Cele mai bune huse Samsung Galaxy S24 Ultra din 2024

Samsung Galaxy S24 Ultra vine cu un preț solicitat destul de ridicat și este, de asemenea, un smartphone mare și relativ greu de manevrat. Veți dori să vă asigurați că îl echipați cu o carcasă de calitate pentru a o proteja de vătămări.

Cea mai bună husă Samsung Galaxy S24 Ultra în general: Spigen Cryo Armor

Spigen

Spigen face huse fantastice pentru flagship-urile Samsung, iar Galaxy S24 Ultra-exclusiv Spigen Cryo Armor nu face excepție. Dispune de o combinație de folii TPU, PC, grafit și silicon, făcându-l atât durabil, cât și eficient pentru reducerea căldurii.

Are un model geometric rece pe spate, care este ventilat pentru a crește fluxul de aer către telefon. Tehnologia ArcticFlow de la Spigen folosește folii de termo-silicon și grafit pentru a vă menține dispozitivul la rece, în timp ce carcasa ventilată absoarbe și eliberează căldura, ceea ce face ca aceasta să fie una dintre puținele huse pentru smartphone care vine cu un fel de sistem de răcire integrat.

Cu protecție militară împotriva căderilor, compatibilitate cu încărcarea fără fir și PowerShare, plus un decupaj de precizie pentru S-Pen, ai fi greu să găsești o husă mai practică (sau mai frumoasă) pentru S24 Ultra decât aceasta.

Spigen Cryo Armor pentru Galaxy S24 Ultra

Cel mai bun în general

Tehnologia ArcticFlow de la Spigen ajută la menținerea carcasei Spigen Cryo Armor și a Galaxy S24 Ultra la rece pentru mai mult timp, cu un design AirCube ventilat, care este vizual uimitor și extrem de eficient.

Pro

 • Tehnologia ArcticFlow
 • Testat la cădere de calitate militară
 • Încărcare fără fir și compatibil PowerShare
 • Design ventilat pentru a crește fluxul de aer
 • Modelul AirCube arată foarte bine
  Cum să controlezi Apple TV cu iPhone

Contra

 • Nu este compatibil MagSafe
 • Disponibil doar pe albastru sau roșu

Husă Samsung Galaxy S24 Ultra cu cel mai bun buget: husă Oterkin

Oterkin

Dacă sunteți în căutarea cea mai bună husă pentru S24 Ultra pentru cea mai mică sumă de bani, această husă Oterkin merită luată în considerare. Cu mult sub pragul de 20 USD și disponibil într-o varietate de tonuri de culoare, această carcasă de buget are multe de oferit.

A fost testat la cădere de calitate militară până la 15 picioare, așa că nu este greu atunci când vine vorba de protecție. Este compatibil cu MagSafe, așa că nici prinderea accesoriilor preferate nu este nicio problemă. În plus, carcasa sa din cauciuc moale cu textura Nappa este, de asemenea, anti-amprentă, anti-zgârieturi și anti-alunecare, astfel încât funcționează și când vine vorba de durabilitate.

Husă magnetică Oterkin pentru Galaxy S24 Ultra

Cel mai bun buget

16 USD 17 USD Economisiți 1 USD

Pentru cumpărătorii cu buget redus, husa magnetică Oterkin pentru Galaxy S24 Ultra este una dintre cele mai bune modalități de a vă păstra telefonul protejat, oferind protecție militară împotriva căderilor, precum și confortul compatibilității MagSafe.

Pro

 • Accesibil
 • Compatibil MagSafe
 • Testat la cădere de 15 picioare Mil-grade
 • Anti amprentă
 • Anti zgarieturi

Contra

 • Finisajul nu este chiar la fel de lustruit pe cât este cu mai multe opțiuni premium

Cea mai bună husă robustă pentru Samsung Galaxy S24 Ultra: UAG Monarch

Echipament Urban Armor

Urban Armor Gear este unul dintre cele mai bune când vine vorba de carcase robuste, iar UAG Monarch pentru S24 Ultra continuă această serie de câștiguri. Echivalentul cu înfășurarea unei veste antiglonț în jurul S24 Ultra, Monarch este stratificat cu DuPont Kevlar pentru a oferi smartphone-ului tău o întărire serioasă.

Testată la cădere de calitate militară la înălțimi de 25 de picioare, aceasta este una dintre cele mai rezistente la șocuri de pe piață. Și prinderea tactică semnătură a UAG este prezentă, de asemenea. Butoanele tactile supradimensionate, un decupaj de precizie pentru S-Pen, punctele de ancorare a curelei integrate și compatibilitatea cu MagSafe și încărcarea wireless completează acest pachet impresionant.

  Am încercat Le Chat AI Chatbot de la Mistral AI și iată cum se compară cu ChatGPT

UAG Monarch Pro pentru Galaxy S24 Ultra

Cel mai robust

UAG Monarch oferă cea mai bună protecție robustă din clasă pentru S24 Ultra. Consolidat cu Kevlar lider din industrie și cu protecție împotriva căderilor de grad Mil de până la 25 de picioare, nu există o modalitate mai bună de a vă proteja smartphone-ul.

Pro

 • Consolidat cu DuPont Kevlar
 • Top 25 de picioare testat la cădere de grad Mil
 • Compatibil cu MagSafe
 • Compatibil cu încărcarea fără fir
 • Prindere tactică anti-alunecare

Contra

 • Scump
 • Adaugă ceva volum unui telefon deja mare

Spigen

Dacă sunteți după o carcasă transparentă pentru a scoate în evidență stilul elegant al S24 Ultra, husa cu cristale lichide Spigen este alegerea ideală. Nu numai că păstrează estetica lui Ultra, dar nici nu îi adaugă nici un volum nedorit.

