03/01/2024

O opțiune bună, dar costisitoare

Recomandări cheie

  • Ugreen Revodok Max 213 este o stație de andocare de înaltă calitate cu suport Thunderbolt 4 și încărcare de 90 W pentru laptopuri.
  • Designul compact din aluminiu al stației de andocare este practic și dispune de un sistem de răcire pentru a preveni supraîncălzirea.
  • În timp ce Ugreen Revodok Max 213 nu are un port HDMI, oferă o gamă largă de alte porturi pentru conectivitate și poate încărca mai multe dispozitive simultan.

Ugreen oferă o stație de andocare desktop convingătoare care oferă mai multe porturi (inclusiv Thunderbolt 4) și alte câteva caracteristici cheie care o fac o alegere bună pentru mulți. Dar îți va lovi portofelul destul de tare dacă vrei tot ce oferă docul.

Stație de andocare Ugreen Revodok Max 213 Thunderbolt 4

Ugreen Revodok Max 213 este o stație de andocare relativ compactă, include Thunderbolt 4 și vă poate încărca dispozitivele.

Marca Ugreen

Conexiune USB-C

Preț 399 USD

Alimentare inclusă Da

Patru porturi USB-A, două Thunderbolt 4, un Displayport, ethernet, microSDHC, SDHC, mufă pentru căști, port USB-C PD de 20 W, port gazdă USB-C

Rezoluție maximă de afișare 8K

Alimentare USB-C Da

Dimensiuni L2 x L4 x H6 inchi (5 x 10 x 15 cm)

Pro

  • Design din aluminiu
  • Suport Thunderbolt 4
  • Incarcare 90W pentru laptop

Unboxing și Configurare

Hannah Stryker / MakeUseOf

Experiența de despachetare și configurare pentru Ugreen Revodok Max 213 este de bază. În cutie, veți primi accesoriul de andocare, un cablu Thunderbolt 4 pentru conectarea acestuia la computer și încărcătorul inclus care este necesar pentru alimentarea acestuia. În ceea ce privește configurarea, este la fel de simplu ca să conectați încărcătorul la dock și să conectați încărcătorul la perete, conectați cablul Thunderbolt 4 la portul gazdă USB-C și apoi conectați cablul la laptop. După aceea, ar trebui să fii gata.

  OtterBox Symmetry vs. Commuter: Care sunt diferențele?

Design: Cu aluminiu și versatilitate

Hannah Stryker / MakeUseOf

După cum probabil v-ați aștepta pentru preț, Ugreen Revodok Max 213 are un design premium. Este fabricat în principal din aluminiu și are puțină greutate. În ciuda faptului că are multe porturi, nu ocupă mult spațiu pe biroul meu. Dimensiunile lui Ugreen Revodok Max 213 sunt de 4 inci în lățime, 6 inci în înălțime și 2 inci în lungime.

Îl pot pune cu ușurință pe raftul meu de lângă Mac Studio. În plus, docul nu trebuie doar să fie vertical. Are picioare pe partea stângă pentru a vă permite să-l odihniți pe orizontală. Acest lucru vă poate permite să îl plasați chiar sub monitor fără a vă împiedica vederea sau îl puteți așeza pe birou și nu vă va zgâria masa.

Un lucru de remarcat despre andocare este că are un sistem de răcire, potrivit Ugreen. Sistemul este destinat să ajute la eliminarea căldurii din produs atunci când acesta este conectat la mai multe periferice. În utilizarea mea, când aveam cele două monitoare desktop conectate la el și nimic altceva, era ușor cald, dar nu era prea fierbinte pentru a atinge.

Designul lui Ugreen Revodok Max 213 este excelent peste tot. Folosește un material de înaltă calitate, vine într-o culoare gri închisă și este practic, cu opțiunea de a-l așeza pe birou în mai multe orientări.

Selecția portului: Thunderbolt 4 inclus

Hannah Stryker / MakeUseOf

Ugreen Revodok Max 213 are mai multe porturi pe care le puteți utiliza cu laptopul. Include un DisplayPort care acceptă un afișaj de până la 8K la 30 Hz, două porturi Thunderbolt 4 (ce este Thunderbolt 4?), Ethernet, o mufă pentru căști, patru porturi USB-A, un port PD USB-C, un alt port USB-C pentru conectarea laptopului la dock, a unui slot pentru card SDHC și a unui slot microSDHC. Dacă dețineți un Apple Studio Display, veți fi bucuroși să aflați că se poate conecta la Ugreen Revodok Max 213, ceea ce am observat că nu puteți face cu Satechi Dual Dock Stand.

