Bine, dar are nevoie de porturi Thunderbolt

Recomandări cheie

 • Suportul Satechi Dual Dock oferă un design de înaltă calitate, o varietate de opțiuni de porturi și posibilitatea de a adăuga un SSD pentru stocare suplimentară.
 • Dock-ului îi lipsesc porturile Thunderbolt și un slot pentru card SD, ceea ce poate fi un dezavantaj pentru unii utilizatori.
 • Dock-ul este compatibil cu diverse MacBook-uri și anumite laptopuri PC, ceea ce îl face o alegere versatilă pentru utilizatorii care caută mai multă flexibilitate și confort în configurarea lor.

Satechi Dual Dock oferă multe pentru prețul său de 149 USD, cu un design premium, o selecție bună de porturi pe care să le utilizați și capacitatea de a adăuga mai mult spațiu de stocare configurației dvs. Cu toate acestea, îi lipsesc câteva porturi cheie pe care mi-aș dori să fie incluse.

Stand Dual Dock Satechi

Suportul Satechi Dual Dock este o stație de andocare bună pentru laptop pentru MacBook. Are un design metalic, mai multe porturi diferite și chiar și opțiunea de a adăuga un SSD pentru mai mult spațiu de stocare.

Porturi Două USB-C, două USB-A, ethernet, două HDMI, un port de afișare, un port de trecere USB-C PD

Livrare energie USB Da

Preț 149 USD

Dimensiuni HDD acceptate SATA/NVMe SSD

Pro

 • Design de înaltă calitate
 • Selectarea portului
 • Suport SSD

Contra

 • Fără porturi Thunderbolt
 • Fără slot pentru card SD

Hannah Stryker / MakeUseOf

Suportul Satechi Dual Dock nu face compromisuri în ceea ce privește designul său, așa cum nu ar trebui, având în vedere costul accesoriului. Docul este realizat în principal din metal cu un blat din plastic. Partea superioară din plastic îi permite să stea bine sub laptop fără să-l zgârie. La fel ca un MacBook, suportul Satechi Dual Dock folosește picioare în partea de jos pentru a preveni zgârierea suprafeței biroului. Iar pe spate, ai toate porturile și un comutator de alimentare pentru accesoriu.

  Cum să personalizați bara tactilă pe un MacBook Pro

Când îl utilizați cu laptopul, computerul va sta în unghi. Acest lucru face mai ușor să tastați pe tastatură și, probabil, permite o răcire mai bună pentru sistemul dvs., deoarece este de pe birou. În general, este un design bun pentru un produs ca acesta și merge bine cu orice MacBook.

Selecția portului: extinsă, dar lipsită de Thunderbolt

Hannah Stryker / MakeUseOf

Standul Satechi Dual Dock oferă o mulțime de porturi, cu două HDMI, două USB-A, Ethernet, două porturi USB-C (5 Gbps și 10 Gbps), un Displayport și un alt port USB-C pentru încărcarea laptopului. Porturile HDMI vă permit să conectați două ecrane la dock (dacă laptopul dvs. acceptă mai multe ecrane). Dacă unul dintre afișajele dvs. nu folosește HDMI, puteți utiliza, de asemenea, Displayport și un port HDMI împreună pentru a vă conecta la mai multe ecrane.

Există mai multe beneficii de a avea o conexiune la internet prin cablu (viteze mai mari, fără interferențe de semnal etc.). Deoarece multe laptop-uri acum nu includ un port Ethernet, este bine că Satechi Dual Dock Stand include și unul. Dock-ul se conectează la laptop folosind două conexiuni USB-C una lângă alta și includ o piesă care ține cablurile împreună pentru o conexiune perfectă, ceea ce este o atingere plăcută dacă ești cineva căruia îi pasă cu adevărat de gestionarea cablurilor.

Dacă utilizați un MacBook Air, acest dock vă oferă mult mai multă expansibilitate, deoarece actualele MacBook Air sunt limitate la două porturi USB-C pentru majoritatea funcțiilor.

Principala plângere pe care o am despre Satechi Dual Dock este că porturile USB-C nu sunt porturi Thunderbolt USB-C cu drepturi depline. Din cauza lipsei acestor porturi, nu puteți folosi porturile USB-C de pe dock pentru a rula monitoare care folosesc USB-C, cum ar fi Apple Studio Display, dintre care două le folosesc pe birou. Și din moment ce stația de andocare folosește două porturi USB-C pe MacBook Pro, nici nu pot conecta direct ambele Afișaje Studio la laptop.

