03/01/2024

Cele mai bune huse Samsung Galaxy S24+ din 2024

Samsung Galaxy S24+ este un upgrade important față de predecesorul său, cu un afișaj cu rezoluție mai mare, mai multă memorie RAM și spațiu de stocare și toate clopotele și fluierurile la care te-ai aștepta de la software-ul Samsung. Dacă v-ați luat un S24+, veți dori să alegeți o carcasă decentă pentru a vă proteja investiția.

Spigen

The Spigen Slim Armor Carcasa s-ar putea să nu fie cea mai ieftină dintre opțiuni, dar oferă o mulțime de protecție și funcționalitate, ceea ce o face un excelent polivalent pentru S24+. Oferind protecție împotriva căderilor de grad militar datorită tehnologiei Air Cushion încorporate, cu compatibilitate MagSafe, are substanța care să se potrivească stilului său.

Această carcasă în stil subțire este realizată dintr-un amestec de policarbonat durabil și poliuretan termoplastic, cu decupaje precise și o senzație tactilă plăcută. Există un suport integrat pentru vizualizarea conținutului media în format peisaj, iar marginile sale ridicate oferă protecție pentru ecranul și obiectivele camerei. Și este suficient de subțire pentru a nu interfera cu încărcarea fără fir sau cu PowerShare.

Spigen Slim Armor (MagFit) pentru Galaxy S24+

Cel mai bun în general

Armura Spigen Slim Armor oferă protecție împotriva căderilor de grad militar într-un pachet subțire și ușor. Compatibil cu MagSafe, încărcare fără fir și PowerShare, este alegerea ideală de husă pentru S24+.

Pro

 • Certificat de grad militar
 • Compatibil MagSafe
 • Compatibil cu PowerShare
 • Suport integrat

Cazeologie

Alegerea unei carcase de înaltă calitate la preț redus pentru noul tău S24+ strălucitor ar putea părea o comandă dificilă la prima vedere. Cu toate acestea, există câteva opțiuni fantastice pentru portofel, cum ar fi acest Caseology Parallax Case.

Venind sub pragul de 20 USD, această husă tactilă subțire arată și se simte ca o husă mai premium. Are un design elegant 3D Hexa Cube care îi conferă o calitate tactilă satisfăcătoare și o prindere TPU texturată pentru a minimiza alunecările și căderile accidentale.

Acest finisaj de înaltă calitate a fost întărit cu protecție împotriva căderilor de grad militar și este compatibil și cu încărcarea fără fir. Cu o alegere a trei tonuri de culoare diferite, costul și nu calitatea este cel care a fost menținut la minimum aici.

  10 instrumente de gestionare a rețelelor sociale pentru a gestiona mai multe conturi

Husă Caseology Parallax pentru Galaxy S24+

Cel mai bun buget

Una dintre cele mai bune alegeri economice pentru S24+, carcasa Caseology Parallax oferă o prindere tactilă îmbunătățită, cu un design 3D Hexa Cube super cool, care va învârti unele capetele.

Pro

 • Accesibil
 • Testat la cădere de grad militar
 • Aderență tactilă îmbunătățită
 • Alegerea culorilor
 • Compatibil cu încărcarea fără fir

Cea mai bună husă robustă pentru Galaxy S24+: Monarhul UAG

Echipament Urban Armor

Indiferent dacă sunteți înclinat la activitățile în aer liber sau pur și simplu sunteți puțin predispus la accidente, Monarhul UAG pentru S24+ oferă o protecție robustă ca nimeni altul. Cu mai multe straturi de protecție încorporate și protecție împotriva căderilor de grad militar de până la 25 de picioare, poate ridica din umeri genul de daune de zi cu zi care ar putea să depășească jocul pentru cazurile mai puțin robuste.

Cu prindere de tracțiune, butoane tactile supradimensionate și puncte de șnur integrate, a fost conceput special pentru transportul în siguranță al dispozitivului, menținând totuși volumul la minimum. O ramă înălțată oferă protecție suplimentară pentru ecranul telefonului dvs., iar compatibilitatea cu încărcarea fără fir îl face și ușor de utilizat.

UAG Monarch pentru Galaxy S24+

Cel mai robust

Oferind protecție robustă de calitate premium pentru Galaxy S24+, UAG Monarch a fost testat la cădere de grad militar până la 25 de picioare și este compatibil cu încărcarea fără fir.

Pro

 • Cădere de calitate militară testată la 25 de picioare
 • Protecție pe mai multe straturi
 • Prindere tactică
 • Compatibil cu încărcarea fără fir

Contra

 • Scump
 • Puțin voluminos în comparație cu unele alternative

Cea mai bună husă transparentă pentru Galaxy S24+: Ringke Fusion

Ringke

Dacă te-ai îndrăgostit de estetica elegantă a telefonului tău S24+ și vrei o carcasă mai minimalistă, în stil clar, care să o arate, Ringke Fusion este pentru tine. Această carcasă translucidă oferă o transparență premium cu proprietăți anti-îngălbenire care ajută la păstrarea acelui aspect curat pentru mai mult timp.

