Cele mai bune cabluri Ethernet Cat 8 din 2024

Indiferent dacă aveți nevoie de mai multă energie pentru jocurile pe consolă sau aveți nevoie de cabluri Ethernet extinse pentru rețeaua serverului dvs., Cat 8 este cel mai bun pe care îl puteți obține. Actualizarea cablurilor este la fel de importantă dacă doriți o conexiune la internet mai fiabilă și mai rapidă. Iată cele mai bune cabluri Ethernet Cat 8 disponibile astăzi.

Dacrown

Alegerea noastră de top este renumitul cablu Ethernet Dacrown Cat 8. Este rapid, cu viteze de până la 40 Gbps și un suport maxim de lățime de bandă de 2.000 MHz. Este, de asemenea, destul de accesibil, în ciuda zgomotului despre performanța sa excelentă.

Conectorii RJ45 placați cu aur asigură rezistență la coroziune și o conductivitate mai bună. Vă puteți conecta la console de jocuri sau computere desktop de acasă sau chiar le puteți utiliza într-o cameră de server fără griji.

Este, de asemenea, un cablu durabil și bine protejat, pe care îl puteți folosi în interior sau în exterior. Dispunând de un miez de cupru pur de 26 AWG pentru o conductivitate optimă, acesta încorporează un scut cu două straturi compus din plasă țesătă și folie de aluminiu pentru un semnal solid. Un material PVC rezistent la intemperii și UV protejează cablul de intemperii.

Cablu Ethernet Dacrown Cat 8

Cel mai bun în general

Cablul Ethernet Dacrown Cat 8 oferă viteze rapide și suport remarcabil pentru lățime de bandă. Este, de asemenea, un cablu extrem de durabil, cu conectorii săi RJ45, ecranare eficientă și materiale rezistente la intemperii și UV, ceea ce îl face o alegere excelentă atât pentru exterior, cât și pentru interior.

Pro

 • Disponibil în lungimi de până la 200 de picioare
 • Bună valoare pentru bani
 • Poate fi folosit acasă sau pentru servere

Contra

 • Cablurile mai lungi vor pierde puterea semnalului la aproximativ 100 de picioare

UGREEN

Deși este binecunoscut pentru încărcătoarele sale inovatoare și hub-urile USB, UGREEN se extinde și în arena conectivității. Cablul Ethernet UGREEN Cat 8 are fire de cupru ecranate și un cablu unic din bumbac împletit. Acest design sporește durabilitatea și îi conferă un pic de stil.

Există mai puține opțiuni de lungime a cablurilor decât alte cabluri Cat 8, dar de la 1,5 la 65 de picioare, există încă o mulțime de opțiuni pentru majoritatea caselor și birourilor. Testat Bend de până la 10.000 de ori, cablul Ethernet Cat 8 UGREEN va fi un plus extraordinar pentru PC-ul sau consola de jocuri, cu viteze de transmisie a datelor de până la 40 Gbps.

  Cum să adăugați site-ul dvs. la programul de afiliere Amazon Associates

Cablu Ethernet UGREEN Cat 8

Cel mai bun buget

Rapid, durabil și accesibil este ceea ce obțineți atunci când alegeți cablul Ethernet UGREEN Cat 8. Se mândrește cu viteze de până la 40 Gbps cu o lățime de bandă de 2.000 MHz. În plus, interferența și diafonia sunt minime, cu patru perechi răsucite ecranate individual și un strat de protecție din folie de aluminiu. Cablul a fost, de asemenea, testat temeinic pentru a se asigura că poate rezista până la 10.000 de coturi, datorită designului său durabil, împletit.

Pro

 • Conectori RJ45 placati cu aur
 • Cablu durabil, împletit
 • F/FTP dublă ecranare

Contra

 • Mai puține lungimi din care să alegeți

Dasook

Cablul Ethernet Dasook Cat 8 este o alegere solidă pentru jocuri cu latență scăzută și fără întârzieri. Poate atinge viteze de până la 4 ori mai rapide decât cablurile Cat 6 pentru un joc mai receptiv, iar lățimea de bandă de 2000 MHz oferă imagini perfecte în pixeli și acțiune fără întreruperi.

În interiorul cablului, firele de cupru sunt ecranate cu folie de aluminiu, inhibând efectiv interferențele electromagnetice. Puteți răsuci sau conecta cu ușurință cablurile și le puteți fixa pe un perete fără nicio problemă. În plus, primești o afacere foarte bună aici, deoarece sunt două într-un pachet.

Cablu Ethernet Dasook Cat 8

Cel mai bun pentru jucători

Cu viteză mare și lățime de bandă, un cablu Ethernet Cat 8 este ideal pentru jocuri cu latență scăzută și fără lag, precum și pentru acțiuni fără mișcare și imagini precise. Cablul Ethernet Dasook Cat 8 este o alegere înțeleaptă pentru jucători, nu numai pentru că îndeplinește criteriile, ci și pentru că obțineți o valoare excelentă cu două într-un pachet.

Pro

 • Conectori RJ45 placati cu aur
 • Rezistent la intemperii si la UV
 • Capac exterior flexibil din PVC
 • Ecrare cvadruplă

Contra

 • Lipsa opțiunilor de lungă durată

Jadaol

Dacă aveți nevoie de un cablu Cat 8 lung, cablul Ethernet Jadaol Cat 8 este o opțiune excelentă. Cu lungimi care variază de la 1,5 ft până la 200 ft, este perfect pentru utilizarea în depozit și în fabrică, pentru instalare în aer liber sau pentru conectarea diferitelor etaje la locul de muncă sau acasă. În plus, designul plat îl face ideal pentru trecerea cablului de-a lungul pereților sau ascunderea sub covoare.