  10 motive pentru a trece de la consolă la jocurile pe computer

Dacă utilizați un ecran de studio, țineți cont de acest lucru înainte de a cumpăra suportul Satechi Dual Dock. Dar dacă nu o faceți, veți fi bine, deoarece are porturile HDMI și un Displayport pe care îl folosesc majoritatea celorlalte monitoare.

Deși nu include atât de multe porturi ca și SideTrak 4K Docking Station 13-1, care este același preț și include chiar și un card SD și un slot pentru card micro SD, Satechi Dual Dock Stand include majoritatea porturilor esențiale.

Extindere stocare: adăugați un SSD la configurația dvs

Hannah Stryker / MakeUseOf

Suportul Satechi Dual Dock nu numai că oferă mai multe porturi pentru a le adăuga la configurația laptopului, dar are și un slot în care puteți utiliza un SSD. Acest lucru vă permite să accesați mai mult spațiu de stocare pe care să îl utilizați cu sistemul dvs. Satechi afirmă că puteți adăuga un NVME sau un SSD SATA la dock.

Pentru a adăuga un SSD, tot ce trebuie să faceți este să deschideți compartimentul din partea de jos a stației de andocare, să introduceți SSD-ul în port și să utilizați șurubul și șurubelnița incluse pentru a-l fixa. Având în vedere că unele laptop-uri, inclusiv MacBook Airs de la Apple, oferă un SSD minim (256 GB) cu modelul de bază, adăugarea de stocare suplimentară folosind aceasta vă poate ajuta fluxul de lucru fără a fi nevoie să utilizați o unitate externă separată. De asemenea, nu puteți upgrade SSD-ul după achiziționarea unuia dintre laptopurile Apple, așa că suportul Satechi Dual Dock care oferă opțiunea de extindere a spațiului de stocare este apreciat.

  OLED vs. QLED și altele: ce televizor ar trebui să cumpărați?

Lista laptopurilor compatibile

Hannah Stryker / MakeUseOf

După cum probabil v-ați aștepta, Satechi Dual Dock Stand acceptă o gamă largă de MacBook-uri, precum și unele laptopuri PC. Iată o defalcare a căror laptopuri funcționează oficial cu dock-ul, conform Site-ul Satechi:

 • MacBook Pro 13 inchi (2016-2019)
 • MacBook Pro 15 inchi (2016-2019)
 • MacBook Pro 16 inchi (2019)
 • M1 MacBook Pro (2020)
 • M2 MacBook Pro (2022)
 • MacBook Pro 14 inchi (2021-2023)
 • MacBook Pro 16 inchi (2021-2023)
 • MacBook Air (2018-2020)
 • M1 MacBook Air (2020)
 • MacBook Air M2 de 13 inchi (2022)
 • MacBook Air M2 de 15 inchi (2023)
 • Microsoft Surface Pro 9
 • Microsoft Surface Laptop Studio
 • Lenovo Yoga 7i
 • Lenovo Yoga 6
 • Galaxy Book 3 Ultra
 • Dell XPS 15

Nici nu va trebui să instalați niciun software pentru a începe să utilizați dock-ul cu un MacBook; conectați-l la laptop și sunteți gata.

Ar trebui să cumpărați suportul Satechi Dual Dock?

Suportul Satechi Dual Dock poate fi o completare excelentă pentru configurarea biroului dvs. dacă utilizați în principal un laptop și aveți nevoie de mai multă flexibilitate cu porturile, pentru a utiliza mai mult spațiu de stocare și doriți o ergonomie mai bună. Are o calitate bună a construcției, mai multe intrări și funcționează cu diverse laptop-uri. Dacă configurația dvs. se potrivește selecției portului pe care o oferă dock-ul și nu utilizați monitoare care folosesc USB-C pentru conectivitate, aș recomanda Satechi Dual Dock Stand.

Stand Dual Dock Satechi

Suportul Satechi Dual Dock este o stație de andocare bună pentru laptop pentru MacBook. Are un design metalic, mai multe porturi diferite și chiar și opțiunea de a adăuga un SSD pentru mai mult spațiu de stocare.

Porturi Două USB-C, două USB-A, ethernet, două HDMI, un port de afișare, un port de trecere USB-C PD

Livrare energie USB Da

Preț 149 USD

Dimensiunile HDD acceptate SATA/NVMe SSD