Cele mai bune hub-uri USB pentru PS5 în 2024

Indiferent dacă ești un jucător ocazional sau un profesionist competitiv, cele patru porturi USB de pe PS5 se pot umple rapid dacă folosești o mulțime de periferice. Din fericire, puteți extinde opțiunile de conectivitate cu un hub USB pentru PS5 și vă puteți supraîncărca experiența de joc.

Jason Fitzpatrick / MakeUseOf

The Hub-ul de date Anker Ultra Slim 4-Port USB 3.0 este, fără îndoială, cel mai bun hub USB pentru oricine are o PS5. Se conectează la unul dintre porturile USB-A de pe consolă și oferă patru porturi USB-A obișnuite pe care le poți folosi pentru a conecta diferite accesorii PS5, astfel încât să nu mai fii nevoit să schimbi în mod constant dispozitivele.

Acceptă viteze de 5 Gbps în loc de 10 Gbps ca în porturile USB ale PS5, dar nu este un dealbreaker, deoarece majoritatea accesoriilor PS5 nu necesită viteze USB 3.2 Gen 2. Doar unitățile externe SSD pot profita din plin de 10 Gbps, dar Sony vă recomandă să le conectați direct la consolă.

Calitatea construcției este solidă și vine cu un cablu relativ lung (2 ft), oferindu-vă multă flexibilitate în ceea ce privește locul unde să plasați hub-ul pe birou. Deși nu este alimentat, acest hub vă poate încărca controlerele și căștile atâta timp cât consola este pornită.

Hub de date Anker Ultra Slim cu 4 porturi USB 3.0

Cel mai bun în general

10 USD 18 USD Economisiți 8 USD

Hub-ul de date USB 3.0 cu 4 porturi Anker Ultra Slim este un hub USB simplu, fără ornamente, care poate transforma un singur port USB-A de pe PS5 în patru, permițându-vă să conectați mai multe periferice.

Pro

 • Patru porturi USB-A de 5 Gbps
 • Calitate excelentă de la un brand de încredere
 • Lungime bună a cablului
 • Pret bun

Contra

 • Nu este ideal pentru încărcarea mai multor dispozitive

IQIKU

Hub-ul USB IQIKU PS5 este un supliment excelent pentru posesorii de PS5 cu mai multe accesorii. Proiectat special pentru PS5, hub-ul se potrivește direct pe porturile USB frontale ale consolei, permițându-vă să conectați până la patru dispozitive USB-A și un dispozitiv USB-C fără probleme și să încărcați un controler sau căști.

  Cum să îmbinați și să dezbinați celulele în Microsoft Excel

Hub-ul acceptă viteze USB 2.0, dar funcționează bine cu căști, tastaturi, controlere de joc și difuzoare. În plus, portul de încărcare rapidă facilitează încărcarea controlerului. Singurul dezavantaj este că nu funcționează cu unitatea PSVR sau cu camera din cauza lățimii de bandă mai mici, dar le puteți conecta la porturile libere din spate. Calitatea construcției este impresionantă, mai ales având în vedere prețul accesibil și are un design elegant alb-negru care completează estetica PS5.

Hub USB IQIKU PS5

Cel mai bun buget

Vrei o configurare PS5 fără dezordine? Acest hub USB elegant IQIKU se conectează direct la porturile frontale ale consolei, extinzându-vă opțiunile cu patru sloturi USB-A și un port USB-C fulgerător, toate fără a crea o mizerie încurcată.

Pro

 • Accesibil
 • Combinație de porturi USB-A și USB-C
 • Poate încărca controlere
 • Estetica PS5

Contra

 • Viteze lente USB 2.0
 • Un singur port acceptă încărcarea

Anker

Dacă aveți nevoie de mai multe porturi și putere de încărcare fiabilă, Anker 7-Port USB 3.0 Hub este o schimbare de joc. Acest hub puternic are șapte porturi USB uimitoare, permițându-vă să vă conectați toate elementele esențiale pentru jocuri și multe altele, de la controlere și căști la tastaturi și microfoane USB.

Alimentarea hub-ului este un adaptor de alimentare robust de 36 W care asigură performanțe solide chiar și cu mai multe dispozitive conectate. În plus, un port dedicat oferă o putere de încărcare de până la 2,1 A, suficientă pentru a vă menține telefonul, tableta sau controlerele încărcate și gata de funcționare. .

Deși acceptă viteze mai lente de 5 Gbps, este mai mult decât suficient pentru majoritatea accesoriilor de jocuri. În plus, puteți conecta oricând dispozitive solicitante la porturile gratuite de 10 Gbps de pe PS5. Restul hub-ului este bine construit și compact și are un cablu gazdă detașabil pentru depozitare ușoară.