  Cum să opriți comutarea automată a AirPod-urilor între iPhone și iPad

Ugreen Revodok Max 213 este bine echipat cu porturile de care mulți profesioniști au nevoie pentru spațiul lor de lucru. Mă bucur că are Thunderbolt 4, așa că îl pot folosi cu ecranele mele Studio. Cu toate acestea, ar fi mai bine dacă ar include cel puțin un port HDMI, ca standard mai comun pentru conectarea ecranelor.

Ce vă puteți conecta la Ugreen Revodok Max 213?

Hannah Stryker / MakeUseOf

Desigur, puteți conecta mai mult decât doar Studio Display-ul Apple la Ugreen Revodok Max 213. Porturile Thunderbolt 4 pot fi utilizate și de SSD-uri externe care acceptă Thunderbolt pentru viteze excepționale de transfer de date. Dacă sunteți un editor video, cel mai probabil lucrați cu fișiere video mari și posibil să le stocați pe o unitate externă; utilizarea Thunderbolt 4 poate fi utilă.

Dacă laptopul dvs. nu are un slot pentru card SD, îl puteți folosi pe cel de pe andocare pentru a transfera fotografii și videoclipuri de pe camera dvs. pe computer. Vă puteți conecta la două ecrane 4K sau la un afișaj 8K și cu Ugreen Revodok Max 213. În timp ce stația de andocare nu are porturi HDMI pentru conectarea ecranelor, puteți conecta monitoare fie la porturile Thunderbolt 4, fie la porturile Displayport. Din fericire, o mulțime de monitoare folosesc USB-C sau un Displayport pentru conectivitate.

Rețineți, totuși, că, dacă dețineți un MacBook standard M1, M2 sau M3, veți fi limitat la utilizarea unui singur ecran extern, indiferent dacă utilizați Ugreen Revodok Max 213.

Dacă configurația dvs. permite o conexiune la rețea prin cablu, veți beneficia de utilizarea portului Ethernet în loc de Wi-Fi. În cele din urmă, portul PD USB-C de pe dock vă poate încărca smartphone-ul.

Din fericire, stația de andocare folosește un singur port USB-C pe laptop, permițându-vă să utilizați majoritatea porturilor de pe computer, în plus față de cele de pe dock. Cu Ugreen Revodok Max 213, vă permite să utilizați o mulțime de periferice cu configurația dvs. cu ușurință.

  Optimizați performanța aplicației: cele mai bune instrumente de monitorizare APM

Păstrați-vă laptopul încărcat cu o încărcare rapidă de 90 W

Hannah Stryker / MakeUseOf

Pe lângă faptul că oferă computerului dumneavoastră porturi suplimentare, dock-ul Ugreen Revodok Max 213 vă poate încărca rapid laptopul cu o putere de 90 W. Face acest lucru cu ajutorul încărcătorului GaN de 180W inclus. În plus, portul PD USB-C al lui Ugreen Revodok Max 213 acceptă încărcare de până la 20 W pentru un dispozitiv mobil.

Desigur, stația de andocare vă poate încărca simultan laptopul și smartphone-ul. Opțiunea de a face acest lucru este grozavă, deoarece elimină nevoia de încărcătoare individuale pentru mai multe dispozitive.

Compatibilitate: Funcționează cu multe laptopuri Mac și Windows

Ugreen Revodok Max 213 funcționează oficial cu mai multe laptop-uri. Funcționează cu MacBook Pro, MacBook Airs, Dell XPS 13 și 15, Surface Pro 8, Acer Swift Go 14, HP ENVY x360, Dell Latitude 5540 și Asus Zenbook 14X. Ugreen Revodok Max 213 este compatibil și cu iPad-uri (atât Air, cât și Pro). Am folosit stația de andocare cu MacBook Pro M3 Pro de 16 inchi, MacBook Air M2 de 15 inchi și iPad Pro 2022. Ugreen Revodok Max 213 a funcționat cu toate acestea.

Deși Ugreen vizează în principal setările de laptop cu andocare, îl puteți folosi și cu un computer desktop. Mi-am conectat Apple Studio Displays la dock și l-am conectat la Mac Studio și a funcționat bine.

Ar trebui să cumpărați Ugreen Revodok Max 213?

Ugreen Revodok Max 213 este o stație de andocare desktop convingătoare care, deși este costisitoare, oferă multe porturi care vă pot împuternici spațiul de lucru. De asemenea, are un design excelent care se poate integra cu configurația dvs. și vă permite să vă încărcați laptopul și smartphone-ul în același timp cu ușurință. Dacă puteți depăși prețul de 400 USD, este o stație de andocare grozavă de deținut.

Stație de andocare Ugreen Revodok Max 213 Thunderbolt 4

Ugreen Revodok Max 213 este o stație de andocare relativ compactă, include Thunderbolt 4 și vă poate încărca dispozitivele.

x