  Deblocați eficiența afacerii dvs. moderne

Oferă protecție militară împotriva căderilor, este compatibil cu MagSafe și încărcarea fără fir și are puncte de ancorare pentru șnur încorporate pentru un plus de confort. Toate acestea și cu un preț care nu va sparge banca, fac din Ringke Fusion o alegere de calitate superioară pentru S24+, care nu ar putea fi mai clară.

Ringke Fusion pentru Galaxy S24+

Cel mai bine clar

Accentuează estetica elegantă și elegantă a Galaxy S24+ cu husa transparentă Ringke Fusion. O opțiune accesibilă, subțire și ușoară, care păstrează aspectul S24+, adăugând în același timp compatibilitatea MagSage și încărcarea wireless.

Pro

 • Accesibil
 • Design anti-îngălbenire
 • Compatibil MagSafe
 • Compatibil cu încărcarea fără fir

Contra

 • Oferă mai puțină protecție decât alte alternative

TORRAS

Super-subțire și elegant, TORRAS pentru Samsung S24+ este surprinzător de robust pentru dimensiunea sa. Cu protecție militară împotriva căderilor de până la 12 picioare și un strat anti-zgârieturi, este atât durabil, cât și arătos, eliminând cea mai mare parte a volumului în favoarea acelei estetice elegante și ușoare.

Fabricat din TPU de calitate aerospațială, TORRAS este foarte absorbant la șocuri și are airbag-uri rezistente la șocuri la 360 de grade de-a lungul marginilor sale interioare. Este compatibil și cu MagSafe și cu PowerShare.

De asemenea, sunt incluse trei seturi de butoane de acțiune personalizate din titan pentru feedback receptiv și tactil. Fiecare set vine într-o culoare diferită, astfel încât să poți adăuga un pic de fler telefonului tău și să schimbi cu ușurință lucrurile când vrei să-i dai un aspect nou.

Cristal magnetic Torras pentru Galaxy S24+

Cel mai subțire

24 USD 28 USD Economisiți 4 USD

Subțire și ușoară, dar surprinzător de rezistentă, husa TORRAS pentru Galaxy S24+ oferă protecție robustă cu un aspect sofisticat. Protecția rezistentă la șocuri de calitate militară și compatibilitatea convenabilă cu MagSafe și încărcarea fără fir se combină pentru a face acest lucru un must-have pentru S24+.

Pro

 • Design ultra-subțire
 • Cădere de grad militar testat la 12 picioare
 • Airbag-uri cu ramă de 360 ​​de grade
 • Compatibil MagSafe
 • Compatibil cu PowerShare
  Cum să integrați securitatea în ciclurile de viață de dezvoltare

Contra

 • Oferă mai puțină aderență decât alte alternative

FAQ

Î: Care sunt diferențele dintre diferitele modele Galaxy S24?

Toate modelele Galaxy S24 variază în dimensiune, S24 fiind cel mai mic și Ultra fiind cel mai mare. S24 are un ecran de 6,2 inchi, S24+ are unul de 6,7 inchi, iar S24 Ultra are un ecran puțin mai mare de 6,8 inchi.

Ecranul lui S24 este FHD+, în timp ce S24+ și S24 Ultra au ambele afișaje QHD+.

După cum vă puteți aștepta, fiecare model S24 variază în ceea ce privește memoria RAM și stocarea la bord, S24+ și S24 Ultra având cantități mai generoase din ambele, comparativ cu S24. Desigur, aceste diferențe vor afecta prețul de vânzare cu amănuntul al fiecăruia, S24 probabil că va fi considerabil mai ieftin decât oricare dintre omologii săi.

Î: Pot folosi carcasa mea Galaxy S23+ pe S24+?

Nu. S24+ este echipat cu un afișaj puțin mai mare decât S23+, ceea ce face ca vechea ta carcasă să fie incompatibilă cu noul model. Deci, dacă intenționați să faceți upgrade la S24+, va trebui să plătiți și pentru o carcasă nou-nouță.

Î: Cum îmi transfer datele de pe un telefon Android pe altul?

Există mai multe moduri de a transfera date de la un telefon Android la altul, dar una dintre cele mai simple modalități de a face acest lucru este prin utilizarea funcției SmartSwitch pe ambele telefoane.

Lansați SmartSwitch atât pe telefonul vechi, cât și pe cel nou, prin meniul Setări și selectați opțiunea „aduceți date de pe dispozitivul vechi”. Apoi urmați instrucțiunile simple de pe ecran și selectați ce date doriți să transferați.

Î: Cum îmi curăț carcasa S24+?

O modalitate bună de a vă curăța carcasa S24+ este să o înmuiați în apă caldă cu un strop de săpun delicat. Odată ce carcasa s-a înmuiat timp de câteva minute, o puteți curăța ușor cu o periuță de dinți sau o perie cu peri moi, pentru a curăța orice murdărie prinsă. Odată uscată complet, husa va fi gata să fie pusă la loc pe telefon.

Pentru un plus de putere de curățare, o bucată de bicarbonat de sodiu pe perie va elimina orice murdărie rămasă.

x