Cu transmisie de date de până la 40 Gbps și lățime de bandă de 2000 MHz, acest cablu Cat 8 depășește categoriile anterioare. Cu toate acestea, ar trebui să vă amintiți că dincolo de 98 de picioare, probabil că se va produce degradarea semnalului, deși nu va scădea sub 10 Gbps, care este viteza maximă oferită de cabluri de categorie inferioară.

  SwipeExpander atribuie o comandă rapidă fiecărei taste de pe tastatură [Jailbreak]

Cablu Ethernet Jadaol Cat 8

Cel mai bun cablu lung

32 USD 38 USD Economisiți
6 USD

Cablul Ethernet Jadaol Cat 8 este ideal dacă aveți nevoie de un cablu Cat 8 mai lung pentru utilizare la birou, depozit sau în aer liber. Este rezistent la intemperii și are rezistență la UV, în timp ce designul plat este perfect pentru a se ascunde sub covoare.

Pro

 • Rezistent la intemperii și la UV pentru utilizare în aer liber
 • Conectori RJ45 placati cu aur
 • Calitate durabilă a construcției
 • Lungimi de până la 200 de picioare

Contra

 • Cablurile mai lungi își vor pierde viteza după 98 de picioare

Dacă aveți nevoie de un cablu potrivit pentru utilizare în aer liber, veți avea nevoie de unul rezistent la intemperii, rezistent la UV, disponibil în lungimi mari și poate chiar trebuie să îl treceți sub pământ. Cablul Ethernet DbillionDa Cat 8 bifează toate aceste casete.

Este construit cu fire extra groase de 26 AWG pentru ecranare de înaltă performanță și oferă o transmisie stabilă, de mare viteză a datelor pe distanțe lungi. Cu toate acestea, după 98 de picioare, aceste viteze vor începe să se degradeze. Este ideal pentru streaming și sarcini solicitante și rezistă în mod eficient la interferențe prin utilizarea mai multor straturi de ecranare și construcție de fire cu perechi răsucite.

Cablu Ethernet DbillionDa Cat 8

Cel mai bun pentru exterior

Dacă sunteți în căutarea unui cablu Ethernet pentru utilizare în aer liber, cablul Ethernet Cat 8 DbillionDa oferă viteze mari de până la 40 Gbps și lățime de bandă de 2000 MHz. De asemenea, se întâmplă să fie rezistent la vreme extremă și razele UV, pe lângă faptul că este disponibil în lungimi de până la 200 de picioare. Indiferent dacă este pentru uz industrial sau casnic, acest cablu oferă rezultate.

Pro

 • Conectori RJ45 placati cu aur
 • Rezistent la intemperii si la UV
 • Disponibil în lungimi lungi
 • Poate fi îngropat sub pământ
 • Ecrare cvadruplă

FAQ

Î: Este un cablu Ethernet mai rapid decât Wi-Fi?

Da, Ethernet este mai rapid decât Wi-Fi. Ethernet poate gestiona mai mult trafic și este comparabil cu o autostradă cu mai multe benzi, în timp ce Wi-Fi este mai mult ca un drum cu o singură cale.

  În sfârșit, se simte ca un dispozitiv „Pro”.

Î: Care sunt diferitele categorii de cabluri Ethernet?

Există mai multe categorii diferite de cabluri Ethernet. Alegerea cablului ethernet potrivit nevoilor dvs. poate fi confuză. Puteți începe prin a uita categoriile unu până la cinci, deoarece sunt vechi și ineficiente.

„e” din categoria 5e înseamnă îmbunătățit. Această categorie este cea mai frecvent utilizată astăzi datorită costului redus. Cu toate acestea, categoria 6 acceptă lățimi de bandă mai mari și viteze de până la 10 Gbps la până la 180 de picioare. Apoi este Cat 6a. „a” înseamnă augmentat, iar aceste cabluri oferă performanțe mai bune decât Cat 6 datorită suportului pentru lățimea de bandă dublă (500MHz).

Categoriile 7 și 7a sunt performante, dar sunt rare în utilizarea de zi cu zi datorită conectorilor lor proprietari și lipsei de standardizare. Cablurile 7a oferă viteze teoretice mari, dar se confruntă cu limitări în scenariile din lumea reală.

Apoi, desigur, cablurile Cat 8 oferă o lățime de bandă de până la 2 GHz și o rată maximă de date de până la 40 Gbps.

Î: Este un cablu Cat 8 mai bun decât un cablu Cat 6?

Cablurile Cat 8 au viteze semnificativ mai mari și lățime de bandă mai largă. Au o viteză maximă de 40 Gbps la 30 de metri, spre deosebire de 10 Gbps pentru Cat 6 (deși au performanțe similare după această lungime) și o frecvență maximă de 2.000 MHz, care este considerabil mai mare decât cea de 250 MHz oferită de Cat. 6. Acest lucru face ca Cat 8 să fie ideal pentru viitoarele rețele de înaltă performanță. Cu toate acestea, pentru majoritatea nevoilor de rețea de acasă astăzi, Cat 6 funcționează suficient de bine.

Î: Am nevoie de un cablu Ethernet pentru a configura un router wireless?

Da, veți avea nevoie de un cablu Ethernet cu un router wireless. Se va conecta la modem, astfel încât să puteți aduce semnalul de internet în casa dvs. Veți avea nevoie de un al doilea cablu Ethernet dacă doriți o conexiune prin cablu la computer.

Î: Unde se conectează un cablu Ethernet?

Cablul Ethernet se conectează la un port Ethernet. Acest port este o priză mare, pătrată, pe care o puteți găsi pe multe dispozitive, cum ar fi computerul dvs. Routerul dumneavoastră va avea același port pentru a vă conecta la modemul.