de telefon și face o treabă bună de a păstra exteriorul lui S24.

  8 API de validare a numărului de telefon de încredere pentru următorul dvs. produs

Symmetry are colțuri care absorb șocuri și margini înălțate care protejează ecranul și camera. Este compatibil cu încărcarea fără fir și a fost conceput pentru a oferi o claritate de durată, ceea ce este liniștitor, având în vedere prețul destul de ridicat. Există, de asemenea, câteva modele semi-transparente colorate, dacă preferați o carcasă clară, cu ceva mai multă personalitate.

Dacă doriți ceva care să nu fie la fel de voluminos și să fie puțin mai ieftin, vă recomandăm Ringke Fusion ca alternativă mai accesibilă.

Seria Otterbox Symmetry pentru Galaxy S24

Cel mai bun caz clar

Cu protecție fiabilă într-o carcasă transparentă care nu va strica estetica Galaxy S24, seria Otterbox Symmetry este o alegere excelentă pentru o husă transparentă premium.

Pro

 • Design transparent
 • Anti-îngălbenire
 • Colțuri care absorb șocuri
 • Rame înălțate pentru protecția ecranului și a camerei
 • De asemenea, este disponibilă o gamă de modele semi-transparente colorate

Contra

 • Există cazuri clare mai ieftine disponibile

dbrand

Cu o grosime de doar doi milimetri, Husă dbrand Galaxy S24 Grip cu siguranță se califică drept slim. Dar profilul subțire este doar cireașa de pe partea de sus aici, deoarece Grip Case se mândrește cu o serie de alte caracteristici și funcții cu care să te ispitească.

Nu în ultimul rând este pretenția sa de a fi cea mai aderență carcasă de telefon din lume, datorită miilor de puncte texturate microscopice care îi acoperă suprafața. Benzile de prindere de culoare neagră lichid de pe partea laterală a carcasei adaugă o dimensiune tactilă suplimentară, în timp ce arcul semilună și designul buzelor teșite permit trecerea fără efort pe tot ecranul.

Husa Grip este compatibilă cu MagSafe și oferă protecție militară împotriva căderii, cu un design ultra-subțire și o potrivire precisă pentru a completa acest pachet foarte atractiv. În plus, vine în unele dintre cele mai tari variante de culori pe care le-am văzut – ideal pentru a adăuga un pic de slujbă la S24.

Husă dbrand Galaxy S24 Grip

Cel mai bun caz subțire

Cu un design ultra-subțire, prindere micro-texturată îmbunătățită și protecție împotriva căderilor de grad militar, husa dbrand Galaxy S24 Grip este la fel de rezistentă, pe atât de elegantă și una dintre cele mai bune huse premium disponibile pentru Galaxy S24.

  Remediați o eroare care a apărut la încărcarea unei versiuni de calitate superioară a acestui videoclip pe iPhone

Pro

 • Design ultra-subțire
 • Aderență micro-texturată îmbunătățită
 • Compatibil MagSafe
 • Protecție împotriva căderii de grad militar
 • Gamă de culori cool

FAQ

Î: Care sunt diferențele dintre diferitele modele Galaxy S24?

Principala diferență dintre modelele Galaxy S24 este dimensiunile diferite ale ecranului. Standardul S24 oferă un ecran de 6,2 inchi, iar Plus oferind un afișaj puțin mai mare de 6,7 inchi. Ultra are cel mai mare display din seria S24, cu ecranul său de 6,8 inchi și vine cu margini pătrate, nu curbate. Nu este doar o diferență de dimensiune, S24 venind cu o rezoluție FHD+, în timp ce Plus și Ultra au ecrane QHD+.

În plus, S24 vine cu 8 GB de RAM, în timp ce Plus și Ultra au ambele 12 GB de RAM. S24 vine cu 128 sau 256 GB de stocare, în timp ce Plus are versiuni de 256 GB și 512 GB. Ultra vine în trei dimensiuni diferite: 256 GB, 512 GB și 1 TB. S24 Ultra vine, de asemenea, cu camere foto mai bune, cu o unitate de 200 MP și un stilou S Pen. În funcție de nevoile dvs., Galaxy S24 Ultra poate merita să plătiți suplimentar în comparație cu Galaxy S24 și S24 Plus.

Î: Pot folosi carcasa mea Galaxy S23 pe S24?

Din nefericire nu. Galaxy S24 are propriile dimensiuni unice, ceea ce înseamnă că carcasa dvs. preexistentă nu poate fi utilizată pe modelul mai nou.

Î: Cum îmi transfer datele de pe un telefon Android pe altul?

Există mai multe moduri prin care să transferați date de la un telefon Android la altul. Dar una dintre cele mai simple și mai convenabile moduri este să faci acest lucru folosind instrumentul Samsung numit SmartSwitch.

Lansând SmartSwitch atât pe telefonul vechi, cât și pe cel nou (din meniul Setări), puteți selecta „aduceți date de pe dispozitivul vechi” pentru a iniția procesul și urmați instrucțiunile simple de pe ecran pentru a selecta datele pe care doriți să le transferați.

Î: Cum îmi curăț carcasa S24?

Pentru a curăța o carcasă de telefon S24 neplăcută, puteți opta pentru metoda încercată și testată de a vă înmuia carcasa într-un vas cu apă caldă (dar nu fierbinte) timp de câteva minute, cu un strop mic de săpun delicat amestecat.

Odată scos din baie, puteți curăța ușor carcasa cu o periuță de dinți sau microfibră pentru a îndepărta orice murdărie. Dacă descoperiți că aveți nevoie de puțină putere de curățare suplimentară, puteți folosi puțin bicarbonat de sodiu cu peria pentru a îndepărta murdăria mai încăpățânată.