  8 Șabloane și generatoare de propuneri cu cea mai bună valoare pentru marca dvs

Hub USB 3.0 Anker cu 7 porturi

Cel mai bun pentru încărcare

45 USD 50 USD Economisiți 5 USD

Hub-ul USB 3.0 Anker cu 7 porturi poate găzdui toate accesoriile PS5 cu cele șapte porturi de mare viteză și oferă încărcare fiabilă pentru controlere și dispozitive de mare putere, cum ar fi telefoanele.

Pro

 • Șapte porturi USB pentru conectivitate maximă
 • Performanță de încredere
 • Încărcare de mare viteză

StarTech

Hub-ul StarTech.Com cu 4 porturi USB-C 10 Gbps oferă o mulțime de caracteristici care îl fac să iasă în evidență față de concurență, în special suportul pentru viteze de transfer USB 3.2 Gen 2 de până la 10 Gbps. Acesta adaugă încă patru porturi USB SuperSpeed ​​la consolă, pe care Sony le recomandă pentru a conecta accesorii PS5, cum ar fi camera HD și PSVR2.

O altă caracteristică remarcabilă a acestui hub este că vine cu o sursă de alimentare externă. Indiferent dacă doriți să conectați mai multe accesorii de mare putere sau să vă încărcați dispozitivele, acest hub vă va pune în funcțiune în cel mai scurt timp. Datorită portului de încărcare rapidă mereu pornit, puteți continua să vă încărcați accesoriile chiar și atunci când PS5 este oprit.

Deși poate avea un cost mai mare decât alte hub-uri, oferă puțin de toate pentru jucătorii serioși de PS5, cu o combinație de porturi USB-C și USB-A, viteze mai rapide de 10 Gbps și capacitatea de a încărca accesoriile conectate. De asemenea, vine cu un cablu USB-C detașabil și un adaptor de alimentare universal, ceea ce îl face ideal pentru utilizare în deplasare.

Hub StarTech.com cu 4 porturi USB-C 10 Gbps

Cel mai bun pentru viteză

Cu patru porturi SuperSpeed ​​USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) ultrarapide, acest hub compact, alimentat de la StarTech.Com este ideal pentru încărcarea și alimentarea accesoriilor solicitante precum PSVR2, fără a transpira.

  Cum să utilizați funcțiile AND și SAU în Foi de calcul Google

Pro

 • Porturi de mare viteză de 10 Gbps
 • Conectează atât periferice USB-C, cât și USB-A
 • Încărcare rapidă
 • Cablu detasabil

UGREEN

În timp ce noul PS5 Slim vă oferă un port USB-C suplimentar, modelul standard vă poate lăsa să vă doriți mai mult. Hub-ul USB-C UGREEN de 10 Gbps este util, permițându-vă să conectați mai multe accesorii de jocuri USB-C la consola dvs., inclusiv căști fără fir, controlere și multe altele.

Elegant și puternic, acest hub transformă un singur port USB-C în două, împreună cu două porturi USB-A bonus, extinzând semnificativ opțiunile de accesorii. Ceea ce îl face și mai bun sunt vitezele sale fulgerătoare de 10 Gbps, asigurând o scădere de performanță zero în comparație cu conectarea directă a gadgeturilor.

Hub USB-C UGREEN de 10 Gbps

Cel mai bun hub USB-C

20 USD 30 USD Economisiți 10 USD

Hub-ul USB-C UGREEN 10Gbps este o opțiune excelentă dacă doriți să vă extindeți PS5 atât cu porturi USB-C, cât și USB-A. Deși nu acceptă încărcare, o compensează mai mult cu viteze de transfer mai mari.

Pro

 • Ambele porturi USB-C și USB-A
 • Viteze mai rapide USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps).
 • Design premium cu un cablu durabil

Contra

 • Nu va încărca dispozitive care consumă energie

FAQ

Î: Hub-urile USB funcționează pe PS5?

Da, hub-urile USB funcționează perfect pe PS5, oferind o modalitate excelentă de a vă extinde opțiunile de conectare dincolo de cele patru porturi mizerabile care vin cu consola.

Î: Sunt hub-urile USB bune pentru jocuri?

Da, puteți folosi un hub USB pentru a conecta diverse accesorii de jocuri la PS5, inclusiv tastaturi, căști, roți de curse și multe altele. Cu toate acestea, vă recomandăm un hub USB 3.0 sau mai rapid pentru o performanță fiabilă.

Î: Va funcționa un hub USB cu PSVR2?

Sony recomandă conectarea PSVR2 la portul USB-C frontal al PS5, dar puteți utiliza și un hub USB-C alimentat cu viteze de cel puțin 10 Gbps.