Descoperirea Dreame și DreameBot X30 Ultra

În domeniul electrocasnicelor inovatoare, Dreame Technology a fost în mod constant un pionier, redefinind experiențele convenționale de curățare. În fruntea soluțiilor lor de ultimă oră se află DreameBot X30 Ultra, un robot aspirator care marchează o schimbare de paradigmă în curățarea fără mâini.

CES 2024: În centrul atenției Dreame

Se așteaptă ca CES 2024 să fie martor la Dreame Technology care va dezvălui X30 Ultra, prezentând o soluție de curățare transformatoare. Acest aspirator robot emblematic întruchipează o revoluție de auto-curățare, integrând curățarea automată a stației de bază și peria TriCut anti-încurcare, împreună cu tehnologia îmbunătățită MopExtend™ RoboSwing.

Această combinație de caracteristici și tehnologii revoluționează abordarea tradițională de curățare, răspunzând unei game extinse de nevoi de curățare.

DreameBot X30 Ultra: Redefinirea standardelor de curățare

X30 Ultra introduce capabilități inovatoare de auto-curățare, reducând semnificativ intervenția manuală. Stația de bază inovatoare se mândrește cu o gamă 7 în 1 de funcții automate, de la curățarea plăcii stației de bază până la spălarea cu apă caldă și uscarea mopului cu aer cald, asigurând o podea perfect curată, eliminând mirosurile și bacteriile.

Abordați încurcăturile de păr și nu numai

Peria TriCut Anti-Tangle de la Dreame este o caracteristică remarcabilă a X30 Ultra, revoluționând gestionarea părului în timpul sesiunilor de curățare. Capetele de tăiere poziționate strategic elimină eficient părul încurcat, depozitându-le într-un sac de praf fără a compromite performanța sau a risca deteriorarea covoarelor sau a degetelor.

  Cum să faceți dublu clic pentru a ascunde/ascunde pictogramele de pe desktop

Expertiza cuprinzatoare in curatenie

Dincolo de simpla aspirare, X30 Ultra îmbunătățește curățarea cu tehnologia sa îmbunătățită MopExtend™ RoboSwing. Această caracteristică avansată, cuplată cu Flex Arm și senzori inteligenți, navighează prin colțuri și colțuri de până la 4 cm adâncime, asigurând o curățare meticuloasă chiar și în cele mai ascunse spații.

Putere de aspirație și inteligență de neegalat

Echipat cu o putere de aspirare de 8.300 Pa, lider în industrie, X30 Ultra gestionează fără efort diversele resturi. Navigarea sa inteligentă, alimentată de cartografierea 3D și detectarea obstacolelor, asigură o experiență de curățare personalizată pentru diferite camere, în timp ce aplicația DreameHome oferă utilizatorilor capabilități de control de la distanță și de programare.

Durată de viață extinsă a bateriei și accesibilitate

Cu o baterie de 6.400 mAh, X30 Ultra se laudă cu 260 de minute impresionante de curățare neîntreruptă. Acoperă până la 243 m² cu o singură încărcare, revenind fără efort la andocare și reluând curățarea atunci când este necesar.

Faceți viața mai ușoară cu aspiratoarele robot

Aspiratoarele robot precum X30 Ultra ușurează semnificativ rutinele zilnice. Ele oferă un confort de neegalat, eliberând timp prețios și asigurând un mediu acasă curat constant, fără efort manual.

DreameBot X30 Ultra: îmbrățișând viitorul curățeniei

Dreame X30 Ultra întruchipează inovație, confort și eficiență, redefinind standardele de curățare fără mâini. Capacitățile sale revoluționare de auto-curățare, cuplate cu performanțe de neegalat, îl poziționează ca un schimbător de joc în lumea curățeniei. Vizitați Dreame la CES 2024, Stand 52747, Venetian Expo, Level 2, Halls AD, pentru a experimenta viitorul curățării hands-free și pentru a asista la puterea transformatoare a DreameBot X30 Ultra.

  6 moduri de a șterge „Alte” fișiere de pe telefoanele Xiaomi, Redmi și POCO care rulează MIUI

Aceasta este o postare sponsorizată. Opțiunile și opiniile despre produse exprimate în acest articol provin de la sponsor și nu reflectă direcția editorială a MakeUseOf sau a personalului acestuia.