Această carcasă transparentă este realizată din TPU durabil și oferă protecție împotriva căderilor de grad militar, datorită tehnologiei Air Cushion încorporate. Ca și în cazul celorlalte carcase din seria Spigen S24, oferă compatibilitate cu încărcarea wireless și PowerShare și dispune de o decupare precisă pentru S-Pen. Agenții anti-îngălbenire din compoziția acestui caz ajută la menținerea transparenței de durată.

Cristal lichid Spigen pentru Galaxy S24 Ultra

Cel mai bun caz clar

Prezentați-vă S24 Ultra cu eleganța cristalină a carcasei cu cristale lichide Spigen. Cu designul său anti-îngălbenire, vă puteți bucura de o transparență de durată care îmbunătățește aspectul telefonului dvs. fără a adăuga niciun volum nedorit cadrului său.

Pro

 • Accesibil
 • Anti-îngălbenire
 • Protecție împotriva căderii pernă de aer
 • Încărcare fără fir și compatibil PowerShare
 • Slim-stil

Contra

 • Oferă numai protecție de bază

Cea mai bună husă subțire Samsung Galaxy S24 Ultra: Carcasa Pitaka MagEZ

Jerome Thomas / MakeUseOf

Dacă slim este treaba ta, atunci Carcasa Pitaka MagEZ ar trebui să fie pe radarul tău. Această carcasă compatibilă cu MagSafe este fabricată din fibră aramidă de calitate aerospațială, ceea ce îi conferă unul dintre cele mai unice aspect pe care le-am văzut într-o carcasă din seria S24.

Fibra de aramid țesută este foarte rezistentă la uzură și coroziune. De asemenea, conferă carcasei o textură plăcută, anti-alunecare, precum și o calitate tactilă satisfăcătoare. Carcasa în sine acceptă încărcarea fără fir și este reconfortant să vezi materiale reciclate folosite la fabricarea perifericelor pentru smartphone-uri.

  Gestionarea sălii de sport este ușoară cu aceste 5 software de management de gimnastică

Cu toate acestea, protecția pe care o oferă Pitaka MagEZ este mai degrabă minimă, ceea ce face ca aceasta să fie potrivită pentru oricine preferă stilul și senzația carcasei telefonului lor mai presus de eficiența sa de protecție împotriva deteriorării.

Carcasa Pitaka MagEZ 4 pentru S24 Ultra

Cel mai bun caz subțire

Confecționată din fibră de aramidă reciclată de calitate aerospațială, husa Pitaka MagEZ pentru S24 Ultra combină un stil vizual unic cu o experiență tactilă satisfăcătoare. Este disponibil în trei nuanțe de culoare diferite, astfel încât să puteți alege aspectul care vi se potrivește.

Pro

 • Design unic
 • Compatibil MagSafe
 • Impotriva alunecarii
 • Rezistent la coroziune
 • Fabricat din materiale reciclate

Contra

 • Foarte scump
 • Nu la fel de protectoare

FAQ

Î: Care sunt diferențele dintre diferitele modele Galaxy S24?

Fiecare model din seria S24 are o dimensiune diferită a ecranului. Standardul S24 oferă un ecran de 6,2 inchi, iar Plus oferind un afișaj puțin mai mare de 6,7 inchi. Ultra are cel mai mare display din seria S24, cu ecranul său de 6,8 inchi și vine cu margini pătrate, nu curbate.

În plus, S24 are o rezoluție FHD+, în timp ce Plus și Ultra au ecrane QHD+.

S24 vine cu 8 GB de RAM, în timp ce Plus și Ultra au ambele 12 GB de RAM. S24 vine cu 128 sau 256 GB de stocare, în timp ce Plus are versiuni de 256 GB și 512 GB. Ultra vine în trei dimensiuni diferite: 256 GB, 512 GB și 1 TB.

Î: Pot folosi carcasa mea Galaxy S23 Ultra pe S24 Ultra?

Dacă aveți o husă Galaxy S23 Ultra, nu o veți putea folosi pe S24 Ultra. Dimensiunile unice ale lui S24 Ultra înseamnă că vechea ta carcasă nu se va potrivi și va trebui să achiziționați una nouă.

Î: Cum îmi transfer datele de pe un telefon Android pe altul?

Una dintre cele mai ușoare modalități de a transfera date între telefoanele Android este utilizarea funcției SmartSwitch. Puteți găsi acest lucru în meniul Setări.

Lansați SmartSwitch pe ambele telefoane și apoi selectați opțiunea „aduceți date de pe dispozitivul vechi”. Odată lansat, trebuie pur și simplu să urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a selecta datele pe care doriți să le transferați.

Î: Cum îmi curăț carcasa S24 Ultra?

Odată îndepărtată, puteți curăța cu ușurință carcasa S24 Ultra folosind doar un vas cu apă caldă cu puțin săpun blând.

Înmuiați-vă carcasa în apă timp de câteva minute pentru a lăsa săpunul să-și facă treaba, apoi curățați ușor orice murdărie rămasă cu o periuță de dinți sau o perie cu peri moi. Dacă aveți nevoie de puțină putere de curățare suplimentară, puteți folosi niște bicarbonat de sodiu cu peria.